Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
ni odziva, ker imamo poln vikend in ne zaradi nezanimanja :)

si lahko malo bolj konkreten glede datumov? 6. do 8. 9.? a to pomeni, da startamo v četrtek ponoči in smo enkrat v petek gor, prespimo, v soboto odtečemo / odhodimo maraton in gremo zvečer domov. je to torej eno spanje?

nekaj smo se pogovarjali, da bi ostali gor še kak dan po teku in šli na en izlet. kaj pa ta možnost?
Uporabniški avatar
 jan_jan
Vse je stvar dogovora, krenili bi v četrtek popoldan, povratek bi bil po tekmi 08.09. zvečer, torej eno spanje, oziroma po dogovoru, povejte še ostali. :?:
Na turistični agenciji so se nam pripravljeni prilagajati. Lahko ostanemo tudi do nedelje in si še kaj ogledamo. :D
LP jan_jan
Uporabniški avatar
 MatjazV
Živjo,

zdej gre pa zares. Zadnji čas, da se še dogovorimo glede odhoda in nastanitve v Interlaknu.

Naša ekipa, zaenkrat smo trije (Ero, Peter in jaz), odrinemo na pot v četrtek zjutraj, vračamo pa se v nedeljo.

Nastanjeni bomo verjetno v apartmaju, ki je oddaljen od štarta približno 2 km.

IMAMO ŠE ENO PROSTO MESTO V AVTOMOBILU IN SEVEDA TUDI V APARTMAJU. GRE KDO Z NAMI?? Pokliči na 041 669 595.

Se vidimo.

MatjazV
Uporabniški avatar
 tadejk
LP

Aleksander,Jelka,Maja in jaz gremo enako, v četrtek zjutraj-ponoči in se vrnemo v nedeljo.
Nastanjeni bomo pa kar v Campu v Interlaknu, 1km od prireditvenega prostora.

Tadej
 tumi
samo kratko sporocilo iz Svice.
sedaj smo se ze vrnili nazaj v dolino in vsak posebej spravljamo misice in kosti nazaj v red.

imeli smo idealno vreme za tek . tudi na 2100 m smo bili v kratkih rokavih.
Proga pa je tako lepa , da je to treba doziveti.

vesela sem, da mi je uspelo premagati tisti strah, da tega ne bom zmogla. cel teden sem imela tezave s kolenom in sem se sele v petek odlocila da grem in mogoce startam.

lp mihae

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA