- 13 Maj 2007, 18:28
Res lep dan za tek, sončno in toplo, pa vendar ne prevroče. Generalno je bila organizacija gotovo pohvalna, bilo pa je nekaj kiksov, katere pa smo sodelujoči vzeli z dobro voljo. Najprej je zmanjkalo prijavnic, zaradi česar so prestavili štart za 20 minut, ko so stvar uredili, so prijave potekale hitro in brez zapletov. Ozvočenje je bilo dovolj glasno cel čas, razen na otroških tekih. Proga je bila razgibana, primerno težka, žal pa so bile v gozdu po tleh korenine dreves, kar je žal povzročilo vsaj eno resnejšo poškodbo in kar nekaj bolečih gležnjev. Pijače je bilo dovolj za vse, pogrešal sem kilometerske oznake. Malica je bila primerna, otroci so celo dobili zastonj sladoled, pa tudi nogavice za vse udeležence so lepo darilce. Žal smo spet bistveno predolgo čakali rezultate in podelitve, na koncu pa smo se z užitkom okopali v zunanjem bazenu. Konkurenca je bila močna, sam sem zadovoljen z rezultatam, ki bi na marsikaterem teku pomenil tudi lepo uvrstitev, tokrat pa je bila le-ta zaradi velikega števila hitrih tekačev le povprečna.
Aja pa še to. Ljubi moji organizatorji Slovenci imamo ogromno lepe kvalitetne komercialne glasbe. NA 90% tekov, katerih se udeležujem pa lokalni DJ ne vidi ven iz svoje turbofolk gmajne. Lepo bi prosil, če nemudoma pograbite svoje piratske verzije turbofolk cd-jev in jih zalučate v smeti. Mi spoštujemo vas, vi pa spoštujte naša ušesa. Dogovorjeno?
Aja pa še to. Ljubi moji organizatorji Slovenci imamo ogromno lepe kvalitetne komercialne glasbe. NA 90% tekov, katerih se udeležujem pa lokalni DJ ne vidi ven iz svoje turbofolk gmajne. Lepo bi prosil, če nemudoma pograbite svoje piratske verzije turbofolk cd-jev in jih zalučate v smeti. Mi spoštujemo vas, vi pa spoštujte naša ušesa. Dogovorjeno?