Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Nekaj sem naredila prvič v življenju! Pretekla 12km!
Enostavno sem pred tremi meseci začela tečt; vsak drugi dan po nekaj km. Največ sem tekla 8km in nisem bila prepričana da mi bo uspelo. Občutki so fantastični, sem se pa zamislila nad vami ostalimi tekači ki ste bili poleg tega da ste tekli še hitri!!
Se že veselim naslednjih dni, ko bom lahko trenirala naprej. Koliko časa menite da bi rabila da se natreniram za 21km??
lp mojca
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Svaka čast!
:D Nikoli ni prepozno, 21km pa boš premagala po moje v zelo kratkem času - težko je reči na pamet: sigurno pa v nekje 2mescih. Nima pa smisla na silo nekaj poskušat, počasi podaljšuj razdaljo.
Uporabniški avatar
 agnesss
Vau :clap:. Čestitam.
lpA
Uporabniški avatar
 RoKo
Čestitam :clap: Meni je lani z enim letom manj uspelo preteči vse razdalje do 21 km, 21 celo 3X. Samo počasi, z voljo in brez pretiravanja.
Uporabniški avatar
 Vreme
Tarisa čudovito, se veselimo s teboj.

Napreduj počasi in ne prehitevaj. Zmernost in mirno glavo za vnaprej ti svetujem. Vsako prehitevanje ti lahko škodi. Sicer pa če si tako zavzeta za 21 km bo prav prišel verjetno Ljubljanski maraton, do takrat pa je še kar nekaj časa.

pa srečno vnaprej!!!
tarisa napisal/-a:Se že veselim naslednjih dni, ko bom lahko trenirala naprej. Koliko časa menite da bi rabila da se natreniram za 21km??
lp mojca

na ljubljanskem maratonu se boš spet veselila ko jih boš pretekla 21.
zagotovo jih boš pa že prej, ker te bo firbec matral, ali jih zmoreš. vsaj pri meni (in verjetno še pri marsikomu) je bilo tako. samo lepo tako kot je "tomaz ny" napisal, pa bo veselje tu.
čestitam!

in pravkar sem videl da me je "vreme" za 2 minuti prehitel :wink:
tarisa napisal/-a: Občutki so fantastični, sem se pa zamislila nad vami ostalimi tekači ki ste bili poleg tega da ste tekli še hitri!!

Še malo treninga, pa boš dobila tudi na hitrosti. Občutke pa prav dobro poznam iz časov, ko sem prvič pretekel 21km na LM.
Uporabniški avatar
 Wega
:cast: Iskrene čestitke! :clap:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Iskrene čestitke.

Tudi sam imam 44 let in sem prvič v svojem živcljenju pred 2 letoma začel z tekom moje prve razdalje so bile 500m potem pa hoja. V treh mesecih sem šel umirat v Sežano a tudi to mi je uspelo 8km je bilo za menoj. Naslednja meja je bila 10km pod uro, nato 10km okoli 50min kar mi je uspelo lani na ljubljancu. Naslednja meja seje premaknila v Logarsko 17km, no letos sem pa prvič in to v Sežani pretekel POL MARATON. Samo vstrajaj pa bo vse kar si želiš premagano. Moja naslednja meja je pol maraton nekje blizu 2 ur.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Bravo in ne obupaj.

Tudi sama bom praznovala konec maja dve leti kar tečem. Začetki so bili mučni saj sem bila čisto brez kondicije. Potem pa počasi naprej in do sedaj imam veliko uradnih tekov za seboj 5km , 10km in seveda dvakrat Logarska 17km. Moja želja letos 10ka pod uro upam na izpolnitev želje že v Radencih, če pa nebo šlo pa kje drugje.
Uporabniški avatar
 shash
Tarisa, še z moje strani vse pohvale :laola
Naj ti bo v prvem planu lagodno povečovati razdalje do koder želiš, tiste hitre pusti zaenkrat pri miru, tudi pobolševanje rezultatov pride na vrsto.
Veme in Kustus sta kar dobro napisala, v katerem grmu tiči zajec.
Torej, vztrajnost in le tako naprej.

LP
Uporabniški avatar
 Maša
Tarisa, iskrene čestitke! Upam, da bom tudi sama enkrat na taki poti!

LP, Maša
Uporabniški avatar
 kustus
Maša napisal/-a:Tarisa, iskrene čestitke! Upam, da bom tudi sama enkrat na taki poti!

LP, Maša

LP

MAŠA BOŠ BOŠ, samo na današnji trening NE POZABI in bo vse samo prišlo.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Seveda bo vsak pretekel toliko kot bo želel. Midva sva bila v soboto na trojkah, včeraj v Umagu na teku danes pa na trening. Zato ne pozabite GREMO SEDAJ NA TEK in nič nam ne more do živega vreme je in trening tudi. POGUMNO NAPREJ.
Uporabniški avatar
 Maša
kustus napisal/-a:
MAŠA BOŠ BOŠ, samo na današnji trening NE POZABI in bo vse samo prišlo.

Nisem pozabila, sem že pridno (in z veseljem, naj dodam) švigala naokoli :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA