Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tako, prišli smo domov, :D analizo teka in ostalih dogodkov smo naredili v brunarici, :shock: golaž smo pojedli, :D tek smo pretekli. :D Gre za 4. županov tek okoli Brda pri Kranju, od T foruma smo bili razpoznavni štirje: :shock: LojzeP, Miro, Luka in Fotr. Prvega mesta nismo osvojili, smo pa se kar nadebatirali. :D Nekaj nevšečnosti je bilo pri prijavi, :evil: nekaj čakanja zaradi zamude na startu, :evil: glede na lep prostor in udeležbo, bi organizator lahko nadaljeval s kakšno veselico, pa je bilo vsega kar na hitro naenkrat konec. :cry: Vreme je bilo ubogljivo, ni spuščalo vode, hladno tudi ni bilo. Je bila pa proga okoli Brda precej razmočena, :? glede na to, da je to državni protokolarni objekt, bi bila lahko bolje vzdrževana, :cry: še posebej, ker se je s tem blamirala tudi kranjska občina. :oops: Do ograje lepo urejeno, trava pokošena, stezice urejene, preko ograje, kjer poteka steza, pa precej blata, tako da smo bili vsi poškropljeni z blatom od pete do glave. Posebno tisti na začelju smo to dobro videli, ker smo večini tekačev gledali v hrbet. :(
No, ker je bil tek namenjen v dobrodelne namene za zdravljenje odvisnikov, se to lahko oprosti, za duatlon naslednji teden pa bi se morali precej bolj potruditi. :o
Toliko zaenkrat bi rekel vremenko Pečenko! :D :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Evo še mene.

Fotr je v glavnem nakazal, kje , kaj in kako se je dogajalo. Spet videne znane face, pa ne samo članov TF - ja, ki je bil zopet prisoten ( sindrom Bronhi - bilo kuda, mi smo svuda ).
Kvaliteta udeležencev pa vsako leto boljša, pa tudi udeležba je vedno večja ( letos manda preko 700 prijavljenih ).
Če bi nas še vreme malo pocrkljalo, bi bilo pa že skoraj kičasto.
Analiza ( pa ne iz peskovnika ) tokrat krajša in manj tekočinska - v lokalni Bazi 20 ( Brunarica ).

2x LP
Uporabniški avatar
 miro
Meni je bilo najbolj všeč , ko sem gledal zadovoljne obraze tekačev in pohodnikov , ko so prispeli v cilj.
Med pohodniki je bilo veliko malo starejših , za katere je bil pohod verjetno pravi podvig zato tudi to zadovoljstvo.
Tudi jaz sem vesel , da sem pristavil kamenček , k rešitvi - mogoče vsaj enega odvisnika.
Drugače pa je bila organizacija na kar primerni ravni , samo bojim se , da je zmanjkalo golaža.

Ps Danes ima Lojze praznik zato še tu VSE NAJBOLŠE!!
Lp
Miro
 Lučko
:D ne glede na to, da ni medalj je važno dejstvo, da ste se člani TF zopet borili, da je bil TF zopet v akciji (pa ne za županski stolček). Čestitke vsem štirim, tebi Lojze pa vseeeeeee najanajnajnaj... boljše :cmok: :rol: .
Čestitke vsem tudi od TJAŠE :D
PS
Lojze, cmok je od TJAŠE (de se ti neb kej mislu :-- )
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D lojze najprej cestitke za tvoj 100-ti praznik. cestitke tudi vsem forumovcem. Sam bi se morda udelezil, pa omam v planu nekej peklenskega, in delam po programu za dolge ture. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Filipid
Matjaž, a je to mogoče 24-urni maraton v Grosupljem :wink: .

Ja, bohvonej za use ukup ! :oops: :oops:

2x LP
Uporabniški avatar
 matjaz
Filipid napisal/-a:Matjaž, a je to mogoče 24-urni maraton v Grosupljem :wink: .

:roll:
 marjan
Se še jaz pridužim mnenju, da bi bila lahko še kaka veselica po koncu prireditve. :cry: :cry:

Pozdrav Lojzetu, s katerim sva čakala skupaj v vrsti (jaz za ženo) in se prijetno pogovarjala in razpredala o ciljih.

Sam sem bil navijač in varuška za dva fanta. :roll: :roll:
Vzdušje prijetno, prvič sem videl Fotra v živo, pa nisem utegnil da bi ga ogovoril. :( :(
Fotr, na startu sem vpil "Fotr", pa ne vem če si me slišal.
Videl sem še enega TF z brado, ki pa ga ne poznam. Prosim predstavi se! :D :D

Lep sončni pozdrav
Uporabniški avatar
 Fotr
marjan napisal/-a:...na startu sem vpil "Fotr", pa ne vem če si me slišal.
Videl sem še enega TF z brado, ki pa ga ne poznam. Prosim predstavi se! :D :D

Res te nisem slišal, škoda, se bomo pa drugič srečali. :cry: :cry: Sedaj me resno mika na Poljane nad Škofjo Loko na visoški tek. :shock: Vreme je krasno za to. :D :D Mislim da je bil tisti z brado Luka. Naprej v zarje tekaške! :D :D
Uporabniški avatar
 gorazd
Moram reči, da je bilo meni zelo všeč, še posebej ker ni bilo tako vroče kot lani, smo bili pa zato malo bolj blatni.
Človeku ni težko dati prijavnine, ker gre za dobre namene.

Letos sem tekel drugič in obakrat z Lojzetom, ki mi vedno kakšno novo razloži, tko me je tud naštimal naj ne bom le opazovalec na tem forumu ampak naj se tudi kaj oglasim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA