Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 dannae
Danes je bil prav lep dan. Moj največji strah, da bom kot že enkrat, spet najšibkejši člen, je bil neupravičen. Bile smo odlična trojka. Spodbujale smo se in sreča v nesreči, da je ena imela krizo pritečt na Orle, ena po klančkih čez Golovc, mene je pa najbolj zvilo po spustu z Golovca in potem je bila muka do Šuštarskega. Očitno po klancu dol ne znam tečt :cry:
Moram se zahvalit navijačicam, ki so pripravile plakat in ime naše ekipe napisane na njem mi je dalo polet še za zadnje stometre... :clap:
Sotekačica, kateri je bila to prva uradna tekma (v življenju - razen šolskih tekmovanj) je bila po teku tako navdušena, da je rekla, da bo šla vsake 14 dni zdaj na eno tekmo. :lol: Evo, pa smo pridobili še eno tekačico...
TEK je itak odlično organiziran. Vse klapa. Teren je enkraten - mehke gozdne potke, svež zrak, temperatura primerna, lahen vetrc, označbe tudi, navijači na terenu in pa seveda tekaška družba. :TF)
Uživala sem, sedaj pa prav prijetno utrujena preverjam rezultate, ki so že na "pohodni strani
Lep večer in do naslednjič
D
Uporabniški avatar
 bojanu
Tek trojk je ena najbolj prijetnih tekaških prireditev, ki se tudi tokrat ni izneverila običajem: čas približno tak, kot običajno, navijanje in klepet še dolgo po tekmi :D :D

Nekaj sva s hčerko ulovila tudi s fotoaparatom (pomaga klik na slideshow :idea: )

slikce
 Marinka
Čestitke za fotke! Zelo ekspresivno, sploh tiste z zaključka teka na 28 km.
Uporabniški avatar
 Staša
Bojan, super slikce, nekaj celo trojk, v glavnem pa naš traktor s spečo vsebino :D

Evo, še moje nekoliko drugačno, netekaško poročilo (kopipejst)

Tek trojk 2007...

...ali Veliki samohranilski logistični podvig

Nočno spanje ni bilo najboljše. Nekajkrat sem se zbudila, šla pit, dat dudo v usta, potem sem sanjala, da sem Marijo spraševala, koliko plenic ji zapakiram, pa mi je rekla da 100 (?!?!?). Ko sem ravno dobro zaspala, je pozvonila budilka. Nekaj pred šesto je bilo to. Najprej kava, jogurt in kosmiči, še ostala kava. Iščem cunje, spakiram svojo torbo. Sledi tuš, oblečem se v sloje, spodaj že oprema za tekat.

Ura je že pol sedmih.
Začnem pakirat za Anušo. Torba je hitro spakirana, zdaj sem že zverzirana - plenice, robčki, ekstra obleka. Zavrem vodo, naštimam eno flaško vode, dve flaški mleka. Gosta hrana. Pol banane, eno jabolko. Zribam, zapakiram. Iščem dudo, naštimam, kaj jo bom oblekla. Še enkrat vse pregledam. Nesem prvo rundo pred avto.

Spakiram voziček. Zbudim Anušo. Milo zajoka. 6 50 je zanjo sredi noči!!! Jo potolažim. Potem jo na hitro za silo podojim, saj ne dojema dobro, kaj se dogaja, greva se preobleči. To nam gre hitro. Prideta Marija in Irena, današnji varuški, in mi pomagata vse odnesti v avto. Prišparata mi 5 minut in ogromno energije.

Nekaj čez sedmo že šibamo po vrhniškem klancu proti Ljubljani. Anuša čeblja z Ireno, Marija razlaga, kako je bilo v toplicah. Fouš sem ji, ampak ji privoščim.

V Ljubljani se hitro znajdem in najdem strateški parking. Anuša kaže znake lakote, a je vse prezanimivo, da bi jedla. Tako s polnimi prsmi zložim voziček in gremo proti Kongresnemu. Čakamo Melito, tretjo tekačico poleg Enesa in Matjaža, ki je ni. Trojko "Železničarji" preimenujem v "Gejevski par" (Enes ima novo plešasto frizuro, sicer pa tudi svojo Ireno, ampak tokrat mu je preostal le Matjaž).

Prvi avtobus, ki pripelje, je prepoln, ne zmoremo gor. Potem pride še en in se spokamo gor. Poka po šivih. Pridemo pod Urha. Čakam Miro in Toneta. Njih ni, zato pa zaslišim po zvočniku: "Išče se Staša Mesec." Potem najmanj stotim povem, da sem tudi sama slišala in da sem se vmes že našla (kot tudi Miro in Toneta).

Odložim cunje in že štartamo. Tek je bil prijeten, nekaj malega smo klepetali, veliko dihali, malce tudi hodili. Trojke so res en čustveno nabit tek, nekaj navijačem zaploskamo nazaj, vmes enkrat prehitim Miho, a ni trajalo dolgo. Minilo je rekordno hitro, čeprav smo porabili za 12 km slabo uro in pol. To je toliko kot lani, ko je bila Anuša še v meni (3 mesece velik fižolček).

V cilju spet iskanje cunj. Sledilo je iskanje Anuše. Bila sreča. Obe varuški in "gejevski par" potem povabim na pijačko, vmes nahranim Anušo. Tokrat je dobila čisto pravi milk shake.

Spet se poslovim od družbe in grem proti Zlati ladjici. Tam srečam ostalo TF družbo in skupaj navijamo. Anuša zaspi. Potem se zbudi. Poje jabolko in banano. Zabava družbo. Vse super, dokler je v roke ne vzame Aleš. To jo vrže povsem iz tira. Spet jo pomirim. V vmesnem času ne pridem do natakarja, zato jo spokam v voziček in grem k konkurenci po senvič. Prva hrana po jutranjem jogurtu.

Tik zatem ko pojem, dobim vabilo v Fokulusa. Kljub temu, da sem bila skeptična, da bo Anuša prenesla še to, sem oprtala oba nahrbtnika in voziček z Anušo ter novim osličkom od tete Ntice in se pridružila ostalim jedcem. Dobila sem kokakolo na mizo, ko je bilo mali pa res že vsega dovolj (saj res, v Fokulusu je temno in še zatohlo) , zeksala sem jo, se malo polila, poprosila Nto in Mihca, če jo častita, Anušo posadila nazaj v traktor in odbrzela ven.

Izklop airbaga, Anušo v sedež, pripasanje, zložit voziček v prtljažnik in vožnja proti domu. Ob štirih popoldne sem ponovno vse razložila in malo dala iz sedeža na kavč.

Tek je bila mala malica! A brez ta zlate Marije in njene in sedaj tudi malo moje prijateljice Irene ga ne bi bilo. Hvala še enkrat, zlate ste.

PS: A kje je tata Simon? V Grčiji na sindikalnem izletu. 32 stopinj imajo. Mu zelo privoščiva, saj je ves zgaran, a šele zdaj vidiva, kako enostavneje je, če je tu!
Uporabniški avatar
 tae
Bojanu - super slikce, na eni sem se še sam našel :laola

Staša, luštna zgodbica. Zdaj se vse vrti okoli Anuše, a ne ? Vidim, da si prav vestna mama.

In zdaj moja zgodba. Lani sem bil prvič na teku trojk čisto slučajno, ko sem vmes uletel, kot ena rezerva. Letos sem hotel "narediti" svojo trojko in sicer z mojimi učenci. Bili smo že prijavljeni z imenom 1. tae-kwon-do team Chong Kamnik. Nekaj časa smo bili med prijavljenimi celo na prvem mestu (računalniško abecedno razvrščanje). Tik pred zdajci mi je en član zaradi bolezni odpovedal.

Sledilo je iskanje novega tretjega člana. Poklical sem vse iz sveta borilnih veščin, potem še tekače, pa še nekaj frendov, a žal brez sreče. Nato sem se prek foruma javil iskalcu Dimku, za katerega sva kasneje zvedela, da se itak že poznava, a ne Dimči. On je našel še enega tretjega Aleksandra, ker je tudi njegova prvotna trojka razpadla. Tako smo se znašli skupaj trije različni tekači, ki smo se pravzaprav šele danes spoznali. Na začetku smo imeli cilje zadevo preteči pod eno urco, kar se je dokaj hitro ugotovilo za nerealno. No, smo pa izvedli trening in v cilj prišli z nasmeškom popolnoma nič zmatrani. Moj ogrevalni tempo je drugače 5 min. ali malo manj na km, ta tek pa smo odtekli s tempom 5,05, kar je res rekreacijsko. No, vseeno je bilo super.

Bistvo tega dogodka vidim v znanih obrazih. Po mojem, da toliko ljudi, kot sem danes srečal v Ljubljani, že zelo zelo dolgo nisem, pravzaprav sploh ne vem, če že kdaj. Vseh forumašev raje ne bom našteval, da se ne bom komu zameril, ker ga nisem omenil.

Prava forumovska analiza se je verjetno pričela kasneje, no jaz sem bil pri ladici do cca 13h popoldne, potem pa sem moral že oditi. Žal mi je, ampak pravijo, da je najbolje, da greš, ko ti je najbolj luštno, da se naslednjič z veseljem vrneš in jaz se bom.

Pohvalil bi organizatorja za majčke. Te črne so mi veliko bolj všeč od lanskih belih.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Letos sem prav lepo tekla imela super trojko in res uživala kar se je dalo. Vreme kulsko, družba supersonična, skratka OH in SPLOH. Drugo leto pridemo spet.
Uporabniški avatar
 javaman
Sam sem letos igral za moje superge rusko ruleto in kar ta nove vzel in moram reci, da sem se pravilno odlocil - blata prakticno ni bilo nic :D

Koleno me ni nic bolelo, ker pri teh copatih imam dobro blazenje nog - to pa pomeni, da lahko delno krivim za bolecine kolena tudi stare copate (prevec trde, prevec dobesedno cutim tla - zdaj niti ne vem, ali jih ne vreci v smeti?).

Rezultat je pa tudi boljsi od lani - kar za 5 minut hitrejsi smo bili. :laola
Nazadnje spremenil javaman, dne 13 Maj 2007, 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

ja, včeraj je bil spet en lep dan. in trojke so tako prijeten tek. še posebej ta dolga, ko si na Golovcu skoraj sam :) tudi vzdušje v mestu je nekaj posebnega in prav škoda je, da ni tako večkrat v letu.

več kasneje, za zdaj pa le še fotka naših punc, ki so osvojile 2. mesto na 28km med dekleti - bravo!

Slika
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Čestitke dekletom za 2.mesto.

Jest sem se imel prav fino saj sem lepo treniral zato ni bilo krize vsaj pri meni ne. Ekipo sem imel dobro imeli smo se KUL.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Tudi mi smo odtekli ''trojke'' in bilo je prav super! Vreme nas je lepo služilo, družba in vzdušje je bilo pa sploh najboljš... :laola

Hvala Neži za sodelovanje v naši trojki - po mojem smo se super ujeli...!! :clap:
Uporabniški avatar
 markor
Oj,
moje prve trojke, krasna trasa (sploh drugi del), vesel, zadovoljen, še pridemo! :lol:
P.s. in jasno - hvala sotekačema Tadeju in Boštjanu, da sta mene "začetnika" vzela s sabo!
 mojA
Najprej čestitke našim puncam za 2. mesto. Bravo ! In potem vsem za pretečene trojke. In hvala Bojanu za krasne slikce ter navijačem ob progi in HURONSKO NAVIJANJE TF z Anušo in mamico Stašo (mimogrede - krasna zgodbica) pri Zlati ladjici. Kot da smo vsi pravi zmagovalci, super!
Vse je bilo res tipi topi od vremena do organizacije.
Se vidimo v Radencih!
 armoracia
Moram pohvalt svojo trojko ASI ki je letos v prvič tekla v taki zasedbi na 28 km. Ujeli smo se zelo dobro in tudi rezultat je spoštljiv netto: 2:07:11
10 mesto absolutno in 8.mesto v kategoriji
Naslednje leto napovedujemo še boljši čas.

Lp.,Andrej
Uporabniški avatar
 june
dannae napisal/-a:Sotekačica, kateri je bila to prva uradna tekma (v življenju - razen šolskih tekmovanj) je bila po teku tako navdušena, da je rekla, da bo šla vsake 14 dni zdaj na eno tekmo.

...jaz pa bom pa sedaj kar vsak teden hodila na tekmo... mojo prvo pa sva odtekli skupaj pred enim mesecem...
...pa še zahvala Lili in Matjažu, da sta me vzela v trojko in smo se tako lepo ujeli... se vidimo v Radencih, upam da z novimi majčakmi (da ne bom samo jaz drugih prepoznavala :wink: )

lp
Uporabniški avatar
 -metka-
Tudi za mešano trojko Hitra trava je fantastičen tek (prvič) z boljšim časom, kot smo ga pridelali na treningu :D Hvala obema sotekačema za super družbo in motivacijo! :laola

Smo že v zagonu za naslednje projekte :lauf:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA