Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Laufer
VIROZA ! :--( :bum: Zdravnica pravi :nono:

Ne grem na tek v Radence. Prijavljen na 21 km, prijavnina plačana.
Ali koga zanima, da si se udeležil teka.

Pa tako sem se veselil mojega prvega polmaratona. :-((

ZAMENJAVA ŽE USPEŠNO IZVEDENA :lol:
Nazadnje spremenil Laufer, dne 16 Maj 2007, 13:15, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 mazi
Laufer mi je prov hudo zate... :cry: Boš pa drugič bolj zdrav...

P.S. Upam da se ti bo javil kakšen zamudnik!
Uporabniški avatar
 ero
Laufer, veliko vode, limono, malo zelenega čaja, pod kovtr in prešvicaj virozo iz sistema. do petka zvečer imaš časa dovolj, da se sčistiš. takrat se pa glede na stanje (tvoje in vremensko) odloči...

srečno!
Uporabniški avatar
 RoKo
Vreme napisal/-a:Prej sem pozabil omeniti. Vsi ki prihajate iz ljubljanske smeri in greste v Radence skozi Maribor računajte na to, da so se včeraj pričela vzdrževalna dela na hitri cesti skozi Maribor. Gneči se skorajda ne gre izogniti, zato računajte, da boste odšli od doma kašne pol urce prej kot ste planirali!
Če slučajno poznate stranske ulice, da bi se izognili gneči na hitri cesti, jih raje ne uporabljajte, ker je tam občasno pravi prometni kaos!!! :?

Se pravi malo prej in vsekakor po obvoznici. Po mojih računicah bi moral biti v MB okoli 7, lani je bilo dokaj prazno. Bom upošteval-zihr je zihr.
 Obivankenobi
Igi69 napisal/-a:Hvala Vreme. Jaz sem mislil štartat ob 6.30 iz Ljubljane, sedaj pa si me prestrašil in bom raje ob 6.00. Mislim, grozn, če bi zamudil štart :(

Dej povej mi, kje je bolje: Maribor - Malečnik - Celestrina in potem na cesto za Radence ali Maribor - Dolnja Počehova in potem desno na cesto za Radence.

Tis mi kot hirejšo izbiro da slednjo, vendar je druga krajša, pa sedaj ne vem, na katerem delu v Mariboru so zastoji...

Hja, Jaz grem tudi v Radence iz Ljubljane, pa sploh nimam pojma, da obstajate dve poti iz Maribora v Radence :shock: :oops:, čeprav sem lansko leto že tekal v Radencih (lansko leto sem šel en dan prej in prespal blizu Radenc). Očitno bo letos potrebno vstat daleč pred kuram beri:okoli pol petih :bum: :bum: :bum:, ker moje navigacijske sposobnosti so bolj na psu... :nono: :ignore:
Uporabniški avatar
 klaudi
Obivankenobi napisal/-a: ker moje navigacijske sposobnosti so bolj na psu... :nono: :ignore:

Obivankanobi, baje imajo moški hude težave s takim priznanjem :)
Čestitam za pogum.
Uporabniški avatar
 RoKo
Ponavadi prvič pridem točno, drugič pa zgrešim, ker mislim da znam. Priznam.
Uporabniški avatar
 Damijan
Najhitrejša in najbolj prazna pot iz smeri LJ je naslednja:
LJ - CE - Slov. Bistrica (izvoz sever) - Ptuj...
Do sem ni problem, AC do Bistrice, do ptuja tudi zelo hitro, potem pa je treba preko Ptuja in naprej pot dobro naštudirat, še bolje pa, če se javi kak domačin... Jaz sem že dvakrat šel po tej poti: Podvinci-Pacinje-Gabrnik-Sv. Juruj ob Ščavnici in naprej do Radencev... nobene gužve, prečudovita pokrajina..

Jemljite to kot namig..
Uporabniški avatar
 Vreme
Super, Damjanova pot je najboljša, promet redek izognete pa se tudi možnim zastojem in tovornjakom.

Vsekakor pa moj namen ni bil,da bi vas prestrašil, moj namen je bila samo da raje odidite kakšne pol urce prej od doma, ker so pač možni zastoji.
Uporabniški avatar
 pementos
koliko pa so možnosti, da se izgubiš?

Damijan napisal/-a:Najhitrejša in najbolj prazna pot iz smeri LJ je naslednja:
LJ - CE - Slov. Bistrica (izvoz sever) - Ptuj...
Do sem ni problem, AC do Bistrice, do ptuja tudi zelo hitro, potem pa je treba preko Ptuja in naprej pot dobro naštudirat, še bolje pa, če se javi kak domačin... Jaz sem že dvakrat šel po tej poti: Podvinci-Pacinje-Gabrnik-Sv. Juruj ob Ščavnici in naprej do Radencev... nobene gužve, prečudovita pokrajina..

Jemljite to kot namig..
Uporabniški avatar
 tae
Glede na to, da je tu debata o Radencih, me zanima, če gre še kdo tja iz Kamnika ali okolice, da bi se mi pridružil v avtu (da mi ne bo dolgčas in če se izgubim, da se vsaj dva).
 deniss
Pozdravljeni!

A mi lahko prosim kdo pomaga s podatkom kje v Ljubljani konkretno je mogoče dvigniti številke?

Hvala!

Lp, Denis.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Timing, Staničeva 41.

To je za Bežigradom, zelo blizu stadiona.
Uporabniški avatar
 Maša
deniss napisal/-a:Pozdravljeni!

A mi lahko prosim kdo pomaga s podatkom kje v Ljubljani konkretno je mogoče dvigniti številke?

Hvala!

Lp, Denis.

Na Staničevi 41, jutri in v petek:
http://maraton-radenci.si/si/prijave

LP, Maša
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12