Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 RoKo
deniss napisal/-a:Pozdravljeni!

A mi lahko prosim kdo pomaga s podatkom kje v Ljubljani konkretno je mogoče dvigniti številke?

Hvala!

Lp, Denis.

v Ljubljani /Timing/ v četrtek, 17. maja od 14.00 do 18.00 in v petek 18. maja od 09.00 do 12.00 , Staničeva 41 Ljubljana
Uporabniški avatar
 Damijan
pementos napisal/-a:koliko pa so možnosti, da se izgubiš?

Damijan napisal/-a:Najhitrejša in najbolj prazna pot iz smeri LJ je naslednja:
LJ - CE - Slov. Bistrica (izvoz sever) - Ptuj...
Do sem ni problem, AC do Bistrice, do ptuja tudi zelo hitro, potem pa je treba preko Ptuja in naprej pot dobro naštudirat, še bolje pa, če se javi kak domačin... Jaz sem že dvakrat šel po tej poti: Podvinci-Pacinje-Gabrnik-Sv. Juruj ob Ščavnici in naprej do Radencev... nobene gužve, prečudovita pokrajina..

Jemljite to kot namig..

Za vsak slučaj je fajn imet s sabo avtokarto Slovenije... Vprašanje, koliko so lokalne ceste označene s smerokazi. Pa enga dobrega navigatorja s sabo. Če ne, pa šipo spustit, pa lokalce pobarat!
 Igi69
LJ - Slovenska Bistrica - 105 km
Slovenska Bistrica - Celestrina - Radenci - 63,87 km (od tega Slov. B. - MB 22 km)
Slovenska Bistrica - Ptuj - Radenci - 63,16 km

Se pravi, razdalja je nekako enaka, s tem, da je 22 km do MB hitrejših, ker je avtocesta. Tako da,
nisem ravno prepričan, če je pot čez Ptuj ravno najhitrejša. Za nazaj je pa to druga pesem! Hudi problemi :wink:
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,
mene pa zanima ali bo še kdo prišel na tek z otroci. Z mano pride namreč 10-letna hči.
Opazil sem, da imajo v Radencih organizirano varstvo. Ali kdo ve kako to izgleda, kaj bodo otroci počeli?
Seveda bom jutri povprašal tudi organizatorja, vendar bi rad izvedel, če ima kdo s tem že kakšne izkušnje.

Lp, zlopi
 ton
Od lani imam zelo dobre izkušnje z varstvom - takrat 3 in 9-letnici sta se izdatno naigrali in načebljali (mislim, da so dame 'in charge' vzgojiteljice) in se že veselita ponovitve. Zadeva poteka v velikem prostoru v hotelu Radin 50 metrov od štarta/cilja.
Glede na podobno kakovostno oskrbo v Sežani (tam otroški tek poteka celo v času 'tavelikih' tekov) ostaja Ljubljana pravzaprav edini grdi raček in staršem sovražen maraton.
Uporabniški avatar
 Tedi
Če še koga zanima prijava na 21ko, je en od naših gležnov vun skočil :evil:

Bo treba začet nadzorvati tele treninge pred tekmam :?

Interesenti na ZS ali pa kar na 040 202 449, časa je malo :wink:

PRIJAVA JE ODDANA, hvala za hiter odziv :D
Nazadnje spremenil Tedi, dne 17 Maj 2007, 13:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Damijan
Igi69 napisal/-a:LJ - Slovenska Bistrica - 105 km
Slovenska Bistrica - Celestrina - Radenci - 63,87 km (od tega Slov. B. - MB 22 km)
Slovenska Bistrica - Ptuj - Radenci - 63,16 km

Se pravi, razdalja je nekako enaka, s tem, da je 22 km do MB hitrejših, ker je avtocesta. Tako da,
nisem ravno prepričan, če je pot čez Ptuj ravno najhitrejša. Za nazaj je pa to druga pesem! Hudi problemi :wink:

Teorija...

Življenje pa je sledeče: od hoč do MB je vrsta semaforjev, treba se je prebiti skozi MB, MB-Lenart-Gornja Radona pa je bojda eno samo gradbišče + stotine tovornjakov...

Sicer pa - kjerkoli že greste - samo da ne zamudite na štart!
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Mogoče kdo ve, ali lahko še plačam za soboto? Prijavljena sem že, sam zarad prevoza nisem vedla ali naj plačam ali ne. :oops: :wink:

Upam, da lahko!

Hvala za vaš odgovor!

Lep dan še naprej!

LP, Mojca Z :wink:
Uporabniški avatar
 zlopi
MojcaZ napisal/-a:Mogoče kdo ve, ali lahko še plačam za soboto? Prijavljena sem že, sam zarad prevoza nisem vedla ali naj plačam ali ne. :oops: :wink:

Upam, da lahko!

Hvala za vaš odgovor!

Lep dan še naprej!

...
Pomembno opozorilo:
Obvezne predprijave za vse teke!

Zadnji dan za oddajo prijav je ponedeljek, 14. maj 2007!
Kasnejših prijav za teke na 42 km, 21 km, 10 km in 5,5 km ne bomo upoštevali!
Prijava velja z datumom plačila prijavnine!

Na dan prireditve zbiramo prijave samo
za Veveričkin in srčkov tek od 12.00 do 15.30 ure.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Hvala, tudi to sem prebrala! :oops: :lol:

Sam, kdo bi se pa branu denarja?

Igi69
Ok, tnx. Se pravi, gremo čez Ptuj!

Izy, ali imaš ti vloženo samo prijavo ali tudi plačano štartnino?

p.s.: Ravno zdajle vidim, da so štart premaknili iz 9.00 na 9.30.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
klaudi napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a: ker moje navigacijske sposobnosti so bolj na psu... :nono: :ignore:

Obivankanobi, baje imajo moški hude težave s takim priznanjem :)
Čestitam za pogum.

Klaudi!

Zadeva je zelo enostavna, bolje, da priznam kot, da se izgubim!
Sicer, pa hvala za čestitko!Se kar bolje počutim.. :lol:

Lp!
Uporabniški avatar
 jana teka teka
Vsem tekmovalcem želim odličen tek, čim manj nevšečnosti na progi in veliko užitkov! :D

Letos se namreč ne bom udeležila Radencev, zato pa upam, da boste uživali še zame! :wink:

lp
Jana
Uporabniški avatar
 Tedi
Igi69 napisal/-a:Izy, ali imaš ti vloženo samo prijavo ali tudi plačano štartnino?

Je plačana, a žal že oddana. Pa vsem DOBER TEK v Radencih :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Takole - jaz imam tokrat povsem novo vlogo.

Bom "zajec" in če kdo želi teči polmaraton okoli 1h55m in celega 3h50m, me naj poišče in se me drži.

Sicer ne bom prepoznaven po TF dresu ampak bom oblečen v poseben tekaški dres na katerem bo označen čas, v katerem bom pretekel progo.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA