Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 EčO
Pred parimi leti ko sem začel mi je moja predraga rekla da sem mal neumen :lol: in da ona pa nikol ne bo tekla in se tolk matrala! :shock: No! Kot je napisal že Vreme si ponavadi taki premislijo in lani jo je zlo potegnilo. Do sedaj ima za sabo že 4 uradne 21. :clap: Sicer v svojem tempu ampak je vztrajna. :cast: Za treninge ponavadi sicer tečeva vsak zase, ker težko uskladiva tempo. Se pa zgodi da se nama pokrije kakšen moj počasni trening z njenim zlo hitrim, potem pa greva skupaj. :lauf: Obe najini mali nadobudnici pa pridno nabirata znanje pri AK Olimpija. Tako da na prireditvah se pojavljamo vedno vsi skupaj kot družina, vsak v svoji kategoriji. In je prav fajn, ker tako preživimo veliko časa skupaj!
 ton
June: so zadovoljni... in sam zmeraj dobim živčnega, ko jih najdem meliorirat kakšno lužo. Zdaj nam je sicer na faks zbrisal varuh Tine, ki bi ga tudi kaka mati brez vprašanja posvojila, je pa tudi naslednica menda OK. Godrnjamo pa Igorju, da bi za tavelke kot lani uvedel atletsko abecedo, v perspektivi pa tudi v Ljubljani začel s triatlonsko otroško skupino - ker fotke in opisi onih kamniških smrkcev zgledajo čudovito.
Uporabniški avatar
 markor
Oj,
mi smo "bolj sveži", jaz tečem šele od zime, a se je kar hitro tudi "lepši del" naše familije navdušil v tolikšni meri, da je "stekel"! Česar sem res vesel, hja, celo malo ponosen! Zaradi "dvoje male dece" tečeva zaenkrat vsak zase, bo pa tudi drugače, ne dvomim. :wink:
Nazadnje spremenil markor, dne 29 Maj 2007, 06:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Midva z Lili sva se pa tudi v teku zelo lepo ujela... Tako da brez problemov skupaj trenirava in se potem tudi kakega ''tazaresenga'' teka skupaj udeleživa. Sine Žiga naju pa občasno spremlja s kolesom... :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz imam to srečo, da imava oba iste interese: tek, plezanje, hribi, alpinizem,... :D in pa jamranje, kdaj bova začela kolesarit :oops:
Si sploh ne predstavljam, da bi živela z nekom, ki bi raje posedal doma ali pa se podil za žogami... Tako lepo je, ko cel teden eliminiramo možnosti, kaj bomo čez vikend (želja je milijon, vikend pa ima samo 2 dni). :D Tudi mnenje o dopustu imava povsem usklajeno (ne, na morje pa mi ne hodimo... vsaj poleti ne)!
Resnično cenim to in se zavedam, da je vse prej kot samoumevno.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Moja partnerica je nekaj časa tekla z menoj pred približno 3 leti, ko sem delal prve korake v svet teka :lol:, potem jo je pa nekaj uščipnilo v hrbet, tako, da se je en mesec komaj premikala, zaradi tega je šlo tudi morje po gobe in od takrat naprej zelo sovraži tek :( :). Tako, da sedaj tečem oziroma treniram sam in to me ne moti, saj imam tekmovalne cilje in tek je ena izmed športnih disciplin, kjer moraš večino treninga opraviti sam... :lauf:

Lp!
Uporabniški avatar
 Miha65
Res lepo tole vse skupaj ko tole berem, se pa zelo strinjam z Vanjo, da nic ni samoumevno. In bravo vsem, ki ste potegnili se koga v tale uzitek za svoje telo. Saj vem, da se vsi rodimo leni, a je tko fajn ko se ves premocenn stusiras in v hladu usedes na eno pijaco.
Jaz imam dva otroka iz prvega zakona in pricakujem tretjega z novo druzico... Z najstarejso hcerko Zalo obcasno tudi teceva skupaj, a dela to preporedko, tako da ce ni cisto v formi gre Zala raje na kolo. Se posebej ce urezem malo daljso.
Je pa ob vsem zelooo tezko casovno vse uskladiti in zato najveckrat tecem zvecer, ponoci, okoli 9ih kar sam...
Morda se bo po nosecnosti kaj spremenilo, samo da ne bo na slabse :oops: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Miha65
Se tole: Ton je povedal, za vrtec pri Kogoju... mi lahko kdo kaj vec pove o tem?
 Nataša
Pri nama je nekako podobno kot pri Vanji. Do problemov pride ponavadi le takrat, ko bi jaz Mihatove tekaške cunje vrgla v stroj, on bi jih pa še nekaj dni samo luftal (vsi pokošeni, vsi pomorjeni) :lol: Ostalo se pa uskladiva. Si predstavljam bit v vezi z nekom, ki ne teče oz. se bolj ali manj ne ukvarja s športom...pri meni se to ni obneslo. Da le ne bo tamala potem kakšna fuzbalerka :roll:
Uporabniški avatar
 gera
ponavadi se itak stvar "okužiš" in slej ko prej oba začneta. drugače pa se itak tudi ne vidiš cel dan, če oba delata...
Uporabniški avatar
 dannae
Po daljšem tekaškem premoru sem po nosečnosti ugotovila, da bi pa tečt res lahko spet začela. V času študija sem veliko tekla in kolesarila. Kasnje dolgo nič.
Tek nikoli ni bil domena mojega moža. Raje meče žogo na koš, jo nabija v gol ali pa z loparjem v steno. Men nič jasn. :lol:
Zadnje čase je pa ugotovil (verjetno je opazil, da se jaz sitna odpravim na pot in se vrnem polna energije), da tek sprošča in po stresnem delavniku jo, na moje veliko presenečenje, mahne na tek. Sicer s knjigo v ušesih, pa vendar.
Ob dveh petletnicah je težko it naenkrat tečt, tako, da se izmenjava na vratih. On pride domov, jaz tečt, jaz domov, on tečt..
Ob vikendih pa kdaj pade kakšen skupen tek okoli jezera, ki pa se vedno sprevrže v tekmo, kdo bo zmagal. :twisted: Seveda tega nikoli nihče od naju ne prizna.
Komaj čakam, da punci varno odkolesarita kakšen krog, da naju bosta lahko spremljali ob teku.
Ko grem na kakšno tekmo, pa vsi trije navijajo! :laola
Uporabniški avatar
 vanja
Nataša napisal/-a: Do problemov pride ponavadi le takrat, ko bi jaz Mihatove tekaške cunje vrgla v stroj, on bi jih pa še nekaj dni samo luftal (vsi pokošeni, vsi pomorjeni) :lol:

He, he, he :D :D :D Kako dobro poznam to!
Uporabniški avatar
 june
Miha65 napisal/-a: Ton je povedal, za vrtec pri Kogoju... mi lahko kdo kaj vec pove o tem?

vse o treningih pri Kogoju in vrtcu med treningom najdeš v tejle temi

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=5885

(upam, da bo link uspel :oops: , prvič to delam...)
Uporabniški avatar
 Miha65
Hvala june, dela :lol:
 ton
Nataša napisal/-a:Do problemov pride ponavadi le takrat, ko bi jaz Mihatove tekaške cunje vrgla v stroj, on bi jih pa še nekaj dni samo luftal (vsi pokošeni, vsi pomorjeni) :lol:

A tako torej izpuhtijo vsi 'še skoraj nenošeni' štunfki, ki jih skrbno odlagam sem in tja - na, sem vedel, da palčki nimajo nič pri stvari!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA