Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 dannae
tae napisal/-a: Upam na najštevilčnejšo ekipo in hkrati najbolj glasno navijaško. Saj to znamo, a ne.

Vidim, da vas gre veliko v Radence. Bom očitno nekaj dobrega, uživalskega druženja zamudila. Upam, da bo letos razen LM ša kakšna prireditev, ki jo TF-jevci ne izpustite :roll:
Vsem tekačem, navijačem in spodbujevalcem želim uspešen tek in ugodne pogoje! Na koncu pa dovolj časa za analizo in :clap: in :piti: .

Drugo leto pa se vam pridružim in eno radenško desetko odtečem.
Nazadnje spremenil dannae, dne 23 Maj 2007, 10:11, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 iverson
Vidim da jih gre kar nekaj na 21k v radence. Med njimi sem tudi jaz, čas zase bom napovedal okol 2 ure mogoče kaj manj. Sem pa že nestrpen, ker je to moja prva udeležba na taki prireditivi. Verjetno bo odlično!
Uporabniški avatar
 Laufer
Vsem veliko uspeha in lahkega teka :D .

Še vedno mi je žal, da me je viroza spravila v posteljo :-(( in moram tako prisilno spustiti svoj prvi tek na 21km.
Če vsak forumovec preteče 10 m zame, bom skoraj v cilju. :juhuhu:

UŽIVAJTE ! ! !
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi, sedaj sem šele opazil, da se ti je števec prispevkov resetiral, tako kot pred časom meni. No, nima veze.

Obivankenobi napisal/-a:Jaz tudi tečem "samo" 10 km, ker sem se po daljši poškodbi odločil, da bom vsaj za nedoločen čas treniral oz .tekmoval samo na razdaljah do 10 km :shock: in tukaj poskušal izboljšati svoj PB (39.16)!
Trenutno, mislim, da sem pripravljen za rezultat nekje okoli 41 - 42 minut!(TRENINGINELAŽEJO PRESS) :oops: :roll:, tako, da s PB -jem ne bo nič! :? :cenz: :bum: :bum: :bum:
Aja, pa TF majčko bom tudi imel! :lol:

Lp!

Se vidimo v Radencih! :wink:

Telih tvojih 39 minut in nekaj, je tudi moj dolgoročni cilj, vendar mislim, da zaenkrat še nisem pripravljen za ta čas. Meni se zdi tudi 41-42 minut zelo dober čas, kar pomeni, da se bova lahko lovila. Tam pri Vrhniki mi je uspelo priti v cilj pred tabo, ampak očitno si spet v porastu. Tako, da bo najbolje da se te držim čez celo progo, na koncu pa udariva en šprint. Morda pa bom zaradi tebe postavil svoj rekord.
 Igi69
tae, daj razloži, če si sposoben preteči 10 km v 41 minutah, zakaj potem raje ne greš na 21 km? Mislim, če prvi podatek drži, potem lahko sigurno pretečeš tudi 21 km v solidnem času in res ne razumem, zakaj bi človek hodil tako daleč (ne vem, od kje si :wink: ) in se udeležil teka zgolj na 10 km, namesto na 21 km.
Uporabniški avatar
 tae
Igi69, sem iz Kamnika (to drugače piše tudi pod mojim imenom).

Kaj pa praviš na to, da se profesionalni atleti vozijo tudi 1000 km daleč za 100 m teka?

Drugače mi pa enostavno 10 bolj leži, kot 21.
 Marinka
Khm, naj se še jaz priključim tej debati. Odgovor na vprašanje, zakaj gremo nekateri letos raje teč na 10 kot na 21, je v tem, da se ponavadi boljši, hitrejši, bolje pripravljeni tekači udeležijo tekov na daljše razdalje, krajše razdalje pa prepustijo nam, anemičnim božčkom ali pa tekačem, ki jemljejo tek bolj rekreativno in jim tekmovalni duh in s tem gonja za časom ni prioriteta. To pa je mogoče priložnost za doseganje kakšne boljše uvrstitve pri istem tempu, vendar na krajši razdalji! :wink: Radenci pa so enako lepi in daleč pri 10 ali pa na 21 km. Je pa pot domov gotovo krajša, če si prej tekel 10 km kot pa maraton. :lol:
Uporabniški avatar
 june
tae napisal/-a: Predlagam, da se vsi s tekaškimi dresi tekaškega foruma v cilju zberemo nekje skupaj, kjer nas bodo lahko videli tudi ostali bodisi novi forumaši, bodisi že stari, a še brez "uniform."

Upam, da ne boš potem hud, če te bom za rokav cukala in sprobavala iz kakšnega materiala je tvoja forumska majica (tako kot na trojkah), ker jih "tanovi" še nismo dobili :cry: :cry: Jaz grem svojo prvo 21ko odtečt, upam, da mi bo ostala v lepem spominu :D
Uporabniški avatar
 tae
A ti si tista, ki si bila z Mazijem in Lili in smo se srečali na štartu ? :shock:
Uporabniški avatar
 tae
Še nekaj tik pred zdajci:

S KOMBIJEM ODHAJAMO JUTRI ZJUTRAJ V RADENCE OBIVANKENOBI, BOJANM IN JAZ. PROSTORA JE ŠE ZA 3 KANDIDATE. ČE KDO RABI PREVOZ IZ LJUBLJANE ALI DOMŽAL NAJ SE OGLASI

1. kar tu javno
2. meni osebno po zs
3. meni na telefonsko: 041/283-546
4. bojanm-ju na zs ali njegovo telefonsko 041/397-559
Uporabniški avatar
 june
ja, ja, jaz sem bila :oops:, upam, da nisi bil hud... se bom naslednjič prej predstavila... pa uspešen tek ti želim jutri
Uporabniški avatar
 tae
Nič hudega in hvala enako.
Uporabniški avatar
 SimonS
To bo moj prvi maraton oz. tek nasploh
21 km računam na 2 uri :) Kolk leti zajček ?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
SimonS napisal/-a:To bo moj prvi maraton oz. tek nasploh
21 km računam na 2 uri :) Kolk leti zajček ?

Zajček na 42 km je FORUMOVEC Klatež, ki ima predviden čas 3:50, torej bo prvi krog 21 km opravil v predvidoma 1:55
:arrow: Že zbira prijave za družbo in klepet :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Če mi sploh uspe iti (če bo otrok zjutraj dovolj zdrav) , bom oprezala za forumaši. In če mi ne bo preveč nerodno, bom morda koga pocukala za rokav :oops: . Upam, da noben ne grize :wink: .
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA