Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Staša
Juhu, ful noro! Morda bom tudi jaz tekala, ampak ene 10 km maximum. Edino... v soboto, potem ko pripravim zajtrk, šibam v Logatec na tek, pol pa pridem nazaj (sem sice en mini piknik obljubljala, ampak ga sedaj prestavljam v Grosuplje).
Komaj čakam! A se dobimo enkrat ta teden, da se mal zorganiziramo, kako in kaj.
Uporabniški avatar
 Filipid
Če boš v soboto prišel ob 17:45 :nono: bo prepozno takrat bo že skoraj konec, če pa prideš v petek bo pa dovolj zgodaj :D . Ja če je dež je kar zoprno predvsem za tiste ki imajo šotore. Ponavadi je glavnina tekačev tam v soboto dopoldne. Kot pa sem že v mojem prispevku napisal so pogoji po 10 uri kar težki. Sam če bo tako vreme ne bo take sile. Tudi tebi želim veliko km :cast1: .

Stane hvala za želje. Kar se tiče jedilnika nisem posvečal posebne pozornosti, tako da sem jedel kakor da bi šel na klasični maraton. Mogoče sem tri dni pred nastopom malo več pil tekočine kot običajno. S seboj sem imel nekaj gelov in energijskih ploščic od Power bara ter energijski napitek. Če verjameš ali ne sem v 24 urah pojedel eno ploščico in tri gele, sam ne na enkrat po grižljajih kakor tudi energijski napitek. Poleg tega sem naslednji dan za zajtrk pojedel še tri žemlje in pa v teh 24 urah 3 banane. Ko sem začel teči sem prvič pil po pretečenih 5 km. Kasneje pa sem pil po potrebi. Priporočljivo je piti na vsakih 5 km oziroma po potrebi. Sam jaz sem takoj pil, ko sem začutil potrebo po žeji ali pa bolj suha usta ne glede na km. Moram reči da sem tekočine popil zelo veliko. V glavnem sem pil tisto tekočino ki jo je dal organizator. Sam točno ne vem ali je bil maratonik ali pa kakšen sok, v glavnem meni je pasalo piti to tekočino. Na vsake toliko časa pa sem naredil požirek ali dva mojega energijskega napitka ali pa grižljaj energijskega gela ali pa ploščice. Je pa res če hočeš preteči več kot 100 km moraš biti malo bolje psihično in fizično podkovan. Predvsem je treba delati na kilometraži in ko greš na tak tek je treba startati počasi, kajti ko startaš je vse ok ko pa greš proti 24 uri teka pa se vse to še kako pozna. Upam da se kdaj spoznava in še malo bolj dorečeva na to temo. Preberi si moje vtise na tem teku lani v rubriki pod: Doživetje na teku. Naj ti na koncu zaželim veliko športnih užitkov in pretečenih km.

:D :D :D tole bo pa ocitno pravi zur. Stasa kot pravis, res bi bilom dobro da sen dan, pozno popoldan dobimo, morda na holmerju v cetrtek ob 18-ih, in stvar dorecemo. 200 KM? KHM? dober si. :D :D :D kdo vse lahko privlece sotor?
Uporabniški avatar
 Staša
Velja. Holmer ob 18 00 v četrtek. Priprave na petek. Jaz imam en nekvaliteten šotor za 2 osebi (v primeru dežja pušča). Pa itak ga moram še najti... Tudi gorilnik je.

Za ostale drobnarije (hrana...) pa v živo on-the-spot. Če bo kaj zmanjkalo imamo itak dpopa, ki bo tekel v leclerca :)

Ja, Filipid, bom hitro nazaj, da bom še kosilo pripravila :)

Skratka, četrtek, Holmer, 18 00.

Mi je všeč ideja s šotorenjem, da bo filling, kot da grem na dopust. :)
Uporabniški avatar
 Staša
Oh, jaz bučka! :oops: V Logatcu se teče itak v nedeljo, tako, da ne bo problema imet 2 piknika!
Uporabniški avatar
 Fotr
S Stašo sva debatirala o maratonu v Grosupljem in ugotovila, :shock: da bi bil žur tem boljši, :D čimveč forumcev bo prišlo navijat za tiste člane TF, :shock: ki bodo tekli čimveč krogov ali teči poleg njih za vzpodbudo in motivacijo. :D Seveda bo tudi zabava boljša, :D če nas bo več. Torej od petka, 4.6. od 18.00 ure do sobote 5.6. do 18.00 ure naj čimveč forumcev :evil: pride v Grosuplje navijat ali odteči vsaj en krog! Sem prav povedal, Staša? :shock: :D
Uporabniški avatar
 Filipid
Bravo Fotr :clap: tako se dela. Več vas bo več kilometrov bo pa še bolje bo :wink: .

A potem jaz svojo "klobaso" prinesem v Grosuple ali v
Logatec (pravi stasa.. da jo mormo s seboj prinest... hah...
kot da grem jaz kam brez svoje klobase)???

Kar se tice Leclerca... ni problema.. bom nabavni.. mam tut
Leclerc kartico... :lol:

Se pravi zacnemo v petek.. :wink:

LP Darko

P.S. sotora pa nimam... se bom pa veliko vozil :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
Fotr napisal/-a: Sem prav povedal, Staša? :shock: :D

Prav. Zdaj je zadeva sledeča. Bazni tabor je v Grosupljem. Postavil se bo v petek okrog 18 00. Mislim, da bodo v njem vsaj >4 tekači (Matjaž, Marathon in še nekdo, ki ga ima v mislih Matjaž, pa Bigfrik in Polžek). Tudi jaz bom tam ves čas, mal bom tekla, v glavnem pa skrbela za navijanje in goste :D

V četrtek je sestanek na Holmerju na to temo, kaj kdo prinese - predvsem od te ožje ekipe, za večje potrebščine. Žur bo, kot se bo razvil, za vse, ki pridete v glavnem samo v soboto, pa pač sami prinesite s seboj raglje, stolčke...

No, klobase pa pridejo na vrsto v nedeljo za obiskovalce olimpijskega teka, a samo v primeru lepega vremena, sicer vas nimam prav kam dat. Natančnejša navodila priromajo še proti koncu tedna, ko bomo videli, kaj lahko pričakujemo od Pečenkota 8) .

dpop, a je jasno?
Uporabniški avatar
 Barb
No če bom tekla še ne vem,mogoč pridem pa sam mal počekirat
 dpop
stasa napisal/-a:dpop, a je jasno?

JAWOHL... frau Oberleutnant!! :lol:

LP Darko

P.S. se pravi... klobase ostanejo doma?! :wink:
 mala
PPoce! Zato te pridemo noro spodbujat in štet, da ja ne bo kakega nesporazuma glede pretečenih krogov. Navijaški cofi so v delu, transparenti tudi, letos stavimo na 95 krogov.

Sicer ste pa vsi total face, ker se sploh spustite v to psiho sceno :shock: . Jaz grem raje naslednji dan v Logatec :o .
 PPoce
Ja odlično, vsaka spodbuda je/bo dobrodošla.

Se vidimo v Grosuplju.

Lep dan
Uporabniški avatar
 bigfrik
No zdej se bom pa se jaz mal ponavljal,kot je ze v navadi :oops: :oops: :oops: ,bi namrec ce hocem teci rabu prevoz zame pa za špelo(na novo prijavljena,sicer pa moja boljsa polovica(sej slabsa itak ne more bit)),jaz kot tekac ona pa najbrz kot navijac,bomo na koncu spili kako pivo(ce bom seveda prezivel).Bom vecno hvalezen :!: :wink: :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA