Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uspešno smo prestali tudi ta tek. Udeležba je bila sicer bolj skromna, zato pa je bila organizacija super. Organizatorji so se zelo potrudili. Na cilju je bila godba in tudi folklora je zaplesala koroške plese. Meritve kot se spodobi in razglasitev rezultatov brez zapletov. Vsako leto je bolje.
Slike v osebni galeriji.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz sem se prvič udeležil tega teka, nimam pripomb, dobra organizacija, topel sprejem in domačnost je nekaj kar manjka na teh prireditvah, zato rad hodim na take teke.
Tud proga zanimiva in kar zahtevna sploh za nekoga, ki teče bolj po ravmimi.
Jaz sem zadovoljen z rezultatom in bom še prišel v Kotlje.
Uporabniški avatar
 jozet
Vse čestitke prirediteljem. Pokazali so, da se z dobro voljo in z veliko mero prostovoljnega dela lahko izpelje prireditev na zelo visoki ravni. Čeprav je trasa z dokaj veliko višinsko razliko je skoraj skozi vso progo v senci dreves. Hvala, še pridem, verjetno tudi drugi iz Celja.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
To mora biti ta lepši tek. NAravske ledine pod Uršljo so ena ta lepših toèk.

Morda bi lahko organizatorji poiskusili zadevo narediti atraktivnejšo ( za veèjo udeležbo ) pa se potegne tek do vrha Uršlje. Zadeva postane izzivalnejša.
Potem lahko imas tudi se stafeto sestavljeno iz cestnega tekaca ( tisti do NAravskih Ledin ) ter iz gorskega cross tekaèa lahko reèemo ze malo ekstremnega mar ne- od NAravskih do vrha Uršlje.

To bi lahko bil pravi mali Koroški Uršlja Running Trophy.

Sem prepircan da bi pravno mesto na koledarju zanimalo kar nekaj nas
( ne samo tisti ki poznamo Koroške hribe ) ampak tudi tiste ki se radi preizkušajo v malo težavnejših trasah. Pa še ekstrmeno dolga ne bi bila in bi še vedno ostala dokaj hitra.
Uporabniški avatar
 vanja
Se strinjam s tekom_v_snegu!!! Do vrha Uršlje gore!
Vseeno mi je žal, da se še nisem udeležila tega teka. Vsako leto mi nekako ne paše v koledar. Pa tudi za tek samo do Naravskih se mi zdi, da se ne splača pripeljat s Primorske, za vrh Uršlje se pa takoj zmenimo! So pa to res tako lepi kraji in se mi zdi kar škoda, ker jih ljudje bolje ne poznajo. No, morda pa jim ravno to prida kanček skrivnostnosti... :D

Ravno danes se spet podajam proti Koroški in me daje nostalgija :P
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja mogoč imata obadva prav, vendar vama zagotavljam, da če greš na polno je že ta vzpon kar zahteven, pa še nekaj je zakaj se splača prit na ta tek, domačnost in dobra organizacija.
Uporabniški avatar
 jegart
Res je lepo, da ste pohvalili ta tek. Mislim, da je zaenkrat dovolj do Naravskih ledin, saj je proga dolga 9 km in dokaj zahtevna. S Primorske pa le pridite, saj tudi mi korošci pridemo na Primorsko, pa čeprav je samo 5 ali 9 km dolga proga.Morda pa tudi čez kako leto še kaj drugega.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
dexi27 napisal/-a:Ja mogoè imata obadva prav, vendar vama zagotavljam, da èe greš na polno je že ta vzpon kar zahteven, pa še nekaj je zakaj se splaèa prit na ta tek, domaènost in dobra organizacija.

Ce boste kaj razmisljali v smeri teka do oddajnika se ze sedaj javljam na vabilo. Se dan prej pridem v te lepe kraje.

Do takrat pa bom si Naravske privoscil na kaksni K24 turi ali s kolesarjenjem iz Logarske do Maribora in si zamisljal kako lepo bi se dalo poditi na vrh Urslje v organizirani tekaski povorki.

Pozdrav tja pod Ursljo,
 tomi_
Hvala za pozdrave :D
Js se žal nisem udeležil tega teka,
če pa bo kdaj do vrha sigurno pridem.
Super tura, Preizkušeno

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA