Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Sebi
Ja, pa ne samo štumfki. Tudi "samo enkrat" nošene majice "mali zeleni" skrijejo v pralni stroj... Pri nas ni palčkov... :wink:
 HanaMB
Pri nas tudi tečeva oba z možem. Običajno ne skupaj, ker jaz tek doživljam kot meditacijo in je to edini del dneva, ki ga preživim sama s sabo in mi strašno paše it sama. Muziko na uhe, misli na lepše, pa grem! Pa ne rabim k psihiatru :P :wink:
Uporabniški avatar
 bigk
Do letos sem tekel samo jaz, sedaj pa je začela tudi žena (po 2. porodu). Večinoma tečeva vsak zase, ker mora nekdo čuvati otroka. Pa tudi tempo in razdalje imava zelo različne.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Midva tečeva že drugo leto skupaj. SUPER
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Seveda tečem saj sem Nadjo navdušil pred dvema letoma. Začetek je bil katastrofalen sedaj pa obadva uživava v skupnih treningih in tekmah, ravno v Radencih sem ji bil za zajčka (velikega). Haaaaaaaaaaaa
Uporabniški avatar
 Cipreska
Jaz tečem sama. Moj dragi je kolesarski frik. Bolj strm klanec je, bolj mu gre.
To pa meni ne gre (kolenčki.press), poleg tega, da mi pecikel (še) ne dogaja.
Imam namreč rada, da se mi rit in trebuh konkretno pretreseta :lol: Mogoče pa kdaj... nikoli se ne ve.
Uporabniški avatar
 tadejk
Tudi midva z Majo tečeva skupaj, kolesariva skupaj, plezava skupaj,..., zato pa se mora en in drugi malo prilagoditi. Ampak mi je lepše ko njo vidim, da prisopiha na vrh prelaza s kolesom ali preteče progo, kot pa da tega ne bi videl in imel v mislih samo svoj rezultat.

Res moram včasih tudi sam in ona sama, ampak potem komaj čakava, da greva skupaj. Tako ona ceni moje dosežke jaz pa njene.

Tega ne zamenjam za noben čas na maratonu ali prvenstveno smer v steni. 8)
Uporabniški avatar
 mousee
Jaz in najdražja tudi obćasno skupaj tečeva.čeprav mi njen tempo ne paše najbolj.se mi zdi da me 3x bolj vse boli,če tečem počasneje.
Ampak vseeno potrpim.je že to dosti,da se ona odloči da gre teči! :D
največkrat pa vsak sam oz.imava psa za spremljavo.
Uporabniški avatar
 javaman
Meni je sedaj nekajkrat ratalo prepricat najdrazjo, da je sla z mano eno krajso turo. Upam, da mi bo ratalo se naprej. :wink:
 Nataša
Tadej, :clap: Ti si pa naravnost romantičen :D

Pri nama je vse odvisno od namena - če greva laufat na izi, je to na izi (zraven klepetava). Če bi Miha rad hitro tekel, gre sam ali pa z Jethrotom (da ga ta pošteno zgoni :twisted:). Kolesarske ture so ponavadi dolge in uživaške (posebej, če so kje ob morju), v hribe se pa enako počasi vlečeva in nimava kakšnih posebnih športnih izzivov. Fitnes nama je tudi obema fajn, edino pri rolanju se ne najdeva - Miha ni za.

Zdaj se načeloma bolj izmenjujeva pri športu, ker mora bit eden od naju za varuško, če dava Lano v varstvo, greva pa skupaj. Je fajn. Sicer je ob otroku težje najt čas za šport, ampak ko preštejem in odkljukam vse izgovore, sem lahko samo zadovoljna, da drug drugega v tem štekava in se spodbujava.
 botolin
midva teceva oba. otroci niso ovira. jaz ponavadi tecem z enim frendom, zena takrat cuva otroke, nato jaz cuvam otroke in ona tece s frendovo zeno.
to me stane pri mojih km cca 1 uro teka na dan in 1 uro varstva na dan (v tem casu pa lahko postorim tudi kaj za sluzbo).

in odgovor mojim kolegom v sluzbi na to, kdaj najdeva cas: 1 urco si vzamen namesto big brotherja!!!

:lol: :lol: :lol:
 Nataša
botolin napisal/-a:in odgovor mojim kolegom v sluzbi na to, kdaj najdeva cas: 1 urco si vzamen namesto big brotherja!!!

ja, sej, midva TV-ja sploh nimava. Stran metanje časa.
 damjan10
Pri meni je pa tako:

- oči je do lanskega avgusta kadil kot Turek (cca. 1,5 - 2 škatli cigaret na dan), no potem ga je pa viroza tako zmatrala, da tudi kaditi ni mogel. Pa si je rekel, če sem že 10 dni brez cigaret bom pa še malo. Nato se je ustrašil, da bi se zredil, ker je nehal kaditi in me je prosil, če greva malo teči. Od januarja sva pretekla vsak cca. 1000km.
- punca pa je do lanskega leta tekla dnevno do 3km. Od lanske jeseni, ko se malo bolj druživa pa je pretekla cca. 500km in je zelo zelo vesela!

Med tekom se veliko pogovarjava, spodbujava, ... SKRATKA LUŠNO!!!

OBA SVA VESELA, DA JE TAKO
oziroma vsi smo veseli, da je tako (tudi oče)
 Anina
Zjutraj tečem sama.

Pod večer se vsi radi odpravimo na krajšo turo s kolesi. Če kako jutro tek izpustim, potem se jim pridružim v telovadnih :) Je pa lepo, oni grejo s kolesi naprej, pa se obrnejo, tekmujejo, kdo bo prej pri mami... prijetno druženje.
Uporabniški avatar
 andreya
Ja, moj tudi teče, ampak nikoli ne tečeva skupaj, ker imava različne terene in tempo. On teče po asfaltu, jaz se pa tega čisto izogibam, če se le da.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA