prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
markor napisal/-a: ...Pa lepo vabimo - a ne ZdravkoC - tudi ostale "Mb okoličane" - zvezdici, Tadejk... Da jim razkažemo lepote našega "mini teka dveh občin", he..:D .. :wink:

Jasno, da nebi naštevali, ker bomo pomotoma koga izpustili.
Zamišljena proga je luškana.
Šli bomo izi varianto, če je kdo preveč naspidiran, pa naj si nabaše nahrbtnik ... ne povedat čigava ideja je to :wink:
Če bi šel zraven kdo, ki nikogar od nas ne pozna ni problema, naj se oglasi pa se zmenimo točno kje in kako ... da nebo kakšne dileme
:laola
Uporabniški avatar
 areh
Dobro, če boste šli ta četrtek, potem se imejte in če bote naslednji četrtek za ponovitev, se bom pridružil-ste me sprovociral.
Toti ZdravkoC je vun pesji :lol:
Aja, pa Klatežu je treba dat žakl cementa na hrbet. :wink:
LpA
Uporabniški avatar
 INOT
V četrtek se vsekakor pridružim. Kot kaže bo vroče in bo treba vmes kaj popit. Je na trasi kaj vode al je boljše vzet zraven svojo pijačo?
Uporabniški avatar
 markor
Oj,
ZdravkoC, napiši kje, kdaj se dobimo! :roll:
Uporabniški avatar
 tadejk
LP

Z veseljem bi se vam pridružil, ampak grem v soboto na adventure race- VMA in moram malo počivati, ker če ne bo :oops:

Vsekakor pa se bom provokaciji kmalu odzval ali pa vas tudi povabil v naše konce. (Kozjak)

Tadej
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
markor napisal/-a:Oj,

OK
:arrow: Čas: četrtek 24.5.07 ob 18.00
:arrow: Kraj: pred mojo hišo (za poznavalce), ali na stari cesti skozi Radizel in Slivnico, TOČNO tam, kjer se kraja stikata (tabli za Radizel in Slivnico)
:arrow: za več navodil na zs
:arrow: Tempo: kolikor bo najhitreje uspel laufat Klatež z vrečo cementa na hrbtu :wink:
:arrow: Kdo: vsi, ki to beremo :roll: in imamo zadosti dobre volje

PS: pje je blo danes fajn na nesovem teku v MB, čuj
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ZdravkoC napisal/-a:
markor napisal/-a:Oj,

OK

:arrow: Tempo: kolikor bo najhitreje uspel laufat Klatež z vreèo cementa na hrbtu :wink:

To fantje....

A mislite resno..imate res kaksno taksno disciplino in pripravljene rekvizite?
Samo povejte kje in kdaj?

Nije bas bacanje kamena s ramena...ampak vseeno...
Uporabniški avatar
 INOT
Jutri ob 17,30 startam iz Maribora z avtom. Če želi kdo zraven, naj se javi kje me bo počakal, da ga poberem.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ajde, javite se še ostali :juhuhu:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Kaj te vem?

spinace imam doma dovolj hehehe

Mogoce, se javim se jutri ce bom lahko.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Hojla Bistriško-Raèka-Hoèka ekipa,

Kar se mene tièe Full hvala za vabilo,

Škoda za tiste B-vitaminske vire...
Ampak mislim da bom danes moral nareidit nekaj vaj na plezalih v Podpohorju. Tako da grem raztegniti "skontraktane" misice da bom za sobotni
trening malo pretocnejsi.

Sicer vem da v soboto je za vas tam v lepih Podpohorskih predmestjih Maribora cas za okopavanja, košnjo, ( heheh tudi pucanje bazena!!! )...ampak èe kdo razmišlja da bi pred Pohorjem naredil kakšno mini ( Fisher-Price heheh ) 20km simulacijo Pohorskega teka full vabljen na Sv. Duh v soboto. Recimo med osmo in pol deveto bi jaz startal tam kaksen 20km krog po grebenih okoli Duha. Z veliko gotovostjo si upam reèi da vam ne bo zal ...steze ki niso ne vem kako znane, panoramski razgledi, tudi nekaj gozda,...
Sicer ni moj domaèi teren ampak domaèini me imajo že tolko preko glave ko skaèem tam okoli ponoèi in podnevi za petek in svetek da sem skoraj kot doma.

Pozdrav,

Danes sem se predvsem veselil da bo Klatež pojasnil kaksen je obcutek ko dobis prvo plaèo od teka hehehe.

No pa drugiè,
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
No, bilo je odlično, to moramo kdaj ponovit.

ha ha ha, joj :rol:
Uporabniški avatar
 Sebi
Namesto z vami je Inot tekel z mano... Vam bi bil ta tempo zares smešen, jaz sem pa skoraj umrla... He he he :oops:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ZdravkoC napisal/-a:No, bilo je odlièno, to moramo kdaj ponovit.

ha ha ha, joj :rol:

ZdravkoC,

Odlicno imate te cetrtke...upam da boste zadrzali tradicijo - zima tudi steje.

Aja se vedno v soboto vabljeni na Sv. Duh na visinski trening.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sebi napisal/-a: ... je Inot tekel z mano... He he he :oops:

Inot @ tudi edini ve, kako je v resnici zgledal ta četrtek.

@ tek v snegu pa bi lahko kaj več napisal za tale Duh. Kaj gori boš štartal :?:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA