prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MihaPR
Res je, nekaj časa nazaj sem pisal na občino in tam so potrdili, da nameravajo to resno uvrstiti v plan za letošnje leto.
Želijo pa tudi prejeti želje uporabnikov, tako da sem predlagal kakšne km oznake, podaljšanje steze itd...
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Hoj

Zadeva se mi vedno bolj dopade, če bo seveda prišlo do realizacije!? :!: :?: Podaljšan trim je vsekakor dobrodošel oznake tudi, če pa se naredi še kakšna postaja še toliko bolje vendar je potrebno vse temeljito zabetonirati in zavariti - pa verjetno ne zaradi nas uporabnikov? :?:

Pozdrav vsem Bojan
Uporabniški avatar
 daneb
BO-JAN napisal/-a:Pozdravljeni

Ker opažam, da nas vedno več teče po trim stezi in njeni okolici me zanima če je komu jasno kdaj naj bi začeli, če sploh z obnovo trim steze. :shock: Kolikor mi je znano naj bi bilo to v planu za leto 2007 :?:

LP Bojan

Kar se pa tiče obnove trim steze bo pa treba Kamniškega župana vprašati kdaj to bo , če sploh kdaj bo? :beer:
Uporabniški avatar
 cvalenti
daneb napisal/-a: bo pa treba Kamniškega župana vprašati kdaj to bo , če sploh kdaj bo? :beer:

heheheheeh,hahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Veš kaj bo naredil Smolnikar ,ko ga boš prašal......
Slika..................in čez 10 minut bo že šel na....Slika

No resno,v Kamniku ni posluha za trim stezo,so pred leti že hoteli nekaj zrihtati mladi(pač neka organizacija) in seveda tudi so,a kaj to pomaga ,če je to treba redno vzdrževati in rihtati.
Uporabniški avatar
 daneb
cvalenti, na žalost imaš popolnoma prav :toast:
Uporabniški avatar
 bla_k
:toast:
pijem na novo trim stezo
:twisted:
še vedno ostaneta Mengeška in Domžalska

lp bla_k
 hitrijoža
Nikar toliko čez našega župana...Saj obljublja že 12 (pa še nekaj malega) let. Mogoče se bo pa vrgel na štadion in oplel atletsko stezo, ali pa bo zasadil lopato za pokriti bazen. Saj trim ni vse - tam je še funkcioniralo, ko je bil ZTKO, ker mora za zadevo nekdo skrbeti - in dobro vem, da bodo razni telovadni pripomočki čez dober mesec, ali pa še prej končali nekje v grabnu. Tonti (g. župan) je celo obljubljal, da bodo stezo podaljšali - da bi le to naredili, saj steze ne more kdo kar s seboj nesti ali pa jo uničiti - ali pač. Dejmo bit optimisti, pa glejmo - morda bomo tudi kaj videli - če pa ne, pa ne bo prvič, saj Kamničani smo že navajeni, da se vsaka stvar sfiži.
 Olinad
Naj starejše spomnim, mladim pa povem, da je trim stezo v Kamniku še kako pomagala postaviti takratna mladinska organizacija z delovno akcijo in kasneje tudi vsaj dvakrat obnoviti. Verjamem, da bi se brigadirski veterani in ljubiteljski trimčkarji ob strokovni pomoči lahko zbrali in vsaj sodelovali pri obnovi, pa še občini bo iniciativa za vzpodbudo.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 tae
Glede na to, da so Zaprice najbolj priljubljen kraj mojih treningov (takšnih in drugačnih) se takoj prostovoljno javljam za kakršnokoli pomoč pri obnavljanju omenjene trim steze in okolice. In tudi verjamem, če se nas zbere vsaj 5 takšnih prostovoljcev, sem prepričan, da nas bo kmalu 10 in potem še več. Jaz lahko pripeljem ljudi, ki bi pomagali.
Uporabniški avatar
 daneb
Prvo in najpomebnejše je lastništvo, kajti , če to ni urejeno z lastniki je vse skupaj brez smisla urejati in obnavljati, ker nič ne bo ostalo na svojem mestu. Večina si želi trim steze v smislu prehodnosti tudi v slabem vremenu in ne toliko postavitve raznih orodij na stezi, čeprav niso odveč. Mislim, da bo največja težava dogovor z lastniki zemljišč kjer poteka trim steza sedaj. :(
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Pozdravljeni

Mi ve kdo povedati :?: ali je vstop na kamniški stadion mogoč, da bi tam občasno opravil kakšen interval 400m ali kaj podobnega, me pa tudi zanima kje pa vi prakticirate s takimi zadevami, verjetno ima vsak svoj "plac" za matranje :wink:

Pa lep pozdrav vsem skupaj Bojan :D
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Odkar so stadion ogradili je na vratih tabla, da je vstop na nogometno igrišče prepovedan - po mojem pa to ne velja za tekaško stezo. Vrata sicer nisi zaklenjena pa tudi drugače se da priti na igrišče s kake druge strani. Sam sem včasih kar dostikrat tekel tam, zdaj pa res že dolgo ne. Mislim, da ti ne bo noben težil, če boš tekel po stezi, v najslabšem primeru te lahko pošljejo dol. Po moji logiki je velika škoda, da steze nihče ne uporablja (vsaj jaz nisem še nikoli nikogar videl) in je bolj ali manj zanemarjena.
Uporabniški avatar
 tae
BO-JAN vstop na kamniški štadion je dovoljen, razen takrat, ko imajo kakšno nogometno tekmo. Je pa tale naš štadion po mojem eden redkih, ki ima še vedno pesek in ne tartan. Nekaj se je celo govorilo o neki prenovi, morda kdo kaj ve o tem.
Uporabniški avatar
 olson
Kakšen tartan sej še tiste gmajne na zapricah ne morjo uštimat,čeprov že govorijo pet let.To je ena velika sramota za Kamnik,vsak vaški stadion ima že tartan samo v Kmniku ga nimamo pa čeprav imamo ogromno tekačev in ostalih športnikov,ki bi prav tako koristili tekaško stezo.
Ko se bližajo volitve vsi obljublajo,kaj vse bodo naredili potem pa ko vas je..... :FO:
Sm se kr mav zjezu pa brez zamere.Lp OLSON :twisted:
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Ta atletska steza bo verjetno kak nov revolucionaren izum za podlago... šodr pomešan z nežno svetlo zeleno travico, kaj veste mogoče se bo pa obneslo. Na kamniški občini sedijo vhunski esteti in sami športni šampioni (v lahkoatletski disciplini: dvigovanje kozarcev in vrčkov...) - oni bodo pa že vedeli kako se dosegajo športni rekordi. Kakšen tartan, to je za mehkužce. Pravi športnik se mora utrjevati in kaliti v nemogočih pogojih, če je bilo tako pred 100 leti, bo pa menda tudi za nas dobro. Vrhunski šport je itak tema primerna le za gostilniške pogovore, v boljših lokalih imajo pa celo TV, tako da pivo bolj teče ob gledanju kako se drugi (norci) mučijo in švicajo.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA