- 25 Maj 2007, 09:46
Žal mi je, ampak res ne morem mirno mimo dejstva, da smo tekačice iz kategorije "BIG FOOT" v resnih težavah
takoj tisti hip, ko se odločimo za nakup ŽENSKEGA tekaškega copata št. 43 (z besedo: triinštirideset). To, kar sem doživljala
ta teden v raznoraznih športnih trgovinah po Ljubljani in okolici, je izgledalo kot odlična komedija s temelji na situacijski komiki, saj so se vsi prodajalci komaj upirali neznanski želji (nekaterim ni uspelo), da bi si vendarle v živo ogledali moje ogromne noge
, ki pri višini okrog 180 cm to niti niso (no, so, ampak ne izgledajo
).
Seveda je bilo vsem strašno žal, ker mi niso mogli pomagati, imajo pa krasno izbiro moških copat v tej velikosti pa saj lahko izberem takšne bolj nevtralne barve
, itak na njih ne piše, da so moški model intakonaprejintakodalje
Ampak jaz sem se res odločila, da bom končno imela ženski model, saj so proizvajalci očitno stopili v korak s časom in ponujajo kar nekaj ženskih superg tudi v večjih velikostih. Ampak pri nas se ti copati niti slučajno ne pojavijo na policah.
Na moje vprašanje, kaj za božjo voljo si izberejo ostale tekačice (menda nisem edina v Sloveniji) so mi odgovorili, da pač moške modele (copat, seveda) in med vrsticami je bilo slišati rahlo opazko, da mogoče malce preveč kompliciram.
Ja, dokončne in nepopravljive travme me je rešil TS na Čopovi, sicer z edinim parom Nikovih superg (ŽENSKI - št. 43)
, kar je še vedno več, kot lahko pričakuješ v ostalih športnih trgovinah.
Pozivam vse tekačice, ki imate podobne probleme, da vendarle zahtevate ženske modele copat, mogoče nam bodo trgovci le prisluhnili in ponudbo malo popestrili.
Tako, zdaj sem srečna lastnica ženskih tekaških copat št. 43 (veste, Nike ima ZEELOOOO majhne številke!!!!!
), upam le, da se bodo tudi dobro obnesle.
Lep vikend vsem

Seveda je bilo vsem strašno žal, ker mi niso mogli pomagati, imajo pa krasno izbiro moških copat v tej velikosti pa saj lahko izberem takšne bolj nevtralne barve

Na moje vprašanje, kaj za božjo voljo si izberejo ostale tekačice (menda nisem edina v Sloveniji) so mi odgovorili, da pač moške modele (copat, seveda) in med vrsticami je bilo slišati rahlo opazko, da mogoče malce preveč kompliciram.
Ja, dokončne in nepopravljive travme me je rešil TS na Čopovi, sicer z edinim parom Nikovih superg (ŽENSKI - št. 43)

Pozivam vse tekačice, ki imate podobne probleme, da vendarle zahtevate ženske modele copat, mogoče nam bodo trgovci le prisluhnili in ponudbo malo popestrili.
Tako, zdaj sem srečna lastnica ženskih tekaških copat št. 43 (veste, Nike ima ZEELOOOO majhne številke!!!!!

Lep vikend vsem