prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Stanci
Zanima me ce mi lahk kdo pove kteri copat je trenutno najmehkejsi(najudobnejsi).

Igram mali nogomet in me pogosto po tekmi bolijo noge,gležnji (pred enim letom sem imel operacijo sprednjih križnih vezi, meniskusa in hrustanca)...zato bi Vas, ki se ukvarjate s tekom prosu za nasvet kaj kupiti, glede na to da pogosto testirate copate.

Sedaj sem imel Nike air triax (Bowerman) malo starejsi model in so mi bili malo trdi.
Uporabniški avatar
 Pingo
Hmm čisto eno laično razmišljanje :roll:

Ali s tekaškimi supergami igraš mali nogomet v dvorani :roll: noo to je meni malo mimo..sorry..tekaške superge so ne glede na mehkobo narejene za tek.Po moje bi moral kupiti superge za dvorano,ki ima po moje malo nižje podplate,da bolj občutiš oprijem če ne je peta previsoko,posledično je gleženj višje in pri hitrih ustavljanjih in spremembah stvari se tako ustvarjajo večje sile v vezeh okoli gležnja in višje.Noo to je samo moje razglabljanje.Tako kot imajo košarkaši in rokometaši superge namenjene za dvoranski šport in so temu prilagojene tako imajo verjetno tudi modele za nogomet ali pa so rokometaški vsaj približek temu :roll: :wink:
Noo jaa to je samo moje laično mnenje,malo poglej soigralce kaj uporabljajo,malo probaj ...upam da najdeš kaj pametnega od vseh superg,ki so na voljo :wink:
 Stanci
nismo se razumeli da js igram mali nogomet u tekaških copatih.Imam copate nalašč za mali nogomet.

js potrebujem copate ki jih obujem po treningu oz. tekmi.Namenjene so mi za rekreacijski tek in prosti cas.

Ne iščem poceni copat ampak udobne, mehke, lahke, stabilne copate.
Uporabniški avatar
 Pingo
:oops: :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA