Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Nadj@
ciao

kje se da kaj več zvedeti o tem teku.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Na tem linku http://www.tom.si/ pod Razpis za 6. TOM tek.

LP, Mojca
:wink:
 nack
Pozdravljeni,

kako je TAE, gremo al ne gremo na TOMOV tek? :?

Lep večer!

NACK
Uporabniški avatar
 kustus
MojcaZ napisal/-a:Na tem linku http://www.tom.si/ pod Razpis za 6. TOM tek.

LP, Mojca
:wink:

lp

prijave so na tej strani a nič kaj več ne piše o sami prireditvi.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Kaj pa pod Tomov športni vikend? Men odpre Adobe Reader, kjer piše kdaj se začne, kategorije,... :? :wink:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Pri meni pa ne.
Uporabniški avatar
 tae
nack napisal/-a:Pozdravljeni,

kako je TAE, gremo al ne gremo na TOMOV tek? :?

Lep večer!

NACK

Nack, danes sem videl razpis za ta tek in takoj sem se spomnil nate. Računal sem, da se bova slišala telefonsko ali pa po mailu, lahko pa seveda tudi tako javno. Zate vem, da greš na ta tek, ker je na vašem koncu, pri meni pa je en manjši problemček. En dan prej so Bevke, kamor nameravam tudi iti, 2 tekmi ena za drugo bo pa težka. Ni problem udeležba, veš pa, da oba hočeva več, kot le to. Tako, da ti težko karkoli obljubim. Če bo pa slučajno v soboto dež in v nedeljo lepo, potem vsekakor raje pridem na tomov tek. Pismo, včasih me kar moti, ker je vse na kupu. No, bomo vidli.
 nack
Jaz bom seveda šel na TOMOV tek, če bo le vse v redu z zdravjem.
Ta tek štejem za moj domači, tam sem se pred enim letom udeležil prve tekme zato je ta tek zame nekaj posebnega...

Kot gosta te pivo sevda čaka! :toast:

Lep dan!
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, jst sem bil lansko leto na Tom teku, kar zanimiva proga, relativno težka za neizkušene :oops: :shock: s kar hudo konkurenco (KEJŽAR PRESS), kar na koncu koncev niti ni čudno, saj šteje za DTP, no nekaj minusov: odločno predolgo čakanje na rezultate in ko smo jih končno dočakali so bili popolnoma napačni, tako, da smo zopet čakali, dolgotrajno žrebanje nagrad, kjer sem imel občutek, da je vsak nekaj dobil, jaz nisem bil izžreban :? :P :arrow:, drugače pa simpatična prireditev, na katero se bi letos zopet vrnil, če ne bi en dan prej tekmoval s Tae-tom v Bevkah (VTRETJEGRERADO PRESS).

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi napisal/-a:drugače pa simpatična prireditev, na katero se bi letos zopet vrnil, če ne bi en dan prej tekmoval s Tae-tom v Bevkah (VTRETJEGRERADO PRESS).

Lp! :wink:

Nack, sigurno bo še prilika, da se tudi midva pomeriva na isti progi. Sorry za tokrat, čeprav si mi že prej omenjal ta tek, vendar sem se tudi z obivankenobijem zmenil za bolj fiksno. Sicer pa nikoli ni nič 100%, vedno lahko pride kaj vmes.

Obivankenobi, v tretje gre rado, enmu ziher, ali tebi ali meni. :lol:
Uporabniški avatar
 Dolenjski pokal
Vsi člani Kluba Polet imajo 20% popust pri prijavnini (ob predložitvi članske izkaznice). :wink:
 VIRUS
Zdravo!
Ali ima kdo slučajno traso teka oz. zanima me koliko je kaj klancev (višinska?).

Thx!
 usmiljeni_brat
Po spominu:
najprej 1km zmernega vzpona, potem kakih 500 m spusta, nato pa valovita ravnina do petega kilometra, kjer je obrat in potem po isti trasi nazaj. Vseskozi proga poteka po asvaltu. Kjub temu da organizatorji progo reklamirajo kot lahko, se mi je lani zdela dokaj zahtevna.
 VIRUS
Hvala!

Če bo vreme se vidmo!

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA