vabila, najave, poročila, ... vse o vedno bolj priljubljenih 'avanturističnih' prireditvah

Moderator: haupi

Živjo!
Ne vem kam bi to dal pa je to nekako najbljižje triatlonu.
Zanima me, če se kdo namerava udeležiti ARSa 2004 v Velenju.
Če ne poznate zadeve: To je pustolovska tekma ki traja od petka do nedelje non-stop. Tudi ponoči. Trasa je dolga okoli 240km. Imaš različne discipline od kolesarjenja, plavanja, hoje, jamarstva, žemarjenja.... Poglejte si raje link pa je.
Link: ars.rutka.net

lp Vid
Uporabniški avatar
 Staša
cooooool :shock: :D :o :twisted: bo tudi to treba enkrat sprobat. joj, ta lajf :)
Uporabniški avatar
 Matevz
Res bom šel, vendar me pa bolj kot trening skrbi oprema. Kar na začetku zgleda ena prav dobra preprosta ideja se na koncu izkaže za precej bolj komplicirano. Oprema, ki jo imaš doma seveda ni dobra.

Začelo se je s kolesom. Jaz imam sicer super kolo, samo da je namenjeno cesti in mu makadama še od daleč ne pustim pogledat, kaj šele kaj hujšega. Moj 12 let star, eno tono težek mountainbike (seveda hardtail s hardfront dodatkom :) ) se mi tudi ne zdi primeren za kaj drugega kot za v štacuno. Še dobro, da sem ženi predlani kupil dober bicikl :D :D :D :D Sem moral samo eno malo daljšo sedežno oporo najti pa mi je ravno prav.

Superge imam seveda vse super lahke s super gladkimi podplati. Torej: pot pod noge in v štacuno.

Naglavne luči imam doma tri, ampak noben nima dvojnega delovanja (halogenka + LED)........ (to bom verjetno rešil tako, da bom pač dve nosil.)

Seveda za na kolo tudi nimam baterije, ker če se moram ponoči kam pelat grem z avtom :D :D :D

Še dobro, da sem včasih plezal pa s plezalno opremo ne bo problema. Nekaj imam sam, nekaj pa ne bo problem dobit za sposodit.

Tako zgolj v poduk. Dobro premislite preden se za nov šport navdušite. :cry: :cry: :cry: :cry:

BTW: Ravno pred kakšno uro me je klical ena prijateljica, ki jim v ekipi eden manjka. Če je kje kakšen kandidat naj pošlje ZS, da uredim kontakt.
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Za zacetek si moraš malo opreme sposodit. Jaz sem bil lansko leto na ARSu in smo imeli kar velike težave z opremo, še posebaj z gri-griji. Bilo je pa noro. Priporočam.

lp Vid
Uporabniški avatar
 vidkul
Čez dobro uro bo štart drugega Adventure race Slovenija 2004 v Velenju in med tekmovalci je tudi naš Matevz, ki je v ekipi "OLD STAR" BIRT X-treme Team. Torej navijajte, kajti organizator na nekaterih kontrolnih točkah odda ekipi pozdrave ki jih napišemo na forumu. Tekam je pravi pekel in preizkušnja ki ji ni para :D
še nekaj dejstev: tekma poteka od petka do nedelje non-stop. Ekipe morajo premagati okoli 240km trase.
Drugače pa staran je http://ars.rutka.net stran foruma pa je http://ars.ataco.si/forum/viewforum.php?f=8

lp Vid

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA