prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

kot je rekla Pia, sva že par dni ponosna lastnika modnih dodatkov, za katera srčno upam, da ju ne bova nikoli zares rabila :)

dolžan sem vam finančno poročilo:

naročila sva dva WristID-ja in štiri vezalke - 59.95 $
poštnina - 5 $
skupaj torej 64.94 $

ob prevzemu sem seveda plačal carino in DDV. vsebina ljubezenskega pisma s carinske pošte razkrije, da so vrli uradniki preračunali, da je paket vreden 12.094,00 SIT - tečaj 186,23 SIT za dolar

nato so udarili za 6.30% carine na 'vezalke in podobni tekst. izd.' ter na skupni znesek (12.856,00 SIT) naračunali še za 20% DDV-ja. dajatve skupaj so znesle zelo okroglih 3.333,00 SIT.

zdi se mi, da so nekaj nato dodali še poštarji, ker imam v spominu, da sem na pošti plačal prek 4 jurje. no ja, tako pač je :(

kljub temu - RoadIDje super zadevca - priporočam :D
Uporabniški avatar
 Hudl
mil@n napisal/-a:Ali kdo od obstoječih uporabnikov ve kako ( če sploh ) proizvajalec ugodi želji kupcev po strešicah na č-ju, š-ju in ž-ju na tablici zapestnice. :?:

Tole tudi mene zanima.
Hudl
Uporabniški avatar
 Hudl
...no... a bo kdo...?
Ero, ti mas en sh ce se ne motim?
Hudl
Uporabniški avatar
 Finžgar
ma kaj pa vem, ampak a ni tole nekam neuporabno, mislm, sej lahko napišeš podatke na list papirja, pa vse skupi daš v žep. Ne vem no ni mi glih logično, čeprov pa vidm, da je pri vs doletela ta stvar kr na plodna tla. :roll:
Uporabniški avatar
 Hudl
Stos je, da ce te zbije avto (ko ti taka stvar prov pride), se listek lahko unici, obleko ti lahko odtrga, roadid pa naj bi bil vec ali manj bomb-proof.
Hudl
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tudi jaz sem nabavil Road ID, ki sem ga naročil in plačal preko spleta. Na ta način kupujem že nekaj let (predvsem vplačila štartnin, fotografije in različne stvari nižje vrednosti). Do sedaj še nisem imel slabih izkušenj. Upam, da bo tako tudi ostalo.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 T1
Zadeva zame ne pride v poštev, ker je doseg mojega teka tako kratek, da me še vsi poznajo :lol:

LPT1
Uporabniški avatar
 Hudl
A resevalci tud?
Hudl
Uporabniški avatar
 Damijan
No, no, saj nismo motoristi... A kdo pozna statistiko zgaženih tekačev?
Ne spomnim se nobenega članka z naslovom "Predrzen tekač odvzel
prednost"... Za tek se mi zdi pripomoček popolnoma odvečna zadeva.
Kolesarji pa so že druga pesem.
 giorgio
Lep pozdrav Tf-jevci.Jaz sem tudi nabavil road ID,ampak z enim razlogom.Ta zadeva pride prav če imaš kake težave z zdravjem:astma,sladkorna,srčne težave........Nekateri tečejo,tečemo tudi če nismo 1000% zdravi.V tem primeru lahko pride še kako prav.LP :lol:
 Silvo
Pozdravljeni,
Se opravičujem da odpiram staro temo, ampak bi res rad izvedel, če roadid.com dovoljujejo uporabo šuminkov. Sicer sem že pisal email na roadid.com, a zaenkrat še nisem dobil odgovora.

Lep pozdrav,
Silvo
 giorgio
Lep pozdrav Silvo. No mislim da ne omogoča pisanje šumnikov. V bistvu namesto Š daš S. Na ploščico nepiši le najnujnejše-ker ni veliko prostora. lep pozdrav.
 Silvo
Točno to sem storil tudi jaz pred tednom dni. Pisal sem na oba email naslova (Edward in Mike), a do sedaj ne duha ne sluha od njiju.

Prav ironično se mi zdi, saj na njihovi strani piše: "Unlike many companies, we make it easy for you to contact us:"

No, upam da boš imel več sreče kot jaz.

L.P.
 PROSPORT
Vidim, da se ROAD ID oglašuje na TF in se mi je znova obudila želja, da bi ga imel. Ali se še vedno naroča samo online iz Amerike?
Po izkušnjah, ali ste dali tudi svojo krvno skupino med informacije?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA