Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tek_v_snegu napisal/-a: Kdo je zato da pokazemo poštarjem, da lahko mi hitreje prenesemo pošto iz Koroške na Štajersko preko Pohorskega grebena! Pa da jim odvzamemo monopol?

Nimate šans, ker v tem primeru mi pošljemo telegram ... ha ha ha :hack:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ZdravkoC napisal/-a:
tek_v_snegu napisal/-a: Kdo je zato da pokazemo poštarjem, da lahko mi hitreje prenesemo pošto iz Koroške na Štajersko preko Pohorskega grebena! Pa da jim odvzamemo monopol?

Nimate šans, ker v tem primeru mi pošljemo telegram ... ha ha ha :hack:

A to pa je ze doping.

Na cilju bomo zahtevali doping kontrolo.
Uporabniški avatar
 Dule
Če je kakšen (ali celo dva) še brez ekipe ga z BoštjanomG z veseljem sprejmeva. Plan ekipe pa bo: "cilj je pot" :wink:
Uporabniški avatar
 mirko1
ponudba poslana na PM-ZS
lp ,mirko
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Kaj menite o vremenu :?:
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:Kaj menite o vremenu :?:

Zenkrat kaže na ugoden razplet vremenskih dogodkov
Jutranja temparatura na štartu bo okrog 15°C, pri delno oblačnem vremenu. na Pohorju dnevne temparature ne bodo presegle 17°C, tako da vam vroče prav gotovo ne bo.

Tisti hitrejši imate možnost ,da boste mokri samo zaradi svojega znoja. Po 12 uri lahko namreč pričakujemo manjše padavine, katere pa sedanjih vremenskih kartah ne bodo tako izrazite.

ZdravkoC če se ne motim si rekel, da vročine ne maraš, torej zaenkrat odlična napoved za tebe:)
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ZdravkoC napisal/-a:Kaj menite o vremenu :?:

Kar se mene tice mi je za soboto vseeno kaksno vreme bo.
Kakrsnokoli bo, paziti bo vedno potrebno:

1. spust v Sinklarico iz Jezerskega vrha - drsenje
2. Spust proti jezeru pod Peskom
3. Spust iz Lovrenskih jezer
4. Preskakovanje potoka pri Treh Žebljih ter
tisti mokri vzponèek do izhoda markacijo na gozdno cesto ob
potoku Majland
5. Pa seveda spust v dolino, ki kljub temu da je speljan
okoli je se vedno potrebno paziti.

Bolj me skrbi vreme jutri in v petek ko morajo resevalci oznacevati progo.
Ker ce bo slabo vreme glede na prejsna leta si bodo v soboto zjutraj hitro morda omislili da pogojev na progi ni.

Verjetno pa je brez veze kaj panio dvigovati ker je se prejsni weekend Pohorje bilo tako suho, zemlja samo požira vlago.

Za sedaj je napoved do petek polnoci ( iz cetrtka ) brez oblakov.

Za v soboto je napovedan prihod fronte.
Ampak moje izkusnje pravijo da se fronte iz zahoda vedno malo zadrzijo
na podrocju Smrekovca, Raduhe, Pece. Tako da bi se verjel vremenu da imamo do 12.ure se luknjo.
Polj ko si dalje od Peska pa ni kaj skrbeti za vreme. Ce bi nas teoreticno
tukaj ujela nevihta potem se kar pri preskoku potoka Trije Žeblji spustimo po potoku v dolino hehhe v Oplotnico. Od tam pa do ZdravkaC ali pa do Bistricanov pa se naredimo Bistrisko rundo.

Malo adventure pa mora biti mar ne?
Uporabniški avatar
 Dule
Hvala Vreme za vreme :) . Vreme bo kot kaže naklonjeno nam, ki ne maramo vročine, kakšno pršenje izpod neba bi bilo prav blagodejno za naša ogreta telesa 8) . Največja težava bo pomoje poleg utrujenosti verjetno mokre noge in s tem pridobljeni žulji :roll: Srečno pot vsem :wink:

tek_v_snegu napisal/-a:2. Spust proti jezeru pod Peskom

To pa je pomoje nedovoljena bližnjica. A se ne gre do Rogle, pa potem do koče na Pesku :roll:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Hvala Dule na pronicljivi natanènosti.

Ja jaz sem se na tisti progi prvih dveh let ko je zadeva potekala malo bolj po planinski markaciji.

Res je nedovoljena bliznjica ampak ker sem omenil v kontekstu vecje previdnosti je to potem dodaten poziv na neuporabo hehehe.

Groski tekaèi smo èudni tièi ko teèemo pozabimo vsa pravila obnašanja v hribih pa tudi na to kje in kako stopati.

Prijetne priprave še nadalje,
 marjan
Vsem nastopajočim želim en odličen tek, pa še zame spijte eno :pivo:

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 mirko1
eni so že krenili na ta velik podvig, vsem, ki se boste udeležili tega pravljičnega teka, želim nič poškodb in dosti užitkov. posebej bom držal pesti za našo trojico: boštjanG, dule in zztop, v ekipi "cilj je pot". srečno.
lp ,mirko
Uporabniški avatar
 markor
Se pridružujem!
Tudi jaz držim pesti za vse "pohorce" - še posebej za poštarje!!! :wink:
Uporabniški avatar
 zz topka
Ja, ZZ Top je že mahnil proti Štajerski. Še šel dobro ni pa že ne vem, s kom bi se kaj pokregala. .. Aha, me tudi on že pogreša, pravkar kliče....
Ja, je že prispel v kamp. Čudi se vsem turističnim atrakcijam, ki jih ponujajo in pravi, da je vse lepo urejeno. Dan je tudi lep, medtem, ko je pri nas v Vipavi že krepko padalo.
No, člani ekipe, ki tečete pod geslom ˝cilj je pot˝, želim vam prijetno doživetje in dajte jih, poštarje!
Seveda pa srečno tudi vsem ostalim, ki si upate na ta izziv!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA