prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 perpetruum
...jaaaa!!!

hecam se... jest mam višinomer (skoz izključen med tekom, ker me moti preobilica podatkov)...mi pa dosti pomeni med pohodništvom ( ko se zaženem v hrib...) in med kolesarstvom....

bi pa imel kadenco (hecam se...ampak mal resnice pa je)...bom zamenjal T6 Suunto za Polar 800 :D

ma se mi zdi da ne bom nič kaj boljše tekel... :?: :!: :?:
Uporabniški avatar
 perpetruum
ZelezniClovek napisal/-a:Se izplača dati 100€ za novejši foot pod, merjenje višine, kandence, ... ? Po vašem mnenju. :)

moje mnenje je da se splača...?
ti pa koker maš u žepu...?
:)
hecam se....vsak podatek včasih koristi....

perpetruum
 ZelezniClovek
Heh. Ja, ma včasih je že preobilica podatkov in niti ne veš več, kaj bi. :) Hm, sicer je pa res, da se take igračke kupuje na nekaj let, tako da ... Eh, nekaj bom že. :))
 MajkelNajt
Da ne bom odpiral nove teme...

Rabil bi slovenska navodila za Polar RS400/800.

Hvala že vnaprej!
Uporabniški avatar
 Boy-N
Mene pa zanima ali mogoče že kdo ima rs400sd, ker se tudi sam zelo zanimam za nakup (alternativa je FR305 oz s625x ampak ne kolesarim). Predvsem me zanimajo vaše izkušnje s tem modelom, morebitne težave in problemi, nerodnosti, dobre strani, ... Skratka čim več.

V naprej najlepša hvala in lep pozdrav, Bojan
 MajkelNajt
Sam sem lastnik RS400/sd in se po 2 tednih uporabe zelo zadovoljen. Težav zaenkrat nisem mel, edino zadnjič mi je med tekom kar na enkrat pisalo error communication- verjetno zaradi teka v bližini daljnovoda ampak je za nekaj sekund vse spet lepo delalo! Seveda je fajn preštudirati vsa navodila, ker le tako lahko to uro popolnoma izkoristiš...
S625x je večja (ura) od RS400 ima pa prva večje številke, večji ekran, kar nekaj funkcij za kolesarjenje, kar je mogoče plus saj nikoli ne veš če te kolo zamika... Nekaj podobnega s625x je RS800 ampak je kar precej razlike v ceni! Sta pa modela RS400 in 800 nova, kar lahko vidiš tudi po designu! Mene je premamil predvsem ta nov design, drugače bi verjetno kupil S625x ker stane skoraj enako +/-10€ ima pa kolesarske funkcije.
Za garmina pa nevem ker sem ga videm samo v izložbi trgovine.. vem le to da je velik, res velik!
 randraz
MajkelNajt napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme...

Rabil bi slovenska navodila za Polar RS400/800.

Hvala že vnaprej!

Jaz imam navodila za RS800sd.Povej email, če še rabiš.
 zJoker
S lastnik Polarja rs400 in morm rečt da sm zelo zadovoljen. Zaenkrat deluje brez problemov in ga uporabljam že cca 4 mesece. če bi imel neomejene finance bi si najbrž vseeno privoščil rs800 :-).
Uporabniški avatar
 GTA
A ima kdo RS800sd? Izkušnje?
 damjan10
Sem lastnik S625X in sem zelo zadovoljen. Ima vse potrebne tekaške funkcije (+testi kondicije, ...).

Če bi se še enkrat odločil bi izbral enako.

Nimam nobenih težav (razen kadar tečem po zelo razgibanem terenu mi razdaljo kaže za +- 5%, po ravnem terenu pa kaže natančno).

Garmin mi ni všeč ker ga ne moreš uporabljati kot uro kadar ne tečeš.

Če je finančno težko izvedljivo imajo v večinoma prodajalnah možnost obročnega odplačevanja.
 markomr
Mene pa zanima kako je z podi pri intervalskih treningih, oz neenakomerni hitrosti, ker poskusam iz 20km zlezt na 40km in pac intervalsko treniram.
Ali ima smilsa vrect teh 100 evrov v pod pri tej obliki treninga? Do sedaj sem uporabljal step counter s starim polarjem in mi je prav lepo delalo. Polar je crknil po 6 letih in bi rad kupil novega. Niham pa med RS 200 in RS 400. Za vec se mi zdi pri moji aktivnosti skoda $. Hvala za komentarje

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA