Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ursad
Ojla,
Ta duatlon na Brdu je res nekaj posebnega - prijazni organizatorji,
da o gasilcih niti ne izgubljam besed.
Rada pa bi povedala še nekaj drugega, kar marsikomu ob podelitvi ni bilo jasno. Ko me je namreč v drugem delu teka že pošteno zmanjkovalo,
me je dohitela Pia in mi predlagala, da skupaj odtečeva do vrha. Zaradi utrujenosti in presenečenosti nad predlogom sem le pokimala lahko. Pia
je imela tempo, za katerega sem tisti trenutek mislila, da ga ne morem držati, vendar mi je še kar uspevalo. Tako sva skupaj z roko v roki
pritekli v cilj in dosegli 3. mesto. No, iskreno povedano - tretje mesto je bilo Piino. Uradni rezultati so kasneje pokazali, da je Pia zaostala eno sekundo - čeprav v resnici bi še fotofiniš težko določil razliko. Zato sem tudi na podelitvi želela, da tudi Pia pride na stopničke za zmagovalce, pokalu pa se je velikodušno odpovedala z obrazložitvjio, da je ona dobila lani, letos pa naj bo moj.
Gesta, ob kateri človek ostane brez besed in s cmokom v grlu...
Vse dobro vsem na TF!
Urša
Uporabniški avatar
 poldy666
ČESTITKE :clap:

p.s.::cast: kapa dol Pii, tudi mene je že rešila……..
Uporabniški avatar
 LukaM
Čestitam za športni uspeh in srčnost!
Uporabniški avatar
 pia
Ni za kaj, Urša! Sem še vedno pod vplivom Trojk in ekipnega duha :lol:
In ti si kolesarila, kot bi te preganjal sam vrag...

Sicer pa ne vem, zakaj bi morala vedno dirkat na škrge... Na Brdu je tako lepo okolje, da se je vredno med tekom ozreti okrog sebe.
Všeč mi je, da je ta duatlon mnogo bolj rekreativen kot ostali slovenski.
Forumovci, poskusite, kako telečje noge ima človek, ko sestopi iz bicikla in mora odteči še 4 km. Neverjetni občutki... In fino je, da tukaj ni ljudi, s kolesi, vrednimi nekaj 1000 Eurov, ki so polni sami sebe; vsako leto pride tudi moj sošolec Metod (ki ga ne srečaš na nobenem drugem duatlonu) in ima na biciklu strehce in prtljažnik; lani je bil to Natašin prvi duatlon v življenju. Nihče se nikomur ne posmehuje, nihče ne sodi tvoje opreme, bicikla ali telesnih oblin in se ne zgraža nad 5 kg viška, ki ga nosiš; vsi navijajo za vsakogar, čeprav so tahitri že v cilju, ko jaz šele razjaham bicikl. Tega sem si ga sposodila zjutraj na dan tekme in zato nisem imela nobene izkušnje z menjalnikom in se miljonkrat zašaltala - ampak čar je tudi v tem, da rešiš problem in da se ob tem ne razpištoliš preveč...
Pa toliko kategorij je, da skoraj vsak odnese domov kolajno...
 Matic
Včasih preberem, redko komentiram, a tudi z moje strani - bravo za to potezo. Duatlon je Brdu je tudi zame "zakon", predvsem zaradi vzdušja in prekrasne proge. In nekaj let nazaj, ko sem bil še v organih TZS, mi ni bilo vseeno, ko so ga izločili iz slovenskega pokala. Žal letos nisem bil zraven, ker je bil ravno teden dni prej Ironman Lanzarote; noge utrujene, telo pa zaspano.
A na Brdu se gotovo kdaj srečamo.
Pia tebi pa pozdrav!
Matic
Uporabniški avatar
 pegaz
Pia
:cast:

Ursa :clap:
Nazadnje spremenil pegaz, dne 03 Jun 2007, 14:01, skupaj popravljeno 1 krat.
 matej-jethro
No, to kar sem prebral v prispevku Urse je nekaj, o cemer smo pisali enkrat dalec nazaj, namrec "legende TF-ja"!! Vcasih se mi zazdi, da se ravno zaradi taksnih ljudi in taksnih dejanj, Zemlja malo lepse zavrti.....
Obema spostovanje, ker stopata preko barier, cez katere nekateri nikoli ne stopijo oz. sploh ne vedo, da je obcutek lahko prekrasen in rezultat drugacen!!!!

Pia, Ursa :cast:
 Nataša
ja, tudi od mene - respect :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA