Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spoštovane forumovke in forumovci, vsi ljubitelji teka, gibanja, narave, ...

v četrtek, 14. junija 2007 popoldne vas vljudno vabimo v ljubljanski Tivoli na

Olimpijski tek Ljubljana

kje: ploščad pod Halo Tivoli

kdaj: četrtek, 14. junij 2007
prijave od 17. ure dalje
tek ob 18:00
žrebanje nagrad ob 19. uri :arrow:
vmes ves čas program in predstavitve

prispevek za udeležbo: 5 EUR (zbrana sredstva bodo namenjena kot pomoč pri obnovi šolskega igrišča OŠ Spodnja Šiška)

kaj: dogajalo se bo marsikaj:

[img=right]http://www.tekaskiforum.net/galerija2/albums/userpics/10002/normal_20070614_OT_Ljubljana_proga.gif[/img]- netekmovalni tek po Tivoliju in Rožniku:
za vas bomo pripravili progo, dolgo dobra dva kilometra, ki jo boste lahko pretekli po vaši izbiri, želji in zmožnostih. enkrat, dvakrat, ...
proga bo vodila s ploščadi levo v klanec proti Bellevue-u, nato po poti sedmih mostičkov do sankališča, tu pa skozi tivolski park mimo bazena nazaj do hale. proga ni zahtevna, večji del poteka po lepih senčnih poteh.

:arrow: :arrow: :arrow: zemljevid in opis proge :arrow: :arrow: :arrow:

- predstavitev in možnost poskušanja športnih copat Inov-8

- predstavitev športne opreme Mico

- predstavitev in možnost poskušanja športnih napitkov Peeroton

- druge predstavitve: orientacijski tek, rolanje, nordijska hoja, floorbal, aerobika, ...

- delitev in prevzem opreme Tekaškega foruma

za pijačo v cilju in po vsakem krogu bo poskrbljeno. ob prijavi boste poleg vrečke, kjer bodo na vas že čakale tiskovine s koristnimi informacijami sodelujočih, prejeli še diplomo kot udeleženec Olimpijskega teka, spominsko startno številko in atraktivno majico. majice bodo na voljo v otroških, ženskih in moških velikostih!

v dogovoru s Športno zvezo Ljubljane je izvajalec teka Tekaški forum. zato vas prosim in vabim k sodelovanju - bodite tudi vi izvajalec teka, kot prostovoljec pomagajte pri izvedbi. pomagajte na prijavnici, v prireditvenem prostoru, kot usmerjevalec na progi, pri pijači, ... za dobro izvedbo teka potrebujemo 20 prostovoljcev. ste za? boste pomagali?

če si za in boš pomagal/a pri izvedbi, povej kar tule! seveda tudi ti dobiš majico!

vsem že v naprej hvala za udeležbo in pomoč pri izvedbi! skupaj pokažimo, da smo kot Tekaški forum sposobni izvesti lepo, prijetno in koristno tekaško prireditev!

še naprej spremljajte to temo in njeno uvodno sporočilo, saj bom novosti in podrobnosti objavljal tudi tu.

dobimo se na Olimpijskem teku v Ljubljani, 14. junija 2007 v Tivoliju!
Nazadnje spremenil ero, dne 06 Jun 2007, 19:45, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
Dobra ideja samo ravno ta teden sem na dopustu :cry:

Ero, če rabiš kaj računalniške opreme na posojo (recimo prenosnik ali dva za prijave) samo povej. Res bi bil rad zraven in pomagal ampak ne bo zneslo ker sva z drago že dolgo nazaj splanirala morje.

Malo offtopic: naročeno opremo TF bi pa vseeno rad končno dobil 8). Je kakšna alternativa za prevzem glede na to da bo nared do 6.6.?
Uporabniški avatar
 Kokiii
Jaz sem pripravljen pomagat. Popoldne ponavadi tak nimam kaj za delat :)...
Uporabniški avatar
 Laufer
Kot sem že rekel, lahko računaš name.
 ton
Najprej malo siknem (obnova šolskih igrišč je DOLŽNOST ustanovitelja, to je občine, in da OBČINSKA 'športna zveza', v kateri poseda lepa jatiica prav istih občinskih birokratov, organizira tako zadevo, je absurd brez primere...) in se potem javim: z veseljem bom prostovoljil.
Uporabniški avatar
 june
Ero,
tudi name lahko računaš, bom z veseljem pomagala...
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Računajte še na mene. Z veseljem pridem pomagat. Lp, Mateja
 bojanm
Ero,jest sm tud zraven
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ero,

če ne bo kakšne višje sile, sem tudi jaz zraven... :lol:

Lp!
Uporabniški avatar
 ero
@ prostovoljci
hoj in že v naprej hvala vsem, ki ste se javili. prihodnji teden bomo podrobno razdelili naloge. saj ne bo problem, če določimo zbor ob 16:00, ne? oziroma, da pridete v Tivoli vsaj do 16:30.

ton napisal/-a:Najprej malo siknem (obnova šolskih igrišč je DOLŽNOST ustanovitelja, to je občine, in da OBČINSKA 'športna zveza', v kateri poseda lepa jatiica prav istih občinskih birokratov, organizira tako zadevo, je absurd brez primere...) in se potem javim: z veseljem bom prostovoljil.

hvala za pomoč. le komentar - in obljubim, da je zadnji, ker ne priporočam, da se debata razvije v to smer :wink:

v bistvu imaš prav. a vsi vemo, kakšna je realnost. šole (in druge ustanove) se pač morajo same znajti, če želijo svojim učencem ponuditi kvalitetne 'storitve'.

Športna zveza Ljubljane pa ni 'občinski urad' in ne sodi neposredno v proračun občine. za vsak cent se morajo pošteno boriti. in verjemite, teh centov je vedno manj...

dovolj politike :D najbolje, da skupaj pripravimo prijetno športno popoldne in se nanjo ne oziramo! ste za?
Nazadnje spremenil ero, dne 04 Jun 2007, 12:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Maša
ero napisal/-a:dovolj politike :D najbolje, da skupaj pripravimo prijetno športno popoldne in se nanjo ne oziramo! ste za?

ja, smo! Bi se javila za prostovoljstvo, ampak imam ravno v četrtek seminar in ne vem kako dolgo nas bodo matrali... Če bom frej do 16ih, se lahko še javim med pomagače? Če ne bo šlo pa pridem mal švicat... :D

LP, Maša
 nana
Name tudi lahko računate.

lp
Uporabniški avatar
 ero
po končanem tekaškem delu prireditve bo ob 19:00 žrebanje praktičnih nagrad. zato imejte takrat startno številko pri sebi :wink:

nagrade prispevajo:

le coq sportif - športna oprema in pripomočki

Intersport - športna oprema in pripomočki

Peeroton - športni napitki

Bora - kolesarske čelade

Cangura - tekaška literatura

vsem, ki prispevajo nagrade, že v naprej iskrena hvala :!:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ero, če le ne pride kaj vmes, se oglasim(o) tudi mi :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA