Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ton
Glede na to, da bom itak vodonosec - a naredimo veseli prostovoljci s par kanistri en pit stop? Recimo ravno tam, kjer se klanec prevesi na pot 7 mostičkov, tam bi utegnil pasat kak požirek...
Fantje?
Uporabniški avatar
 Maša
ton napisal/-a:Glede na to, da bom itak vodonosec - a naredimo veseli prostovoljci s par kanistri en pit stop? Recimo ravno tam, kjer se klanec prevesi na pot 7 mostičkov, tam bi utegnil pasat kak požirek...
Fantje?

ton, a je bil tak naval, da ste se fantje šli na ZS menit? :wink:

Drugače sem pa danes pretekla tole pot, prekrasno je bilo, samo ne vem kdo je te klance izumil. Ampak, če se komu ljubi... tukaj sem na kratko opisala svojo srečo, ko sem danes celotno pot, s tem doolgim klancem vred, dejansko pretekla! Samo upam, da ne bo preveč vroče v soboto, danes je deževalo in je bilo prav prijetno. :laola

http://dnevnik.srecanavrvici.net/

LP, Maša
Uporabniški avatar
 kustus
ton napisal/-a:Glede na to, da bom itak vodonosec - a naredimo veseli prostovoljci s par kanistri en pit stop? Recimo ravno tam, kjer se klanec prevesi na pot 7 mostičkov, tam bi utegnil pasat kak požirek...
Fantje?

to pa to dejmo se organizirat.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Dejmo naša močna polovica boste pa ja nekaj naredili za nas da ne bomo dehidrirale. Tu se vam ponuja lepa priložnost.
 Miha22
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Dejmo naša močna polovica boste pa ja nekaj naredili za nas da ne bomo dehidrirale. Tu se vam ponuja lepa priložnost.

Voda bo :D ....preverjeno :wink:

LP
Miha
Uporabniški avatar
 tasa11
[quote="Miha22
Voda bo :D ....preverjeno :wink:

Tudi za tiste, ki pridemo s Koroške?
Lansko leto je bila huda zeja. Upam, da bo letos organizator to popravil. Lp
 stina
,,,ciao,,,
a morja nič????

Se hecam,,,res je,tudi jst sm pogrešala vodo,,,,
vsaj za drugi krog!!!
Pohvalno,če letos bo!!!
Evo,na napakah se uči,,,
Primorski pozdravček!
 ton
takole: preden se RESNO samoorganiziramo, sem pustil eno vljudno-zlobno vprašanje na spletni strani DMja: počakajmo recimo do srede, potem pa zbobnamo tistih 10 kanistrov, napademo eno pipo, zamaskiramo en avto v obilnejšega tekača in dostavimo zadevo na ovinek.

Kaj pa rade pijete? Ker sam na tekih niti ne upam segati po drugem kot vodi (bohve kaj 'tuje' zadeve naredijo v želodcu), bi se zdela to najboljša rešitev.
Uporabniški avatar
 Maša
ton napisal/-a:
Kaj pa rade pijete? Ker sam na tekih niti ne upam segati po drugem kot vodi (bohve kaj 'tuje' zadeve naredijo v želodcu), bi se zdela to najboljša rešitev.

pravijo, da če vodo piješ rataš lep, tako da jst sem za vodo :lol: Super, da boste pridni, a tut za nas, ki bomo preguncale samo en krogec? :oops:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Tut jest se pofočkam za pomoč pri talanju napitkov... :drink Če DM pač ne bo sam poskrbel za to... :nono:
Uporabniški avatar
 tasa11
[quote="stina"],,,ciao,,,
a morja nič????

Hojla,morje pogrešam po teku,kadar pa tečem pa gorsko studenčnico. Ej,tudi tebi lep pozdrav na Primorsko. Smo v Tivoli v soboto devetega.

Vsem tistim, ki ste pripravljeni za akcijo "preskrbe" v ILEGALI!
VSA ČAST VAM IN VAŠI PRIPRAVLJENOSTI POMAGATI. Upam,da ne bo potrebno,če pa že HVALA,HVALA IN ŠE ENKRAT HVALA. Koroški pozdrav
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Ste se pa res prav lepo odzvali. No lani je bilo res hudo brez vode. upam da organizator to tudi spremlja. in bo dovolj vode.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Najprej bi pohvalila moške za takšno dobro idejo. :clap: fantje!

Zdej bi pa še neki vprašala. Gre mogoče katera iz štejerskega konca, (točno iz Velenja), v soboto v Tivoli, in bi mela še kak zic prost v avtu :?:
Bi bla čisto tiho in pridkana. :lol:

Prosim, če ima katera fraj zic naj me obvesti na zs (če me seveda želi vzeti s seboj). Ampak najkasneje do četrtka (do 15h). Hvala! :wink:

Se vidimo v soboto!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
Maša napisal/-a:Tukaj je opisana trasa pa vodovodne informacije:
http://www.tekzazenske.si/forum/viewtopic.php?t=4

Edino ne vem kaj točno je ta "rondo", ostalo mi je jasno.

lp

kot zgleda ne bo potrebno postaviti vodnega štanta ker letos bo. bomo pa zraven tekli za spodbudo. če boste seveda dovolile.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA