Še moje poročilo:
Že takoj zjutraj sva se dve Šiškarci ujeli na kolesarski in skozi meglo prikolesarili do Tivolija. A ne 5rca

? Zjutraj je sicer kazalo, da bo hladno kot prejšnje dni, pa sem se uštela. Sonček je kmalu sijal z modrega brezoblačnega neba. Vlaga pa obupna. Najbolj sem jo občutila, ko sem prvi krog pritekla iz gozda. Na sankališče. Vlaga, vročina kot v tropih. Pa še tele zimske majčke. To me je ubilo za v drugi krog.

Kakšen kilometer ali dva sem se ubadala z mislijo, zakaj nisem končala kar po 5km. Bi bilo čisto ok. Pa še enkrat v klanc, kljub temu, da na skici ne lani, ne letos tega klanca na vrh Rožnika ni označenega. Morda bo pa drugo leto

Še dobro, da mi je nekje ob progi Kovit par spodbudnih zavpil. Hvala.
Seveda hvala vsem, ki so ob progi vpili, komentirali in navijali. Fotru hvala, ker mi je bil obešalnik za nahrbtnik. Upam, da uspeva kdaj drugič tudi še poklepetat.

dm-u oz. organizatorjem teka predlagam, da naslednje leto razmisli v tekaškem smislu, kar se tiče majčk -- >material, čas za pranje... sicer jaz nisem imela težav, kar se tiče srbenja in pik, ampak moji punci; kar je še toliko hujše. In to 5 minut po tistem, ko sem jima slekla spodnje majčke in sta imeli oblečene le oskarjeve. Seveda, bilo je vroče. Ideja mi je pa vseeno všeč, pa tudi pogledi na kolono "rozalij" v gozdu je bil ogleda vreden. Sem pa pogrešala rdeče pike - so bolj prepoznavne. V gneči bi tako hitreje katero opazila. -Metka- se vidimo v četrtek?

V cilju sem pogrešala vodo. Očitno sem prepočasi tekla, pa je je zmanjkalo.

Vegetarijancem malica ni bila pisana na kožo.

Ljubljanski župan je pa danes verjetno dobil največ "high 5" v enem dnevu. In to od samih žensk.
aja, pa še
rezultati dm tek