Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
pri nas gre proga nad sankališčem na cesto za Tivolski grad. potrebujemo dva usmerjevalca na prihodu na sankališče in dva na priključitvi poti k cesti - enega, ko pot zavije navzdol k cesti, da tekače usmeri na cesto, in drugega, da tekače usmeri navzgor po cesti h gradu.

teoretično bi lahko en človek pokrival po dva ovinka. če bo treba, ju tudi bo :)

drugače pa je naloga usmerjevalcev trojna:

- da usmerjajo tekače,
- da zadržujejo tiste, ki bi lahko ovirali tekače (sprehajalci, avtomobili)
- da VZPODBUJAJO IN NAVIJAJO - da ne stojijo ob progi kot lipovi bogovi, da so aktivni, glasni in z nasmehom in vzpodbudno besedo pomagajo tekačem. aneda? :D
 mojA
Mi 4 bi radi prišli tečt - upam, da nam bo uspelo. Če bo kdo raje pomagal sporočim jutri.
LEP DAN VSEM SKUPAJ !
Uporabniški avatar
 meduza
ce bo treba pridem pomagat, poklici
v nasprotnem pridem na tek
 ton
Razumem in kimam.
Ampak saj kot razumem, lahko tudi najhujši narkomani povežemo: ko se zadeva konča, ni vrag, da ne nesemo preluftat novih dresov po trasi, ne?
Uporabniški avatar
 javaman
Mene tudi racunajte kot pomoc. Bom pa pri vas ob 17h.

Kdaj se pricakuje konec prireditve? Sprasujem zaradi prevoza.
Uporabniški avatar
 Maša
Ero, meni je grozno hudo, že DM tek sem zamudila zaradi bolezni, ampak danes sem dobila še antibiotike... Upam, da ni pljučnica. Tako da bi skoraj zagotovo lahko rekla, da me ne bo :cry: Mi je hudo, bi rada pomagala, pa v končni fazi tut mal tekla še kdaj kmalu... Se bom oddolžila enkrat, že kako!

LP, Maša
Uporabniški avatar
 mazi
Maša ti se samo pozdravi (zdravje je prvo!) :cast:
Uporabniški avatar
 june
Ero, mene si pa spustil iz spiska :cry: za pomoč

neža
 nana
Mene tudi ni na seznamu :wink:

lp
Uporabniški avatar
 pegaz
Ero,

Goladarji se solidarno pridruzujemo Olimpijskemu teku. Sporocam, da bo ta cetrtek Golada locirana v Tivoliju.

Mogoce bo modro vodstvo Brda sledilo nasemu svetlemu vzgledu, in ubogemu Baronu von Vlajkotu ne bo treba ilegalno spricat tako pomembnega treninga, da bi lahko tekel z nami na Olimpijcu.

Ce rabis pomoc, sporoci, drugace tecemo.

V glavnem, kot bi rekel Maraton, dijo mijo, zuuur booooooooo!!!! JUHUUUU!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: 8)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ero, mi smo tud zravn
 ton
Poslušte... ko vsi tako brezmejno radi iščemo in gledamo svoje tekaške frise na fotkah... in je tehnika že kar napredovala... a potuhtamo še malo v to smer?
Tale kvantitativno obsežna fotoreportaža Gorenjcev na DM teku je očitno uspešen recept, izjemno simpatično je bilo recimo tisto Kalčkovo kolesarjenje s kamero v roki spomladi v Sežani... z Ironmanov pa poznam tudi real time spletni prenos... bi se dalo to z malo truda nekako združiti s kakšnim poceni web camom? Mislim - tako, da ne rabimo cele reportažne ekipe ko za v Planico?
Uporabniški avatar
 javaman
super!

lahko tudi kasneje koncamo :wink:

ce bom imel jest avto, je itak vseeno, ce pa bo imela zena, poj bo pa vsaj priblizno vedela, kdaj prit pome

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA