prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 cvalenti
Hmmmmm..............saj ne vem kako naj začnem,ampak upam ,da mi boste vsaj svetovali kje se jih da dobiti.
No, ker pač nisem striktni tekač ampak tudi kolesar,najraje kombiniram kolo-tek in so zelo dobrodošle 3/4 pajkice,če ne že zaradi drugega vsaj takrat, ko je malo bolj mraz in te vsaj ne zebe toliko.
No in kje je moja težava!!!!!
Odločil sem se,da si nabavim nove(pač stare so že malo znucane)in grem v akcijo po trgovinah.No prvo v Kamnik v interšport,jaja malo sutra,edino ene ženske in še to številko S. :? No ,ker smo v Kamniku zelo premorni z športnimi trgovinami in imamo celo "eno" se odpravim v Domžale ,ki nimajo "nobene" trgovine z tekaško opremo "spet žalost" in tako naprej v LJ.
No in normalno, takoj v sitipark v tomassport in poglejga zlomka tudi v tekaški trgovini nimajo 3/4 pajkic (no malo čudno),no in išči dalje.Grem v gigo,grem v hervisa nikjer nič ,no in kaj mi še preostane ,ja normalno tomassport na čopovi. :D Priletim na čopovo ves vesel ,da jih dobim in ponovno samo ene in še to ponovno S številka :cry: No in tako me iz tomasa napotijo v nike trgovinico nasproti robovega vodnjaka no in tudi tam nič.Cccccccc!!!!!!! :?
No in kaj je najbolj zanimivo,da so mi v trgovinah povedali ,da je to bolj zimska (še enkrat ZIMSKA) konfekcija in da so sedaj bolj kratke hlačke in dolge pajkice :shock: :shock: DOLGE!!!!!!!!!!!!!!!!!3/4 pa ne!!!!!Uffffff!
No in res,povsod držijo kratke kolikor hočeš(vse številke ,ki je normalno saj je poletje) ,dolge kar dosti(in vseh številk),3/4 pa kot da ne obstajajo in me res zanima zakaj je temu tako!!!!!Oziroma ali morda kdo ve, kje se da dobiti omenjen pajkice(MOŠKE 3/4)!!!! :cry: :wink:
tenx (obupani - heeheh)
Uporabniški avatar
 damajanty
Za moške pajkice sicer nikoli ne gledam, vem pa, da imajo v nami pa v maxiju na športnem oddelku kar precej robe. lahko pogledaš še v intersport v mercator centru pa v beti trgovini, če imajo kaj pajkic iz švic materiala. če pa v zimski sezoni ni blo takih modelov, bi jih moral imet v btcju v mega outlet factory. velik iskanja, ampak upam, da boš našel.

lp, damjana
Uporabniški avatar
 Manika
Jaz sem bila v soboto v Intersportu v Mercatorju v Šiški. Ženskih 3/4 pajkic skorajda nimajo, moških so pa kar nekaj imeli. Opazila oz. zapomnila sem si Nike modro-oranžne pajkice.

Pojdi pogledat še v Hervis.
 ton
Cvalenti, moje gorenjske korenine kažejo v smeri kolesarskih 'štrumpanteljnov' oziroma 'Jane Fonda' pripravkov za kolesarje, ki jih natakneš čez kolena pod kratke pajkice in po potrebi lepo snameš, če sonce pripekne...
NE vem pa še, kje dobiti to zadevo, kolesarji na pomoč!
 superga
Pozdravljen;

Najhitreje se da podobne zadeve poiskati v naši spletni trgovini superge.si. Trenutno res ni velike zaloge moških 3/4 pajkic. Sem pa našel model Adidas RESPONSE 3/4:
http://www.superge.si/html/svn/2098213-AA.shtml
Velikosti S. M in L
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 javaman
Sam sem lani kupil full size Adidas Clima Cool in sem zelo zadovoljen z njimi. Za razliko od Mizunota (kratke pajkice) me tam pri ***** nic ne zuli :wink:
Uporabniški avatar
 cvalenti
Uffff,zlati ste,tenx!!!! :lol: :lol:
Prvo v šiško pogledati od nike,potem pa dalje,morate pa priznati ,da je ponudba kar se teh pajkic tiče zelo boga!!!!!

lp 8)
Uporabniški avatar
 cvalenti
ton napisal/-a:Cvalenti, moje gorenjske korenine kažejo v smeri kolesarskih 'štrumpanteljnov' oziroma 'Jane Fonda' pripravkov za kolesarje, ki jih natakneš čez kolena pod kratke pajkice in po potrebi lepo snameš, če sonce pripekne...
NE vem pa še, kje dobiti to zadevo, kolesarji na pomoč!

Ja sej sem kolesar im imam "rokavčke" in "nogavčke" a ti moram povedati ,da so na konceh elastike in jih moraš dati pod kratke pajke in po uri ali dveh urah treninga pa še kolesa eno urco ,verjemi da jih ne daš več gor,ker te preveč srbi zaradi stisnjenosti pa še pri teku lezejo dol,da bi se pa skoz in skoz preoblačil in snemal pa dajal gor ,se mi pa ne da.zato so 3/4 pajke majka.

lp :wink:
Uporabniški avatar
 cvalenti
superga napisal/-a:Pozdravljen;

Najhitreje se da podobne zadeve poiskati v naši spletni trgovini superge.si. Trenutno res ni velike zaloge moških 3/4 pajkic. Sem pa našel model Adidas RESPONSE 3/4:
http://www.superge.si/html/svn/2098213-AA.shtml
Velikosti S. M in L
l.p.
superga

lp

A je možno to videti in sprobati kje v živo ali je možen nakup striktno in samo preko neta.

lp
 superga
Na zalogi so še v TS Celje;
če se jih kupi in kaj ni v redu se jih lahko vrne v katerokoli trgovini TS v Lj in vam vrnejo denar.
l.p. superga
Uporabniški avatar
 cvalenti
superga napisal/-a:Na zalogi so še v TS Celje;
če se jih kupi in kaj ni v redu se jih lahko vrne v katerokoli trgovini TS v Lj in vam vrnejo denar.
l.p. superga

Smem biti še toliko radovedan ,zakaj je toliko malo izbire 3/4 pajkic,ali je to res bolj zimska konfekcija ali gredo bolj malo v promet.
Hvala za odg.
lp :wink:
 superga
Teh artiklov se več naroča jeseni ali zgodaj pomladi. V toplem vremenu (kakršen naj bi bil v juniju) je povpraševanje po kratkih modelih (vsaj pri moških; pri ženskah je 3/4dolžina pajkic aktualna celo leto).
l.p.
superga
 ton
Cvalenti - sori, jaz sem na kolesu bolj začetnik in se mi je zdelo naravnost genialno imet samo 'rorčke'.
Nasvet 'ton2': čim bolj neopazen ženski model. Tako tragično različnih fizionomij pa vendarle nimamo.
 ton
t3: kaj pa oni Adidasov outlet na celovški strani?
Uporabniški avatar
 olson
Tudi jaz rabim ene 3/4 pajkice in tudi jaz sem iz Kamnika "zanimivo kaj" :roll: mi kamničani smo tko neki posebnga (polet pa pajkice).Bom še mal počakal za kakšen nasvet potem pa v akcijo.Cvalenti upam,da se bo kaj našlo za naju.

lp OLSON :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA