Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kateri letni čas ti je najljubši?

Pomlad
13
33%
Poletje
17
44%
Jesen
7
18%
Zima
2
5%
Pozdravljeni,
logaški tekači vas ponovno lepo vabimo 4. tradicionalni Poletni tek tekaškega foruma, ki ga, tako kot lani in predlani, prirejamo v Logatcu.

TRASA

Zbor tekačev bo pri kapelici (poleg smučišča Sekirica). Tekači na daljšo in krajšo pot se odpravijo skupaj, po enem kilometru se poti ločijo. Krajša proga poteka okoli Sekirice in je dolga cca. 3 km, daljša proga je dolga 8 km in poteka po gozdnih poteh do Kalc. Tam se tekači obrnejo in po isti progi gredo nazaj. Na Kalcah bo postavljena okrepčevalnica "pr' Simonu". Proga je ravninska z izjemo dveh strmih kratkih klancev.

ŠTART IN ŠTARTNINA
Štart teka bo ob 18.30 uri. Skupaj bomo zelo počasi naredili prvih 500 metrov, sledilo bo skupno razgibavanje (upam, da zopet pod vodstvom Veselka), nato pa boste hitrejši odšli za Robertom in Darkom ter Igorjem, počasnejši z Eriko, tisti za krajši krog pa z menoj.
Štartnine ni.

ANALIZA
Analiza bo potekala v Logatcu, v obrtni coni Zapolje, v Pizzeriji in restavraciji Logatčanka. Na voljo so zelo dobre pizze, pa tudi kaj drugega.

KAKO DO ŠTARTA IN KAKO DO ANALIZE
Če se pripeljete po avtocesti, greste na izvozu Logatec dol. Po priključku se peljete dobra dva kilometra, da dospete v naselje. Ko pridete do prvega krožnega križišča, se peljete še vedno naravnost, nato pa po 300 m zavijete levo (makedamska pot). Po 100 m je kapelica, kjer bomo parkirali.

Če prihajate po stari cesti iz Postonjske ali Ljubljanske smeri, potem na krožnem križišču (pri črpalki MOL) zavijete proti avtocesti. Po 200 m zavijete desno na makadam in po 100 m pridete do cilja oziroma štarta teka.

Analiza bo potekala v OC Zapolje, To je v smeri proti Ljubljani, skozi Napoleonov drevored, za koncem drevoreda zavijete desno v industrijsko obrtno cono, nato pa kmalu spet v križišču levo. Velika stavba (v kateri je tudi hotelček, fitnes, bazen...) je na levi. Vhod v restavracijo je z zadnje strani.

OSTALA POMEMBNA OBVESTILA
1. PARKIRANJE NA ŠTARTU
Parkirali bomo ob poti oziroma je nekaj mestrov stran parkirišče (pot je makadamska).

2. TEKAČI Z VOZIČKI
V zadnjem času se pojavljajo na štartih tudi čudna mala bitja, ki ne tečejo, pač pa se pustijo voziti v vozičkih. Na tem teku so zaželjeni, pot je prehodna tudi zanje, resda na nekaterih mestih malce težje. Večina vozičkom pa ima tako amortizerje, tako da ne bi smelo biti problema.

3. VARNOST
Poskrbite za predhodno hidracijo, še posebej, če bo dan vroč.

4. ANALIZA
Kot rečeno imamo rezerviran prostor za 30 + oseb v restavraciji, kjer nudijo široko paleto jedi. Ker se nas bo vsulo naenkrat veliko, so nas vnaprej opozorili, da se naenkrat lahko peče do 6 pizz, tako da bo malo potrpljenja zaželjenega, pa saj bo v družbi forumovcev tako hitro minilo. Prav tako se bo plačevalo skupaj, če kdo želi plačati s kartico,naj to natakarja obvesti vnaprej.

5. PRIJAVE
Tisti, ki se boste prijavili na forum do vključno 20. junija, pridete v poštev za žrebanje nagrad.

6. OSTALE INFORMACIJE
Dodatna vprašanja napišite na forum, lahko pa pokličete na 040 753 164 (Darko Kunec) ali 031 345 958 (jaz).

7. Erika, Darko, Robert, Igor, okrepčevalnik Simon in Staša se veselimo vaše družbe. Lani je bilo super, letos bo spet!

In prijave so odprte!
Nazadnje spremenil Staša, dne 20 Jun 2007, 13:14, skupaj popravljeno 4 krat.
 matej-jethro
Joooj, Staša, že spet Logatec :? a mislš, da bo kdo pršou? ne vem, ne vem.... :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Matej seveda pridemo in pridejo!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Staša
Evo, vabilo je posodobljeno, sedaj pa gremo s prijavami, da pridete v boben za glavno nagrado. ;)

1. Miro
2. Staša
Uporabniški avatar
 Wega
Koliko pa je ta dolga dolga? Bi lahko šel, če je moj tempo na 10 km priližno 6?
 Nataša
Wega, tile teki so ponavadi bolj počasni in prijateljsko klepetavi, tako da gotovo ne boš zadnji :wink: kar pridi
Uporabniški avatar
 še1PR
Oh ja Staša...
Lani: pozabljene superge... :oops:
Letos: bom mislila na vas v Milanu...
Zadnje čase se tile teki ne skladajo z mojim koledarjem :( ...
...
Uporabniški avatar
 MihaPR
In računaj, da nas bo kar nekaj s tempom 6+ :)
Uporabniški avatar
 Wega
5.

Ok, se prijavljam (v bistvu samo zaradi žrebanja nagrad!) ;)
Nazadnje spremenil Wega, dne 14 Jun 2007, 08:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Kokiii
Evo mene in mojo prijavo :)
 Nataša
7. MihaPR
8. LanaPR
9. una ta porejena, k nos flaške in gura voziček in je ovešena s plenicami in briše slino in mleko in preklada dude in miri dretje. Aja, to sem pa jest! :shock:
Uporabniški avatar
 Vlajko
10. pa še en porejen, a brez dude in spodbuja dretje. :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:9. una ta porejena, k nos flaške in gura voziček in je ovešena s plenicami in briše slino in mleko in preklada dude in miri dretje. Aja, to sem pa jest! :shock:

Ma dej, to ni še nč. Ampak da so ti bl bliz uni...?!? ;)

debataodzadnjičPRESS

PS: Tini in Aleš, a prideta? :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA