Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
ker je skoraj prišlo do stave, se je pokazala potreba po enem, ki mu ni težava pod 4:00 po klancu nazvdol.
seveda je bila v igri spet analiza, kjer smo "free agenti" kar naenkrat ugotovili, da bi se šli postolje - po domače bi konkurirali unim ta nepremagljivim :wink: OK - skoraj

v praksi to pomeni, da bi šel Boštjan ( ja, to je un, ki mu Kejžar občasno gleda v hrbet 8) ) prvo predajo, pol bi se jest dol do Kanonirja skotrljal ( al do tm nekje ), pol bi pa še enga pričakoval, katerega bi se Tini nagledal od uzadi :wink:

seveda gre za interno rivalstvo, ki se zaključi ob mletju tekoče problematike, a so spomini na letošne medalje še zelo sveži, in bi jih z veseljem obnovili - v kratkem :D
Uporabniški avatar
 matej712
tole me seveda zanima, vendar greva z boljšo polovico na 2atlon Jamnik - štafete (jaz kolo ona tek), pa ne vem, če bi mi zneslo :roll: priti na menjavo pravočasno.

kdaj približno je druga predaja? ali je cesta zaprta za promet?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Matej - hvala za skrb. :D
Tudi mene je najpraj vleklo na Jamnik, sadaj pa imamo tudi tretjega v štafeti, tako, da lahko z boljšo polovico v miru uživata v športanju :wink:
LP
Uporabniški avatar
 tini
Lojze, svaka cast za vrhunsko sestavo trojke. :wink:

Mi ocitno z vami nimamo kaj dosti za praskat - razno, ce stavimo na tebe, kot na najsibkejsega clena (kot na Kozino pred leti) - in gojimo upanje, da bos se dodatno razocaral. :)

Sicer pa nasi - Dream on. :)

lptini
Uporabniški avatar
 lojzeP
fantje, vi tale šport jemljete čisto preveč zares. :idea:
tek mora predstavljati čisti užitek, tekmovalnost dela težave ( glej moj podpis ). :wink:
mi smo se zmenili, da se gremo štafeto brez obveznosti, če pa kej dol s kamiona pade, pa pač poberemo :roll:
sicer pa je lahko najšibkejši največja prednost - zavaravanje protivnika PRESS

bi predlagal adminu, da zaklene tole temo, ker se bojim, da bo dobila napačne razsežnosti :ignore:
 Nataša
še dobr, da un Jethro manj piše kot vidva pa rajš mal hitrej teče :evil:
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:fantje, vi tale šport jemljete čisto preveč zares. :idea:
tek mora predstavljati čisti užitek, tekmovalnost dela težave ( glej moj podpis ). :wink:

Hehe, lojze, bomo koncali s t temo.
Sicer sem pa mnenja, da neko zdravo rivalstvo mora obstajati, ima potem dirka se poseben car.
(ne bi zdaj o tem, koga si ze skoraj "draftiral". No, konjenica, verjamem, da vam bo v veliko pomoc. :) :wink: )

Bo pa res tezka za nas (ce je Bostjan pred 2 leti iz Kaple nazgal Luckota(ki je BTW res tekel slabo) za 22 min. Ajde, jethro, preseneti nas :).

Brez heca, vazno, da je vse skupaj druzabni dogodek.:)

lptini
Uporabniški avatar
 roky1
No zaključile so se specijalne priprave za naš štafetni tek in epski dvoboj ekip . Boj bo neizprosem in do zadnjih metrov ..... bla,bla,bla ...
Komi čakam na dirko, ter da vidim tekaške prijatelje.
LP Rok :lol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
roky1 napisal/-a:No zaključile so se specijalne priprave za naš štafetni tek in epski dvoboj ekip . Boj bo neizprosem in do zadnjih metrov ..... bla,bla,bla ...
Komi čakam na dirko, ter da vidim tekaške prijatelje.
LP Rok :lol:

me veseli Rok, da si uspešno dočakal veliki dan. :D
lepo, da se bomo zopet zbrali v stari jati, in v širšem zastopstvu obujali spomine na lepe trenutke, pa kak nov plan naredili, ...
une obeske bomo pa tudi uspešno razbremenili nadležnega ležanja :roll: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA