Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

DUATLON BRDO in POLETNI TEK
Organizator: Triatlon klub Triglav Kranj

Datum tekmovanja: Duatlon Brdo, sobota, 05.06.2004 s startom ob 10:30 uri, (Poletni tek ob 10:00 uri) Brdo pri Kranju. Tekmovaje bo v vsakem vremenu.

Informacije: dr. Milivoj Veličković Perat, milivoj.velickovic@siol.net, milivoj.velickovic@mf.uni-lj.si, telefon: (04) 236 14 00, (01) 522 9 219

Vrsta tekmovanja: X. Mednarodni medicinski duatlon
Duatlon (tek 4km asfalt - kolesarjenje 20km makadam - tek 4km asfalt)

II. Poletni medicinski tek
Tek 10km

Proga Poletni tek 10 km
Proga duatlon: Kolesarjenje 20 km okoli Brda (2 x 10km)
Tek: 2 x 4 km, skupno 8 km

SIMPOZIJ: Predvidoma ob 13. uri, bo strokovni simpozij, na katerem bo predaval naš priznani strokovnjak dr. Bojan Knap. Naslov predavanja je: »Kaj lahko sami storimo zase«. Verjetno ni nikogar med vami, ki ne bi poznal njegovih zanimivih člankov v prilogi Dela reviji Polet.

Internetna stran: http://www.racunalnistvo-potocnik.si/duatlon_brdo/
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Koliko je startnina, nazadnje ko sem bil na duatlonu, je bila 4000 sit (HALOOOOO). pijaca je ostala voda, pivo so pa ze prej gasilci in varnostniki popili. Saj tega jim nisem zavidal, ker ne pijem, ampak ....

no golaz pa zelo dober :D :D :D
Uporabniški avatar
 jpotoc
Duatlon na dan tekmovanja 3.500,00 SIT, za študente in upokojence 2.000,00 SIT

Poletni tek na dan tekmovanja 2.500,00 SIT za študente in upokojence 1.500,00 SIT

Predplačilo: V primeru predplačila je cena nižja za 500,00 SIT. Vplačati jo je možno na transakcijski račun Triatlon klub Triglav št. 07000-0000499543, odprt pri Gorenjski banki Kranj. Ne pozabite prinesti s seboj potrdila o vplačilu.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D se vedno veliko, ce primerjam, da me je lani startnima maratona v PADOVI prisla 4000 sit, pa sem ves material dobil domov, pa se 2 dni brezplacnega parkiranja, da ne govorim o napitkih, hrani, majicah, itd.. Ne vem zakaj, ampak se mi zdi malce navita cena. Zakaj? Pa se na semaforiziranem kriziscu smo morali cakati zeleno luc. Najbrz tudi letos.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA