prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 damjan10
Mene zanima!

Pa cena?
Uporabniški avatar
 olson
Mene tud,a se jih kje lahko vidi.
lp :lol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jaz bi tut imela 3/4 pajkice. 8)

LP, Mojca
:wink:
Uporabniški avatar
 cvalenti
Ja ERO,seveda da me zanimajo in ko bo le možno prosim pošlji slike,da se jih vidi!!!!
OLSON,midva se vsekakor poznava ,saj smo bili skupaj pred cca 3-4 meseci pri Andreju in Darji na predavanju o prehrani!!!!

lp c
 damjan10
Če se bo dalo bi kupil dvoje!
Uporabniški avatar
 cvalenti
Ker grem ravno v Petek v Celovec ,me zanima, ali kdo pozna kako tekaško trgovino v Celovcu ali okolici.
hvala

lp c
 ton
Pot v Adidas je do križišča natančno nekje tule opisala mateja...
 ton
Alalvera, Klatež!
Uporabniški avatar
 primus
Ko smo že ravno pri Adidasovih outlet trgovinah; poleg celovške sta morda komu 'pri roki' še ti dve:

- v smeri proti Munchnu je Adidasova trgovina takoj po bivši avstrijsko-nemški meji na levi strani avtoceste (se vidi). Torej prvi izvoz z avtoceste po bivšem mejnem prehodu (tam so itak omejitve, pa neke špedicije) in padeš v trgovino.

- na avtocesti med Dunajem in Budimpešto je kakšnih 50 km pred avstrijsko-madžarsko mejo (iz smeri Dunaja) na levi strani mini naselje outlet trgovin. Poleg vseh ostalih kar nekaj športnih (Adidas, Nike, Puma, Reebok), od katerih je prav Adidasova najbolje založena.

To, da imam kar naenkrat večino tekaških cunj Adidasovih pa je seveda zgolj naključje. :D

primus

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA