vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 -metka-
Huh, Manika, hvala :cast: Zdaj rabim pa samo še kak dan dopusta, da obredem štacune...
Uporabniški avatar
 Manika
-metka- napisal/-a:Huh, Manika, hvala :cast: Zdaj rabim pa samo še kak dan dopusta, da obredem štacune...

Ko jih boš obredla, pa še sporoči, kako so kaj založene :wink: .
 usmiljeni_brat
Sem zadnje dni precej obremenjen s temi zadevami, ker si žena kupuje športni modrc in verjemite stanje v trgovinah je slabo.
Triumph ima v ponudbi vsaj pet modelov, od tega imajo v celi dolenjski regiji en model, katerega pa jasno nimajo v številki, ki jo potrebuje moja najboljša polovica. Skiny ima dva modela, katera sta športna samo po imenu in v varstvu katerih hipertrofiran par meni ljubih organov niti slučajno ne miruje tako kot si želi moja žena. Schiesserjev model, katerega je nosila do sedaj za slovenskega kupca po novem ni več dosegljiv na našem ozemlju in ga je treba naročiti iz Švabije ter na njega čakati 3 tedne do 2 meseca, s čimer tvegaš nepopravljiv pomik popka v sredinski-medbradavični položaj. Z noname modrci iz raznih Neckermanov in Leclerckov niso zadovoljne niti znanke, ki namesto joškov nosijo mozolje, Lisca, Beti in podobne slovenske hiperznamke pa o športnih modelih nočejo niti slišati.
Vprašanje je torej ali obstaja v moji najlepši domovini trgovina, ki bi razrešila prsno frustracijo moje najožje družine. Iščemo torej kvaliteten športni nedrček za bolj obdarjene. Pomagajte!!!!
Uporabniški avatar
 mojcej77
Poleg gornjih in odličnih nasvetov ti priporočam, da preveriš, če si slučajno ne kupuješ napačne številke modrca, v smeri: Premajhna košarica, prevelik obseg okrog prsnega koša, ki ga je možno okrog trupa še fajn zategnit (in je efekt tak, da imaš v podprsni gubi zategnjeno, joške pa čez visijo).
Joške morjo bit čisto notri v košarci in dovolj dvignjene, to pomeni, da mora biti del, ki je med joškama, popolnoma pokončen in ob koži. Drugače te spodnji rob odrgne en dva tri.
Hitro se namreč zgodi, da si kupiš modrc, ki ti je bolj všeč (ker jih je več na izbiro), pa je na primer 90D, morala bi met pa 85E. Tudi če si namreč bolj močna, je eden od najožjih delov tvoje silhuete tik pod prsmi (tam se špehec res nazadnje nalaga) in nevešča prodajalka ti glede na obline, hitro prisodi prevelik podprsni obseg. Izmeri ga z metrom, potem pa poskusi več košaric. Mogoče bo pa kaj pomagalo.

lp,

m
Uporabniški avatar
 mojcej77
usmiljeni_brat napisal/-a:Sem zadnje dni precej obremenjen s temi zadevami, ker si žena kupuje športni modrc in verjemite stanje v trgovinah je slabo.
Vprašanje je torej ali obstaja v moji najlepši domovini trgovina, ki bi razrešila prsno frustracijo moje najožje družine. Iščemo torej kvaliteten športni nedrček za bolj obdarjene. Pomagajte!!!!

Meni osebno za športne namene še najbolje služi en ornk "brest-minimizer", ker imam s športnimi modrci podobne izkušnje kot tvoja draga. Našla sem namreč le enega fajn, pa še tega v tujini, ampak je bil še pasje drag, pa sem potem kar v navadnem tekla. No, ne čisto navadnem: mora bit gladek, iz močnega in hkrati fleksibilnega materiala, pa fajn oprijet - povsod se mora dobro prilegat, pa široke naramnice mora met. Take modrce pa delajo ravno za večje prsi. Sama jih dobim v Lisci al pa od Triumpha, ampak tudi drugje jih delajo - pa prav "kategorija" teh modrcev je:"brest-minimizer".
Mogoče bo pa njej tud tko še najbolj pasalo.

lp,

m
Uporabniški avatar
 -metka-
Manika napisal/-a:
-metka- napisal/-a:Huh, Manika, hvala :cast: Zdaj rabim pa samo še kak dan dopusta, da obredem štacune...

Ko jih boš obredla, pa še sporoči, kako so kaj založene :wink: .

Info, 1. del, Supernova Kranj: v Intersportu sploh nimajo in niso imeli in ne bodo imeli športnih modercev, lahko ti pa majico z všitim kvazi-modercem prodajo :roll:
sosednji Champion premore en sam model, mere pa grejo S, M itd. ampak poln šivov, kaveljčkov, kot navaden moderc. Nisem ga šla niti poskušat (aja, cena 35 Eur)
v Beti jih nimajo več, baje jih bodo dobili, ampak nihče ne ve kdaj.

Moje upanje in računanje na srečo, da opravim z nakupom precej na izi se je razblinil, sledi mazohistični spust v mestno središče. Ko in če preživim, sporočim, kaj se ponuja

lp, m
 jazzeya
Prav vesela sem vseh vasih odzivov in vidim, da bomo temo se nekaj casa nadljevali. Najlepsa hvala vsem za prispevke.

No, pa sem se se sama ustavila v neki trgovini s spodnjim perilom, povprasala in dobila na probo dva Liscina modela, bombaznega (16 eur), ki se oblaci cez glavo in nima nobenih zaponk in spredaj zapenjajocega (25 eur), iz umetnega materiala, ki diha (se opravicujem ce se izrazam prevec laicno...).

Ceprav osebno prisegam na naravne materiale, je bilo bombazen model zelo tezko obleci na malo od vrocine prepoteno telo. Ker ga tudi sleci ni milo nic lazje sem se odlocila da poskusim z umetno razlicico.

Cez par dni javim kako se je obnesel...

:wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Za tiste bolj obdarjene nad popkom (ali pa mal višje) ima najboljše športne modrce Triumph. Zdej majo nov model od C košarce naprej (sivo-črna barvna kombinacija), zgleda precej kompakten. Majo jih v Nami,drugje nisem iskala. Veliko tekaških užitkov!
Pajotova žena
Uporabniški avatar
 Atalanta
Tudi sama spadam med tiste, ki nam je kvaliteten modrček za tek pomemben vsaj toliko kot superge. Izkušnje so nadvse trpke: odrgnine in rane na vseh možnih koncih (o podrobnostih raje ne bi), in to pri športnih modelih - z navadnim sem poskušala teči le enkrat, pa ne bom nikoli več. En svinjsko drag primerek je že po prvem teku romal v smeti, ker je bil (brez pretiravanja) tak, kot bi me med rekreacijo skušal kdo odstraniti s tega sveta z vbodom v srce. :cry: Razno lepljenje z obliži in podobnim se ni obneslo, zato sem si nekaj časa dokaj uspešno pomagala tako, da sem pod modrcem nosila še eno majico :oops: , tako da ni bilo neposrednega stika med kožo in tem neizogibnim zlodejem. Seveda pa ta rešitev za toplejše mesece nikakor ne pride v poštev.

No, pred slabim mesecem pa se je zgodil čudež - z grenkim priokusom sem kupila (že spet) Triumphov triaction; prodajalke v Maxiju so najbrž mislile, da se mi je zmešalo, tako sem se zvirala po kabini, ampak je bilo vredno - do danes nobene omembe vredne odrgnine, nič bolečin, zadeva drži, kot je treba! :D Tako da ne obupat...

Mojcej77, najlepša hvala za nasvet glede številke - se res obnese :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA