Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 dannae
Zakaj pa Šobec? Tudi na Bledu, v Zaki je lušten kamp. Danes v Poletu je bilo nekaj napisanega o kampiranju tam. Pa še jezero ima bolj teleščku prijazne temperature, kot Sava v Šobcu :lol: Ni kej, moram malo navijat za domač teren :!:
 ton
Samo za hec: ko sem iskal ono plavališče za pamže pri Benetkah, sem naletel na tole - ni mi pa jasno, kako bodo 'varnostno pokrili' cel maraton, če ga štartajo ob 19h!
http://www.jesolo.it/events.asp?l=1&idmen=135&id=2294
Vsekakor pa bi na mestu Blejcev poslal špijona malo vohljat - pa še bienale je štartal ta vikend.
Uporabniški avatar
 Hafo
Seveda vse spremljamo - predvsem z navdušenjem, kam se da iti noge pretegnit in zraven še fajn imet - dober tek, dobra analiza.

V vednost - zgleda se nas bo na Bledu v soboto kar veliko zbralo, že sedaj je prijavljenih 182 takač-ev /ic za 10ka!

Pa še za koncert je potrjeno, da bodo špilal JOŠKE V'N (gorenci jih sigurno poznajo, za ostale pa v vednost - najboljša promocija slovenske glasbe)
Uporabniški avatar
 Hafo
Ko ste ravno spraševal!
Če kdo hoče prespat na Bledu najde na spletnio strani

http://www.nocna10ka.net/

vse informacije. Smo se potrudil in kjer se je dalo smo se dogovoril, da je za tekače nakaj popusta.
Uporabniški avatar
 iverson
Hafo ti si med organizatorji? Daj če lahko zbrišeš eno prijavo na Miha Planinc, ker sem se dvakrat prijavil. Ker ni pokazalo na strani takoj sem mislil da sm kaj posral pa vidim na nisem. Eno pusti ker grem plačat drug teden in pridem. :oops:
Uporabniški avatar
 Hafo
OK! Bomo uredili.

Se vidmo na Bledu, če se prej ne srečamo na kakem teku.
 janezk
Zanima me, kje točno bo potekala trasa?
Če bo šla takoj po startu pod vilo Bled, bo problem, ker je temno in ozko!
Ali gre mogoče okrog po cesti?

lp, Janez
Uporabniški avatar
 Tedi
Trasa takoj po startu zavije pod vilo, kjer je res slaba osvetlitev in ozko :(
Smo v dogovoru, da se uredi luči ob poti, ki sedaj še ne delujejo. Ne smete pozabiti, da tekači dobite naglavno svetilko :wink:

Preveč pa tudi ne smemo razsvetlit, da še zagotovimo čare nočnega teka :D

Glede ožine pa žal ne moremo narediti nič (na občini so predlog o razširitvi poti okoli jezera uvrstili kot manj prioritetno od južne obvoznice :twisted: :lol: ).
Bi pa naprosil vse udeležence za strpnost v prvih 2 kilometrih proge, saj tekači sami lahko največ pripomoremo k uspešnemu in tekočemu štartu :D V drugem krogu pa ne pričakujemo večjih težav, saj se bo kolona razpotegnila in na severnem delu jezera je dovolj široka cesta za prehitevanja in taktiziranje :D
Uporabniški avatar
 Rollback
ozko zato, da se bomo lahko malo podrenjali :lol:
temno zato, da bo to drenjanje romantično :oops: :lol:

razen, če ti ne paše...al pa si tolk hitr 8)
Uporabniški avatar
 iverson
Nekaj me še zanima, bo na progi kakšna okrepčevalnica? Ter te svetilke za na glavo, jih dobimo za domov ali jih dobimo samo za tek?
Uporabniški avatar
 mitjas
iverson napisal/-a:Nekaj me še zanima, bo na progi kakšna okrepčevalnica? Ter te svetilke za na glavo, jih dobimo za domov ali jih dobimo samo za tek?

Okrepčevalnica bo po 4ih kilometrih v ciljnem prostoru.
Torej ti po okrepčevalnici ostane še cel krog do cilja.
Naglavno lučko pa dobi vsak za domov :!: Poleg kremšnite, ...
Uporabniški avatar
 iverson
Super to, pozimi bo prav prišla, ker je tako hitro noč. Kremšnite, tudi to se sliši dobro :D . No za okrepčevalnico toliko da vem, da potem ne rabim potem še pasa z bidonom.
 Matej79
dannae napisal/-a:Zakaj pa Šobec? Tudi na Bledu, v Zaki je lušten kamp. Danes v Poletu je bilo nekaj napisanega o kampiranju tam. Pa še jezero ima bolj teleščku prijazne temperature, kot Sava v Šobcu :lol: Ni kej, moram malo navijat za domač teren :!:

Hmmmm...Camp Šobec in njegov bajer ima toliko povezave s Savo kot Blejsko jezero. :) Je pa definitivno voda bolj čista na Šobcu...da še jaz malo navijam za svoj kraj. Hahaha!

Drugače pa tudi iz našega konca pridemo...sicer rekreativci (škoda samo da nismo reaktivci). :)

Se vidimo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA