Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Vlajko
Bil sem v vlogi usmerjevalca, zadolžen pa za to, da se iz trase ne bi šli "nalivat" v (sesuti) Bellevue. Uspelo mi je, saj sem čisto vse "spodil" v pravo smer. :D

... Iz čisto humanitarnih razlogov sem bil prijavljen tudi kot tekač (beri udeleženec nagradnega žrebanja). 8) :arrow:

Običajno si od žrebanja ne obetam nič, saj sem v 99% primerih "looser", tokrat pa sem pobral kar dve nagradi :arrow: tudi tisto najnajnajbolj glavno; velikansko športno torbo, v katero sem bomo lahko "komot" preselili, če nam zarubijo stanovanje. :D :)

PS: Spet sem bil zelo vesel srečanja z vami. Ponovno se vidimo v Logatcu, kjer bom zopet v vlogi, ki mi je najljubša :arrow: lagodni pogovorni tek. :wink:
 revolution
ero napisal/-a:hvala še vsem fotografom in fotografinjam. ali dovolite, da vaše fotke zberem in arhiviram na CD?

Kar se mojih slik tiče ni problema :)
Mimogrede, od danes naprej jih lahko arhiviraš tudi v izvirni velikosti.
 giorgio
Lep pozdrav TF-jevci.Prosil bi če lahko še kdo da gor slike iz teka,saj kot sem videl vas,jih je veliko slikalo.Bi bilo pa fajn dobit kako slikco.Lep pzdrav.
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
ero napisal/-a:punce na prijavnici, upam, da mi ne zamerite, ker sem vas porinil v najbolj zahtevno delo. verjamem, da vam je tista urica in pol prijav zelo hitro minila :)

Urica je zelo hitro minila. Je bilo prijetno sodelovati tudi na tak način.

ero napisal/-a: ali dovolite, da vaše fotke zberem in arhiviram na CD?

Seveda.
 ton
ero napisal/-a:ton, sori za izginulo majico :cry:

Emnja... Barca top je pravzaprav cestarski brezrokavnik, zato vračam opravičilo... ker nisem ustrezno čuval zaupane mi opreme.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA