prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Brdo se že mal ponavlja..k sreči nas je danes prišel Boštjan pogledat, njega je tini vsaj malo prve kilometre spoštoval in nismo šli prav veliko pod 4 in pol. Z mojimi dvemi izdatnimi kosili danes kaj manj kot 41 tko nisem mogel iti, pa še luž je bilo po nevihti tooooliko. Tko da je tini že prišel do rezultata 2:3x, zdaj bo pa za en čas dovolj - moja tašča se seli v Žiri in je do jeseni konec s sredinimi kosili.

Smo pa danes standardno brunarico zamenjali z Jovotom, pojedli nekaj porcij čevapov in ostalega kar spada zraven, stav za bližajoče Benetke nismo sprejemali. Smo pa že skoraj dopolnili še drugo štafeto, ki bo resen izziv. Ker smo šli domov še podnevi danes ni bilo SMSov, tko da komot ugasnete mobitele.

Ja in Matej - tole sva s tinijem demokratično določila: vsak, ki priteče svojo štafeto slabše od tretjega mesta, da za vsako kasnejše mesto eno rundo (nam trem, jasno!) - se mi zdi kar primerna in realna motivacija(da ne bi zdaj o kšnih časih..)
Uporabniški avatar
 tini
Ales, pozabil si se napovedat groznjo, da bo drugi teden trica na Brdu. :)

Sicer pa tudi moj danasnji tek nic posebnega - 40min Brdo je res slaba popotnica za Benetke, al vidjet cemo. Se bom spet ponavljal - nespocit in na prazen zelodec. :)

Analiza seveda uspesna, le Lojze nam nekaj grozi v kombinaciji z AK Strazisce za Kaplo. No, bomo vidl. :wink:
Drugace je pa Jovo - so - so.

lptini
Uporabniški avatar
 GTA
Žal mora ta drug L. na morje že v petek 22ga, tako da AK Stražišče najbrž ne pride zaradi poškodbe enega od udarnih članov, Boštjanovega dežurstva v službi in night maratona ta vikend (no ja, on bo že tistih 15 na gor...), moje odsotnosti... Kar med sabo se dajte (mal v Bašelj poklič Lojze P. za še enga dirkača, če je prost), mi bomo sam fige držal!
Odpravici v Benetke pa srečno in PB želim obema! Tini 3.59 je zakon!!!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ne samo Goladarji, tudi Brdjani ta četrtek gostujejo na vojaškem poligonu Luna. :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vlajko napisal/-a:Ne samo Goladarji, tudi Brdjani ta četrtek gostujejo na vojaškem poligonu Luna. :wink:

da nadomestimo izostanek iz lokalnega udejstvovanja, jo bomo pa že danes popoldne popihali na Mohor - downhill PRESS :D
Uporabniški avatar
 ales
Že skor standardnega Mohorja sva danes z Lojzetom (OK, s tinijevo izdatno pomočjo) spustila na 49.25, čeprav se mi zdi, da bi šlo tole lahko tudi pod 45..ampak se tolk šparava navzgor, da lahko drugo polovičko z lahkoto spraviva tudi pod 19.

Pol pa v Petri preverjanje Svetskega našega, ponovne kebabe v nebotičniku in .. razveseljiva novica - v Irishu pri sodišču imajo (spet) točenega Guinessa.
Uporabniški avatar
 Vlajko
... A pol so pa spet SMS-i frčali po SLO? :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ta četrtek zvečer se pridem za nekaj tednov posloviti od ovala. :cry: Hitrost teka bo seveda prilagojena mojim pripravam na teke po Montenegru, torej "lagano po crnogorski". :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Kdo danes gre na en krog zvečer. Plam mam štartat okrog 8, je ravno prav že hladno, sam muh je pa kar veliko
Uporabniški avatar
 ales
Sva z Lojzetom odtekla za dopustniški čas čist prehitro Brdo. Če bo šlo tkole naprej bova že naslednjič pod štirideset. Po teku sva se odzvala prijaznemu povabilu in se na analizo oglasila pri znanki iz Beograda. Smo se načvekali, pa še pol TF zgodbic ni slišala..Vmes naju je pogostila z narezkom in kruhom iz krušne peči, ob svečah, prijetno, prisrčno, v smehu, seveda s celo paleto načrtovanih prihodnjih druženj. Ko sem v avtu pogledal na uro je ta kazala že eno.. Slik nimam(nisem smel in imel s čim), tko da se mi danes zdi, k da se mi je vse skupaj sanjalo, tko lušn je bilo. Naslednjič, mogoče bo z nama tudi tekla..
Uporabniški avatar
 lojzeP
tekaška druščina bo zopet dobrodošla na Brdu v četrtek. začnemo na standarni štartno-ciljni ravnini pri spomeniku ob 19.00. veseli predvsem napovedanih novincev :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
lojzeP napisal/-a:... veseli predvsem napovedanih novincev ...

Glede na to, da mi je kar dobro znano, katerih novincev se avtor tega posta najbolj razveseli, bodo to skoraj zagotovo "mace". :D Kaj mi drugega preostane kot to, da jih pridem pogledat. 8) :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Hmmmm, sploh ne morm tegale mojga IPAQa priklopit na mrežo..tko da bo bolj po spominu.

Tinija res ni blo, smo pa prav vsi tekli 39 in nekaj okoli Brda (tko da smo ga vsi nažgal). Moj rezultat je bil 115, ostali so imel pa še boljše čase, mal prej. Na analizi smo se ves čas nekaj menjaval, tko da mi ni uspelo vseh preštet. Seveda je Nežka ves večer spraševala po tiniju, ampak kaj k on raje teče z eggy po golovcu... Prvi del je bil pri Dežmanu: Vilko je rekel, da bo prihodnje leto ali leto po tem odtekel Železno Kaplo (o časih se ni želel izjasnit), mi je meril kožno gubo, ker ni mogel sprejet, da imam samo 18% maščobe v telesu (by Bosch iz mercatorja). Une moje obveze <84 po dopustu se pa tko noben več ne spomni, a ne?!

Pri meni je bil po polnoči samo še after, z Matejevim tiramisujem in črnino s Svetnice. Pravkar smo zaključili. Trije. Če pa kdo od neudeleženih ugane trojico, dobi 7l taiste črnine.. (prvi..naslednje 3 dni)

Po dopustu nadaljevanje!

p.s. sms-ov ne pošiljamo več, mi je kr nerodno priznat, kako bedarijo sem ob zadnjem takem naredil..
Uporabniški avatar
 Vlajko
ales napisal/-a:... smo pa prav vsi tekli 39 in nekaj okoli Brda ...

Ta trditev 100% drži - celo pri meni. ( :lol: ). Prav vsem je včeraj to uspelo. :shock: OK, tistih "nekaj" ni bilo ravno pri vseh čisto enakih :arrow: smo pa te "decimalke" zanemarili in zaokrožili na enostavnejšo vrednost. :idea: 8)

Pa še nekaj mi je bilo včeraj všeč, pravzaprav še najbolj. :D Po že kar mučno ponavljajočih se "komornih srečanjih" nekaj zadnjih četrtkov, je bil včeraj spet "onaj pravi" :arrow: končno ena prava analiza. :D Taka kot so bile včasih in o katerih so pripovedovale naše babice... :wink: Pa,... baje bo drug teden spet tako. :D
 miharudl
Ta cetrek bo kaj ? kdaj mate zbor ? lp Miha
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA