prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 mirc1
evo kupil eno izvedbo telih mehov v iglu sport in morem povedat da se neverjetno zadovoln .Zadeva zelo stabilna na hrbtu,nič te ne ovira,ne žuli in imam zadosti prostora za vodo.Res super zadeva ,ena boljših tekaški pripomočkov do zdej,seveda poleg superg.
 martin.c
Damijan napisal/-a: Ne vem, kako bo, ko bo topleje, ko bom imel le plastično (drifit) tekaško majico...

Tudi jaz nekako planiram nabavit mulo, pa me zanima, ce kaj zuli, ce imas samo eno majco s kratkimi rokavi spodaj?
Uporabniški avatar
 Damijan
Ne vem, ga še nisem preizkusil v teh razmerah.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Damijan napisal/-a:Prehitiš zadnjega tekača: na katerem mestu si?

Helou!
Lahko, da prvi. Predvsem pa predzadnji!
Uporabniški avatar
 Damijan
Bajsi napisal/-a:Helou!
Lahko, da prvi. Predvsem pa predzadnji!

Helou nazaj.

Ne bo šlo...
Uporabniški avatar
 Boy-N
Zanimivo.
Jaz gledam te nahrbtnike že kar nekaj časa, pa ga nisem kupil, ker se mi je zdelo, da bom smešen, da tečem z rucakom :oops: . Pa izgleda, da je zadeva vseeno zelo koristna :shock:

Bojan
Uporabniški avatar
 športnik
Boy-N napisal/-a:Zanimivo. Jaz gledam te nahrbtnike že kar nekaj časa, pa ga nisem kupil

Koliko € si pripravljen odšteti in koliko L bi imel?
Uporabniški avatar
 klatez
športnik napisal/-a:
Boy-N napisal/-a:Zanimivo. Jaz gledam te nahrbtnike že kar nekaj časa, pa ga nisem kupil

Koliko € si pripravljen odšteti in koliko L bi imel?

Koliko L pa imaš in koliko € hočeš?
Uporabniški avatar
 športnik
Ne, ne, nič ne prodajam, samo malo reklame sem hotel narediti za Deuter, mislim, da je okrog 15 l. Cena, če se ne motim je okrot 79€. Ampak rzuak kot se šika, nič slabši od camelbaga, ravno nasprotno. prodaja Anapurna in še kdo v Lj.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Hoj

Tudi sam se srečujem z problemom pitja na daljših tekaških treningih, zato tudi mene zanima katere stvari so zares primerne za tek, kjer nimaš črpalk, gostiln in ostalih okrepčevalnic na vsakem koraku. Malo sem skeptičen o 15l nahrbtnikih za tek, pa vendar pravite da je stvar primerna. sam nekako razmišljam o manjših prostorninah, seveda pa je dobro če bi meh imel vsaj 3l.

zanima me kakšne izkušnje imate s tekom z mehom takšnim ali drugačnim, kako stvar stoji, kolilo pleše in žuli, kaj priporočate

LP Bojan
 klopotec
športnik napisal/-a:Ne, ne, nič ne prodajam, samo malo reklame sem hotel narediti za Deuter, mislim, da je okrog 15 l. Cena, če se ne motim je okrot 79€. Ampak rzuak kot se šika, nič slabši od camelbaga, ravno nasprotno. prodaja Anapurna in še kdo v Lj.

S takim mehom prideš čez Saharo. Kaj ti bo 15 l in kako bi tekel s tako težo. Kot specialec z neprobojnim jopičem. Pa cena je tudi zanimiva.

Jaz grem danes zvečer na daljši tek in si bom iz službe gredoč v grmovja nastavil plastenke, ki se sedaj hladijo v hladilniku. Je cenejša varianta.
Uporabniški avatar
 Damijan
Meni se tudi zdi, da je 15 l dooosti preveč.. Zgornja meja: 3 l meha za tekočino. Razen, če tistih 15 l vključuje še "dodatni prostor". Včasih je morda fajn imet zraven kaj za preoblečt, pojest, mobitel, fotoaparat, karkoli... Vse od zgoraj naštetega sem s svojim nosil BP, prtljage celo za 2 osebi, stvar se imenitno prilega, poskakuje ravno toliko, kolikor pač zategneš. Odločitev med Camelbakom in Deuterjem? Ne vem, mogoče stvar okusa, cene, oba sta gotovo dobre kakovosti, noben nima glih neke pomanjkljivosti... Nadenem ga pa samo za variante 3h+, za krajše raje izberem "Klopotčev način" - zaloge na trasi, ali pa - kot sam imenuje - "tek v zvezdi": lociram center trase, nakar se vedno vračam do mesta s pijačo, tečem pa vedno v drugi krak "zvezde", da ni preveč monotono... Zvezda je lahko tudi daljica, he he...
 klopotec
Damijan napisal/-a:Meni se tudi zdi, da je 15 l dooosti preveč.. Zgornja meja: 3 l meha za tekočino. Razen, če tistih 15 l vključuje še "dodatni prostor". Včasih je morda fajn imet zraven kaj za preoblečt, pojest, mobitel, fotoaparat, karkoli... Vse od zgoraj naštetega sem s svojim nosil BP, prtljage celo za 2 osebi, stvar se imenitno prilega, poskakuje ravno toliko, kolikor pač zategneš. Odločitev med Camelbakom in Deuterjem? Ne vem, mogoče stvar okusa, cene, oba sta gotovo dobre kakovosti, noben nima glih neke pomanjkljivosti... Nadenem ga pa samo za variante 3h+, za krajše raje izberem "Klopotčev način" - zaloge na trasi, ali pa - kot sam imenuje - "tek v zvezdi": lociram center trase, nakar se vedno vračam do mesta s pijačo, tečem pa vedno v drugi krak "zvezde", da ni preveč monotono... Zvezda je lahko tudi daljica, he he...

A to se reče tek v zvezde? Fino. Jaz mam tudi eno tako zvezdo, no je samo trikraka. Enkrat mi je to padlo na pamet ob Muri. Pol pa le nisem tako butast he, he.
Ampak danes bo pa hudo. Pri nas je pasje vroče in se bojim, da se mi bo v grmovju voda segrela, da je ne bom mogel piti. Bom mislil na Saharo in da je tam še huje.
Uporabniški avatar
 Damijan
He he, tek v zvezde, ja...

V taki vročini komaj čakam polno luno.. še par dni, pa bo dovolj svetlo za kak poznovečerni tek. BTW - te nič ne moti mrčes ob vodi?
 klopotec
Damijan napisal/-a:He he, tek v zvezde, ja...

V taki vročini komaj čakam polno luno.. še par dni, pa bo dovolj svetlo za kak poznovečerni tek. BTW - te nič ne moti mrčes ob vodi?

Teči sem začel koncem lanskega leta in ne vem kako je kar z mrčesom, ker ga letos ni. Pri nas ni komarjev, kar pomeni, da ne drži tisto, da ostra zima uniči komarje. Ta zima je bila babja, komarjev pa hvala bogu ni.
Zvečer so mušice in je treba imeti očala, drugače pa ni sile.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA