Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Slavko
Pingo napisal/-a:Na forumu Kraških kamnov sem opisal svoje doživetje na GM4O skoraj do pikice in je nastal pravi roman.Ker ne vem kam bi ga lahko tukaj pripopal vas povabim da s klikom TUKAJ podoživite ali doživite delček te prekrasne tekme. :lol:

Jaz sem porabil cca 5000kcal,povprečni pulz pa 153 8)

Enkratno ......doživeto napisano......potrudi se in jo prilepi na tekaški forum, oziroma graparski kerlci. :lol:
 Jožko
Pozdravljeni!
Kakor sem obljubil, glede majic! TUKAJ JE PONUDBA
Kvalitetne majice podjetja Strojan(kot iz prejšnjih let), z vezenim logotipom maratona 4.občin, vam lahko ponudimo po ceni 15 evrov!!!!!
Ker, se bližajo dopusti, je rok za naročilo kratek, do 26.06.2007 do 24,00 ure.
Zraven pa seveda morate napisati tudi številko(velikost) majice. Delale se bodo po naročilu za vsakega svojo številko.
Naročilo po emajlu ali pa kar na TF.
Uporabniški avatar
 žine
hojla Jožko,

ker sem se prvi začel grebst za majčke - evo tudi prvi polagam naročilo. Moja številka je M, pa sporoči kam lahko nakažem 15€.

lep pozdrav v grapo!

lpŽ
Uporabniški avatar
 NANIKA
Super, jest bi tud eno M - ženski model, če je kaj važno
Uporabniški avatar
 Vlajko
Živio,
zanima me, če majico lahko naročijo tudi tisti, ki se tekmovanja niso udeležili, hvala in lep pozdrav v Grapo. :wink:
Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav!

Tudi jaz bi eno majico- velikost M!

Hvala!

Za plačilo in dobavo se dogovorimo.

Tadej
Uporabniški avatar
 zagi
Tudi jaz naročam eno majico velikosti M (moška) in eno majico velikosti S(ženska) .

Pa lep pozdrav, Marjan.
Nazadnje spremenil zagi, dne 26 Jun 2007, 15:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 T1
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!
Kakor sem obljubil, glede majic! TUKAJ JE PONUDBA
Kvalitetne majice podjetja Strojan(kot iz prejšnjih let), z vezenim logotipom maratona 4.občin, vam lahko ponudimo po ceni 15 evrov!!!!!
Ker, se bližajo dopusti, je rok za naročilo kratek, do 26.06.2007 do 24,00 ure.
Zraven pa seveda morate napisati tudi številko(velikost) majice. Delale se bodo po naročilu za vsakega svojo številko.
Naročilo po emajlu ali pa kar na TF.

Pozdravljen,

mene pa zanima, a se kaj ve, kašne farbe bodo? Za kakšno roza ali pa "nedefinirano umazane barve" ne bi bil zainteresiran. Sponzorjev tudi verjetno ne bo našitih, ker smo samoplačniki. Ne bi se je rad sramoval, če bi šel čistu slučajno k maši z njo. Material je pa res zelo dober, vsaj lani je bil.

LPT1
Uporabniški avatar
 NANIKA
Jest bi imela tako vijola kot so jo imele vaše punce, če je mogoče?
Uporabniški avatar
 Pingo
Jest bom eno M velikosti :wink:

Za plačilo boš pa povedal kaj in kako :wink:
 tomi_
Naročam eno S in eno M majico, če so moške in ženske S-ženska, M-moška.
lep pozdrav

:clap: bravo Jožko
Uporabniški avatar
 husein
Tudi jst bi naročil eno moško majico, velikosti M. Barva... ne vem kaka je izbira. Črna?
 tomi_
Dodatno naročam eno S - moško majico, tako da imam zdaj dve S in eno M majice, za tri koroške borce,
lp
Uporabniški avatar
 BONI
Oj,jaz bi tudi eno naročil in to številko M ,ampak ne take barve kot so jo imele gospodične iz grape, denar pa ti lahko pustim pri Rutkotu,ker se tam mimo vozim
lp DARE
 Jožko
Pozdravljeni!
Samo tolk, da vas spomnim! DANES DO POLNOČI JE MOŽNO ŠE NAROČITI MAJCO 6.GORSKEGA MARATONA!
Naročil je že kar nekaj in po temu roku res ne bo več možno naročat. Tudi rezerve ne bo, ker jih bomo nardili prav po številkah za vsakega posebej.
Majčke bodo svetlo plave, z vezenim logotipom maratona.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA