Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 50cent
Itak, da se vidimo :D

Bomo žejni, bomo...pa še kak :mrgreen: :mrgreen: !!

PS:
Samo za intermeco.....Ali bo prišel kdo, ki nebo tekel, da bi nam lahko pričuval ključe od avta pa ostale drobnarije, ker vidim na vabilu da organizator izrecno poudarja, da ne odgovarja za opremo :evil:
Uporabniški avatar
 Damijan
Kar se mene tiče: jaz bom kr tam pustil tistih par cotk, menda si jih ja ne bo kdo zaželel.

Ključ pa bom magari v roki tiščal tistih 14 minut (:rol: ), kolikor rabim za te 4 kilometrčke... :rol:
Uporabniški avatar
 INOT
Jaz lahko vzamem zraven tekaški nahrbtnik pa trpajte noter... Tak al tak nonstop nekaj tovorim zadnje čase na treningih :rol:
Uporabniški avatar
 Sebi
Inot: Si navajen, ja - če pa vedno pol moje omare s seboj tovoriš...

50 Cent: Žejni smo, žejni smo... Lahko ti tudi kaj drugega čuvam, ne samo ključe od avta. 8)
Uporabniški avatar
 Tatjana
Sebi, torej ne boš tekla?
Jaz mogoče pridem pogledat - tečti pa pri temperaturi nad 30 nimam nobene želje ;)
Uporabniški avatar
 Vreme
Hmm sem tudi sam razmišljal o hranjenju opreme. Kaj zdaj bo kdo čuval naše nahrbtnike, ali naj kar iz Sladkega Vrha pritečem, kar v tekaški opremi???? :lol:
 Reeko
Jaz tui prijem :D nevem zakaj se imenuje olimpijski tek ampak dobro vsaj nekaj je organizirano 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Se vidimo, pa ne komplicirajte z opremo in ključi.
Malo se je treba navadit samostojnosti, za ujčkanje bo še dosti časa.
Če bo kdo za izi laufanje, moj tempo bo ca 6:00/km, več trenutno ne bo šlo. Torej, res pogovorni tempo.
Olimpijaki tek pa zato, ker to ni tekma, slogan je skrit nekje v sodelovanju in zdravem duhu ... saj bo tam verjetno kak pano ...
Se vidimo :shock: :roll: :shock: :toast: :pivo: :toast: :shock: :roll: :shock:
Uporabniški avatar
 Sebi
Tatjana jaz bom tekla. Ali pa tudi ne. Se še nisem odločila. Če bo prevelika gneča potem raje ne bom. Bi bilo pa zelo fajn, da prideš, da ti končno dam tole moko. Pa še malo babjega klepeta ne bi škodilo... Da malo dežja prikličeva.

Drugače pa se lahko vsi, ki vas skrbi prtljaga javite in pustite stvari pri meni. Sicer ni ravno pred nosom, ampak vseeno (preko starega mostu, pri najboljšemu sladoledarju - če se da potem komu čez most nazaj hoditi). :twisted:
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a:Če bo kdo za izi laufanje, moj tempo bo ca 6:00/km:

Kam pa se ti bo mudilo :shock: .......na :beer: :twisted: .....jaz sem pa mislil, da bomo celotna Mariborska sekcija lepo složno skupaj, pa vidim da nameravate nekateri vratolomno dirkat :lol: :lol:
Ok, ok že grem... :)

Se vidimo jutri 8)
Uporabniški avatar
 Vreme
50cent napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Če bo kdo za izi laufanje, moj tempo bo ca 6:00/km:

Kam pa se ti bo mudilo :shock: .......na :beer: :twisted: .....jaz sem pa mislil, da bomo celotna Mariborska sekcija lepo složno skupaj, pa vidim da nameravate nekateri vratolomno dirkat :lol: :lol:
Ok, ok že grem... :)

Se vidimo jutri 8)

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :TF)
Uporabniški avatar
 Tatjana
Sebi napisal/-a:Tatjana jaz bom tekla. Ali pa tudi ne. Se še nisem odločila. Če bo prevelika gneča potem raje ne bom. Bi bilo pa zelo fajn, da prideš, da ti končno dam tole moko. Pa še malo babjega klepeta ne bi škodilo... Da malo dežja prikličeva.

Uh, na tole moko pa sem čisto pozabila :oops:
Upam, da ne bo kakšna gužva v službi, pa se bom potrudila, da pridem.
Uporabniški avatar
 Sebi
@tatjana: Vročine očitno danes ne bo "ta prave" zato bom ker tekla. Daj javi Inotu na mobitel kakšno urco prej, če prideš ali ne. Da ne bom brez veze moke s seboj tovorila... 8)
Uporabniški avatar
 Sebi
Takoj, ko sem rekla, da ne bo ta prave vročine, se je sonce pokazalo...
Kljub temu bom tekla!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Sebi napisal/-a:@tatjana: Vročine očitno danes ne bo "ta prave" zato bom ker tekla. Daj javi Inotu na mobitel kakšno urco prej, če prideš ali ne. Da ne bom brez veze moke s seboj tovorila... 8)

Ok, bom sporočila. Če ne pa se zmenimo za kakšen sladoled naslednji teden ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA