Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Staša
Petek 19 00 - 21 00.
Pol pa tuš, pol pa v spalko pa spančkat, pol pa zjutraj 6 00 - 6 30, pol pa kofetek, pa še mal spančkat, pol pa bomo videli!
Uporabniški avatar
 Barb
Dobr si ti tole zastavla Staška
 dpop
Jest verjetno pridem samo par fotk narest... (slaba forma PRESS)

Tko da... vsi superge spucat :wink:

LP Darko

P.S. btw... a se je ze kdo javil za od polnoci do 5 zjutraj? :twisted:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

dpop napisal/-a:P.S. btw... a se je ze kdo javil za od polnoci do 5 zjutraj? :twisted:

Ne! Ampak ena od oseb, ki zivi z menoj je izjavila, da ze dolgo nisem tolkel druge smene (JRM press) od 00 do 04 in bi se lahko sel malo matrat. Okoli tega vprasanja se bodo zgodila vsaj trenja. :-) O izidih boste pravocasno obvesceni. :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Staša
Eno hitro poročilce - vsis eznami, kaj je treba prinesti, so bili zabeleženi danes na Holmerju. Bilo kar hecno, zabaval nas je predvsem Matjaž s svojimi zgodbicami.

Kar pa se tiče našega junaka Marathona, ki ima jutri cilj preteči 200 km
(OOOOJOOOJ), vam pa vsem zaupam, da ima grozno tremo.... vsaj tako je čutiti iz pogostosti njegovih klicev... :) Ampak, ni pravega nastopa, če ni treme, a ne? :D Tisti, ki ne boste prišli v Grosuplje, držite zanj pesti tam, kjer ste!
Uporabniški avatar
 Fotr
stasa napisal/-a:Eno hitro poročilce - vsi seznami, kaj je treba prinesti, so bili zabeleženi danes na Holmerju...

Ker nisem bil na Holmerju in da ne bom kot Gorenjec :evil: prišel brez vsega, kar bo še povečalo prepričanje, da so Gorenjci Škoti, :evil: ki so jih izgnali iz dežele, ker so bili preveč skopi, :shock: sprašujem, kaj naj prinesem v Grosuplje. :shock: Ali še kaj manjka, kar terja dopolnilo na seznamih? :D :D

Pogrešam tudi Filipida, lanskega drugouvrščenega, ki se že nekaj dni ne javlja. Filipid, če tole bereš, ali boš tudi prišel v Grosuplje? Pridi!
Uporabniški avatar
 Fotr
Fotr napisal/-a:Pogrešam tudi Filipida, lanskega drugouvrščenega, ki se že nekaj dni ne javlja. Filipid, če tole bereš, ali boš tudi prišel v Grosuplje? Pridi!

Nekaj časa sem okleval, ali naj tole objavim na forumu, potem pa sem sklenil, da to lahko Filipidu samo pomaga in da sam ne bi imel nič proti. Pretreslo me je, ko sem zvedel, da je Filipid je trenutno v bolnici na zdravljenju, ker ima levkemijo. Vedel sem, da je bolan, nisem pa vedel, da je tako hudo. Kemoterapijo je že uspešno prestal, sedaj pa čaka na presaditev kostnega mozga. Predlagam, da člani Tekaškega foruma današnji tek v Grosupljem posvetimo Francu Kavčiču - Filipidu z željo, da bi se čimprej pozdravil in da bi se drugo leto skupaj z nami tega teka udeležil, kot je večkrat dejal, da se ga bo. Mislim, da mu lahko z mislimi nanj ob teku ojačamo voljo, da bo drugo leto, če ne že prej, tekel z nami. Filipid je tekač s srcem in dušo in ima tale forum rad, saj se je pogosto in strokovno oglašal v njem. Čeprav ni mogel teči, pa je hodil navijat za nas.
Filipid, čimprej ozdravi, da bomo tekli kdaj skupaj!
Uporabniški avatar
 Staša
S tem, da bo tek posvečen Filipidu, bomo vsi tekli še lažje... Pa kartolino ali pisemce mu bomo poslali, in kakšen sms... V akcijo za telefoni in naslovi!!!

Fotr, ti prinesi le papir in svinčnik, kuverto in znamko!
 Nataša
sem mu poslala sms, pa vprasanje, če ima telefon pri sebi...jutri mu bomo pa s Plitvic kakšno kartico poslali. Da bi čimprej ozdravel!!
Uporabniški avatar
 Barb
Jaz sm sicer tud vedla,ampak sm čakala da bo sam povedal

mogoče imam celo še kje njegovo gsm št.

a je ni med podatki

Drugače pa:Filipid drži se tako,kot na vseh tekih :!:
Forum je s teboj!
Uporabniški avatar
 ero
stasa napisal/-a:S tem, da bo tek posvečen Filipidu, bomo vsi tekli še lažje... Pa kartolino ali pisemce mu bomo poslali, in kakšen sms... V akcijo za telefoni in naslovi!!!

od zdaj tečemo za Filipida. predlagam, da mu z vsakega teka pošljemo kartico.

Franc Kavčič
Kropa 143
4245 Kropa
Uporabniški avatar
 Barb
ero napisal/-a:
stasa napisal/-a:S tem, da bo tek posvečen Filipidu, bomo vsi tekli še lažje... Pa kartolino ali pisemce mu bomo poslali, in kakšen sms... V akcijo za telefoni in naslovi!!!

od zdaj tečemo za Filipida. predlagam, da mu z vsakega teka pošljemo kartico.

Ja Ero to je minimalno kar lahko naredimo zanj
tko bo vedu,da je z njim ena velika družina prjatlu
Uporabniški avatar
 matjaz
tudi jaz sem to vedel(lesno brdo), se strinjam da vsak tek posvetimo filipidu, vsak od nas naj vsakic med tekom pomisli nanj, eedino nasa skupna zelja in pozitivna energija je to kar mu lahko damo. vsakdo od nas ima koticek v srcu kjer je prostor samo zate filipid. zmagal bos, in skupaj bomo zmagali.
 dpop
Danes (in jutri do 18 ure) je idealna priloznost, da VSI
pridemo v Grosuplje in odtecemo (vsaj) en krog za
kolega Filipida... TO JE NJEGOV TEK

Lani je bil drugi, tekma na kateri je zdaj, pa (zal) ne
pozna drugouvrscenih..... Filipid, ZMAGAJ!!!!!

LP Darko

P.S. pi...da, pa ce se po vseh stirih vlecem bom enga odteku!
Uporabniški avatar
 Matej
Filipid, tvoj maraton še ni zaključen.

Drži se!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA