Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bozo
Največkrat gre gotovo za neprilagojenost telesa na napore oz. pretiravanje.
Uporabniški avatar
 tekačica
Nadj@ napisal/-a:
tekačica napisal/-a:Moj mesec zgleda nekako takole: cca. 500 400 meterskih krogov... pa iz meseca v mesec ista pesem, pa se nič ne pritožujem... , ponavljam registrske tablice avtomobilov .

CIAO

No praviš da tečeš v krogih in to iz meseca v mesec po cca 500 krogov , kako ti pol uspe ponavljati tablice saj ne vozijo valjda avtomobili po krogu.

Tečem mimo gostilne, ki ima vedno povn parking avtomobilov (razen v ponedeljkih in torkih... takrat si zabavo poiščem v mimopeločih se avtomobilih. Sier proga ni krožna, ampak če poznaš okolico svoje hiše jo lahko zaokrožiš, če tečeš neklaj časa po pešpoti.
Najbolj zabavno je, ko začenjam teči gredo ljudje v gostilno jesti... in ko se vračajo z gostilne, jaz končujem s tekom... Kakšne začudene poglede dobivam :D
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tekačica mi že celo poletje in jesen tečemo mimo gostilne čad pa še zmeraj tečemo. no res da nam je trener rekel da gremo v petek prav v to gostilno na analizo.
 nova
Pozdravljeni.

Večinoma menjavam lep makadam, gozdne poti in asfalt. Najtežje pa mi je teči po travnikih. Na takšnem terenu izgubljam ravnotežje in s tem tudi na času. Nekaj bi se verjetno dalo izboljšati z drugačno izbiro copat, saj trenutno nosim Asicsove speedstarke - mimogrede, odlično blažijo - ki so predvidene za asfaltne površine. Drug način je slediti pregovoru: vaja dela mojstra. Verjetno bi morala teči po travniku večkrat, da dobim občutek. Potem je tu tehnika, morda premalo visoko dvigujem noge? Zanima me, kako lahko še zmanjšam izgubo časa na travnati podlagi? Ali obstajajo kakšne vaje za ravnotežje, na katere mišice naj se osredotočim?

Hvala in LP.
 ton
Po mojem samo pametno cvikaš, ker je trava eldorado vdrtin, krtin in podobnega, skratka neravne podlage.
Sem pa kolega po speedstaru, četudi mi razumni že dolgo govorijo, naj jih za vsakdanje treninge zaboga zamenjam z nečim bolj amortiziranim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA