prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sebi napisal/-a: Očitno tako ali tako ni kaj dosti zanimanja za stopnice in posledično tudi za palačinke ne :twisted: .

:arrow: napaka :wink:
:arrow: veliko zanimanje je za palačinke
:arrow: zato pridem :roll:
Uporabniški avatar
 INOT
Ok bom spekel.... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Sebi
Končno bom prišla na svoj račun...
Uporabniški avatar
 50cent
INOT napisal/-a:Ok bom spekel.... :mrgreen:

To je guč :D :D
Kako bi to izgledalo, da grem lačen v službo?... :rol:
Uporabniški avatar
 INOT
Po dolgem času smo zopet malo potrenirali po stopnicah. Še vedno so "težke" :twisted: Garmin je nameril približno dolžino 195 metrov in okrog 90 m višinske razlike, se pravi skoraj 50% klanec. Palačinke so teknile (vsaj meni :wink: ) analiza pa tud uspela v postavi Zdravko C, 50 cent in jaz.
Uporabniški avatar
 50cent
Ja, na stopnicah smo se zbrali "le" trije...če prav pomislim samo dva, saj sem jaz bil tam zgolj za "šminkiranje" 8) in "čuvanje" palačink :lol: . INOT hvala za pogostitev z palačinkami, je bilo takoj lažje v službi :) . Skratka, Zdravko in INOT sta se spravila testirati stopnice, jaz pa sem skrbel za foto utrinke. Še pred stopnicami sta naredila 30 minutni "warm up"...to bo pa letelo sem si mislil :shock: ...na začetku je še zgledalo nakako optimistično, ko pa sem videl, da se jima jaz približujem v natikačih in mojo ležerno hojo pa še slikal sem vmes sem videl da me pubeca ne jemljeta resno :evil: pa mi ni drugega ostalo kot da zagrmi iz mojega glasu" Gremo fantje, to vse skupaj ni nič saj vaju bom še dobo!!" In res, kot, da bi se me zbala se je začelo za njima kaditi tako kot je treba :twisted:
Po analizi je INOT poleg palačink(ki so bile super) ponujal še nekakšen Smile, pa sem rajši pubeca povabil na pravo Pivo in analizo :rol: in glih ko je postalo najlepše na analizi, sem jaz moral v službo :(
Kaj čmo...bom pa zdaj en dan na skrivaj sprobal stopnice na polno pa da vidim če bom sploh tekmoval ali pa bom rajši skrbel za pijačo :)
Pridni bodite pubeci, Zdravko, ko bo čas pa pripopaj kake slikice :)

Lp :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a: Po analizi je INOT poleg palačink(ki so bile super) ponujal še nekakšen Smile, pa sem rajši pubeca povabil na pravo Pivo in analizo ... in glih ko je postalo najlepše na analizi, sem jaz moral v službo ...
Zdravko, ko bo čas pa pripopaj kake slikice

Vse je res in bo se zgodilo :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
a nas boste s kakim časom vzpona počastili :idea: :D
Uporabniški avatar
 INOT
lojzeP napisal/-a:a nas boste s kakim časom vzpona počastili :idea: :D

Hja no če že hočeš vedet... Zdravko je šel naslednji dan na kolesarski maraton zato se je "šparal" jaz sem pa en dan prej nardil dolgi trening tako, da ni šlo več kot 3.04.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
INOT napisal/-a: Garmin je nameril približno dolžino 195 metrov in okrog 90 m višinske razlike, se pravi skoraj 50% klanec. Palačinke so teknile (vsaj meni :wink: ) analiza pa tud uspela v postavi Zdravko C, 50 cent in jaz.

Meni je nameril 189 dolžine in 83 višinskih metrov. :roll:
Palačinke pa ful dobre. Fajn, da vas ni več prišlo, že itak se je 50 cent zredil za par kg :shock: potem bi bil pa Inot kriv, da se stopnice pogrezajo :wink:
Slika
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
No, drugače pa stopnice še vedno zgledajo OK
Z Inotom sva jih preizkusila
Glede izmer višine pa ... se očitno posedajo zaradi teže palačink

Slika

Zmagoslavje

Slika
Uporabniški avatar
 50cent
Na vrhu je vedno najlepše 8)

Lp :)
 klopotec
Včeraj zvečer sem šel na koncert na Lent, pred tem pa sem si šel pogledat te stopnice. Ker sem bil v "civilu" sem jih samo prehodil in sem imel kar moker hrbet. So pa zanimive, škoda je le da so nekoliko zanemarjene. Vse polno smeti, razbitega stekla, levo desno grmovje, nepokošeno.
Menda je cerkev dobila šolo spodaj nazaj v last in bodo morda skrbeli tudi za izgled stopnic. Čeprav bi to morala biti skrb mesta. Kolikor vem pa župan Kangler ni nek tekač ali pa pohodnik in morda sploh ne ve, da so te stopnice tam, da bi tja poslal kakega komunalca.
Tečt po njih pa se da kljub temu.
Uporabniški avatar
 S*
Res mi je žal, da me ni bilo (obveznosti na žalost). Bi pomagala palačinke jest. A ste sprobali štenge tudi po palačinkah (glede na poročilo, so se namreč zaradi palačink štenge posedle)? :wink:
Uživajte. :D
Uporabniški avatar
 ero
bravo :) dobro ste stisnili palačinke :)

torej, generalka uspela? kdaj bojo 2. neuradne štenge? glede na to, da je letos vegetarijanski piknik v Mariboru že bil, nismo vezani na ta datum :wink:

res je, da je septembra in oktobra velika gužva, kar se tiče terminov prireditev in (ne)prostih vikendov. pa še Legendarni Fotrov tek bo 27. septembra :)

aja, še vedno tuhtam, da bi se nekako povezali s šolo (urejanje okolice šteng, označevalne table, informatika, mogoče topli obrok po teku, ...). kaj menite, je smiselno?
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA