Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 klopotec
Sebi napisal/-a:Miro bravo :cast:
V to temo, ki nima konca, ker vsak vleče v svojo smer, se nima smisla vtikati...

v katero pa se potem ima smisel vtikati? v tisto ko se vsi strinjamo iz prve? nekateri imajo s tem velike probleme in jim vsak namig pride prav.
Uporabniški avatar
 Sebi
Če bi uporabili iskalnik bi ugotovili, da je o tej temi (psih) napisano vsega in svašta - tudi na TF-ju. In vedno se začnejo na koncu ljudje predlačkati in prepirati in soliti drug drugemu pamet... In vedno izgubimo rdečo nit ker je bolj pomembno kdo imam prav in kdo ne ali kdo je naš in kdo ni naš... Otročje.
 klopotec
Sebi napisal/-a:Če bi uporabili iskalnik bi ugotovili, da je o tej temi (psih) napisano vsega in svašta - tudi na TF-ju. In vedno se začnejo na koncu ljudje predlačkati in prepirati in soliti drug drugemu pamet... In vedno izgubimo rdečo nit ker je bolj pomembno kdo imam prav in kdo ne ali kdo je naš in kdo ni naš... Otročje.

Zakaj bi uporabil iskalnik? Človek ima problem in je postavil vprašanje. Mnogo mu jih je odgovorilo. Če pa koga ne zanima, pa naj pač tega ne bere. Ljudi zanimajo različne teme.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Klopotec, ti maš pa res dugo lajtungo. Debate o psih, hrani oz. praških in podobno so že miljonkrat obdelane in vedno vodijo v isto smer - delitev na dva tabora. Uporabi iskalnik in poglej malo stare teme ;)
 kovit
Evo, sam da napisem kar sem oblubu in neham :) Vceri trasa rožnik šišenski čad tivoli....lastniki majhnih psov (jih je bilo sigurno več kot deset)absolutno svoje prijatelje NE privezejo na vrvico (brez heca in pretiravanja) ...lastnika rotvajlerja in prinašalca pa sta jih vzorno imela na štriku.
Uporabniški avatar
 Sebi
Klopotec: človek je postavil konkretno vprašanje "kje se da nabaviti napravo s katero se odžene psa / pse". Na to vprašanje je želel konkreten odgovor (najbrž). Napisane so 4 strani brezveznih komentarjev in obtoževanje, preden je dobil konkreten odgovor.

Kovit: to ni nič novega, na žalost. Tudi v Mariboru je podobna situacija.
 klopotec
Tatjana napisal/-a:Klopotec, ti maš pa res dugo lajtungo. Debate o psih, hrani oz. praških in podobno so že miljonkrat obdelane in vedno vodijo v isto smer - delitev na dva tabora. Uporabi iskalnik in poglej malo stare teme ;)

Se mi zdi, da imaš ti še daljšo. Stvar te kao ne zanima, pa se kar naprej vrtiš okoli nje. Saj ti pravim, ne beri tega, druge pa pusti, jih pač to zanima. Nekam napet si, idi malo tečt, pomaga. Če ta pa kak pes napade, pa pokliči, ali pa poberi kamen, ali pa......, ali pa psu reci, da te to ne zanima. Mogoče bo inel razumevanje.
 klopotec
Sebi napisal/-a:Klopotec: človek je postavil konkretno vprašanje "kje se da nabaviti napravo s katero se odžene psa / pse". Na to vprašanje je želel konkreten odgovor (najbrž). Napisane so 4 strani brezveznih komentarjev in obtoževanje, preden je dobil konkreten odgovor.

Kovit: to ni nič novega, na žalost. Tudi v Mariboru je podobna situacija.

Nisi dobro prebral vprašanja. Preberi še enkrat, potem pa deli nasvete.
Oziroma, zakaj bi sploh bral, če te to ne zanima.
Vi starejši uporabniki foruma bi lahko bili malo bolj strpni do nas novih. Če bi se hoteli prebiti skozi vse, kar tu piše, bi rabli ohoho časa. Pote, pa včasih pač malo tečnarimo s stvarmi, ki jih imate vi stari že v malem prstu. Pa saj se bomo vpeljali.
Uporabniški avatar
 Maša
Kakšni lastniki psov, ki se bojijo napadov večjih psov na njihove, nosijo s seboj na sprehode lak za lase ali pa deodorante. V skrajni sili tudi solzivec.
Uporabniški avatar
 Sebi
Tatjana: hvala bogu, da nisem edina blond tukaj gor... :D
 klopotec
Sebi napisal/-a:Tatjana: hvala bogu, da nisem edina blond tukaj gor... :D

Sebi oprosti. Sedaj šele razumem. Dolga lajtnga pač.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Sebi napisal/-a:Tatjana: hvala bogu, da nisem edina blond tukaj gor... :D

Barva las mi res nekam v to smer vleče :lol:
Uporabniški avatar
 miro
Klopotec,jaz sem mislil iskalnik na tem forumu!
Miro
 klopotec
miro napisal/-a:Klopotec,jaz sem mislil iskalnik na tem forumu!
Miro

Dobro, dobro Miro, predajam se. Hehe.
Uporabniški avatar
 Katrin
kovit napisal/-a:Morm pa pohvalt človeka ki ga tukej pogosto srečujem in je lahko vsem pasjelubcem za zgled.jest ga ne poznam, zmeram je oblečen v kaksno maskirno odelo, svojga psa (nemca) ima pa zmeri na vrvici.svaka cast.

Tega pa tudi jaz poznam 8) zadnjič je imel celo dva kužka...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA