Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Obivankenobi napisal/-a:Ja, jaz tudi malo razmišljam, da bi namesto Teka po Lončariji - Dolenja vas, obiskal tek v Kropi :lol:, edino sanja se mi ne, kje se nahaja Kropa :shock: :oops:, drugače je pa še čas za razmislek :roll:, res ne vem, kam bi šel laufat... :?: :lauf:

:bum: :wc:

Upam da ti bo to kaj v pomoč :wink: :
Opis poti do Krope

Kropa leži slabih 19 km iz Kranja. Iz Ljubljanske smeri se lahko pripeljete po avtocesti in zavijete na izhod Podnart. Po stari cesti pa peljete skozi Kranj in naprej proti Naklem, skozi Podbrezje in ste nato pozorni na odcep za Podnart. Od Podnarta naprej pa peljete v smeri proti Kropi.

Že od Podbrezij naprej bodo tudi postavljeni smerokazi do prizorišča.

Lahko si tudi izračunate potek poti na naslovu http://www.uk.map24.com
Drugače se pa lahko tudi kontaktirava po telefonu, ki je na naši spletni strani tega teka to je:
040-236-081
Lepo se imejte kjerkoli ste in kakorkoli razmigavate svoje telo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 vencelj
LJ- Kranj- Naklo- Podbrezje- Podnart- Kropa

Slikovito romantično naselje v ozki dolini z odlično ohranjenimi spomeniki fužinarske arhitekture. Umetna kovaška obrt...Kovaški muzej s staro kovačnico, slovenska peč...(povzetek iz zemljevida geodetskega zavoda GORENJSKA).
11 km od Radovljice, pot lahko nadaljujemo na Jamnik skozi Podblico, Nemilje in Besnico v Kranj ali pa z Jamnika skozi Dražgoše v Železnike. Seveda je možnosti in kombinacij še veliko več, vse pa so primerne za izlete, tudi (ali predvsem) kolesarske. :idea:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vencelj si mi vzel iz ust in glave tole kar si napisal.S Turističnim društvom se bomo probali dogovoriti, da bi pot prikazali čimbol slikovito in čudovito, da bi se vsem vtisinila v spomin lepo.
Kar se tiče smerkokazov in podobno.
Veliko dela nas še čaka.Ampak bo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Ta tek me zelo mika, ker sem se lansko leto poškodoval ravno en dan preden sem mislil nastopiti na njem. Letos pa se odpravimo na morje ravno na ta dan. Mogoče se uspem domenit, da gremo zaradi tega en dan kasneje.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Pa bi bil kak problem, da bi tekel na 10,8 km, kljub temu, da še nisem star 20 let oz. nisem letnik 1987? Star sem 17 let.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Če si dobro pripravljen :lol: :wink: pol spljoh ni probljema :wink: !
Ja lahko tečeš na 10,8km progi.Se boš pa toliko let več kalil na tej progi!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tukaj si lahko ogledate kje se boste kopali v Kropi po končanem teku.
http://www.adolimpik.eu/sd_kropa_bazen.html Na razpolago boste imeli tudi odbojko na mivki, igrišče za košarko, igrišče za nogomet skratka več kot pestro dogajanje po samem končanem teku.Seveda kdor bo pač še kaj zmogel :lol: :wink: .
Veselimo se že snidenja z vami!
ČAO!
 dragann
Po mojem se nam obeta super tekaška prireditev, jaz pa komaj čakam da prvič na tekmi sprobam dres TF.
LP, Dragan 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
dragann napisal/-a:Po mojem se nam obeta super tekaška prireditev, jaz pa komaj čakam da prvič na tekmi sprobam dres TF.
LP, Dragan 8)

Mislim da kar v celoti drži saj bomo probali da se bo vsak tekač počutil, kar se da najbolj prijetno. :lol:
Na koncu pa seveda hlajenje v letnem bazenu Kropa
http://www.adolimpik.eu/sd_kropa_bazen.html
:lol: :lol: :wink:
Samo še
6 dni

ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja smo hoteli pripraviti presenečenje, ki bi prišlo iz zraka pa je bil problem v tem da je premajhni prostor za pristanek padalcev, ki potrebujejo vsaj 150m čistine to so padalci ta hitri, ki iz 60km/h ko so tik nad tlemi morajo priti na 0km/h.Gospod si je že ogledal prostor, ampak ni izvedljivo iz vidika varnosti.
:cry: Bomo pa delali za naslednje leto in se potrudili da pripravimo kaj nepozabnega da se vtisne v spomin. :lol:
Še
5dni
ČAO!
Uporabniški avatar
 vencelj
Tomaž je pozabu (pa je verjetno le kaj drugega prišlo vmes) napisat, da je do teka v Kropi le še 4 dni.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
vencelj napisal/-a:Tomaž je pozabu (pa je verjetno le kaj drugega prišlo vmes) napisat, da je do teka v Kropi le še 4 dni.

Ma ja se strinjam :lol: ker imam veliko dela :wink: .!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA