teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 jan_jan
Pozdravljeni,
ali mi lahko kdo pove, kje se dobijo Dextro Energy tablete? Iskal sem jih v lekarni, v DM, Mercatorju, Sanolaborju in nisem imel sreče.
Hvala za pomoč že vnaprej.
LP jan-jan
Uporabniški avatar
 Pingo
Imajo jih only v Muellerju :lol:
Uporabniški avatar
 jan_jan
Hvala Pingo
LP jan_jan
 janezek
če se prav spomnim jih majo tud v interšparu v cityparku. mislim da sem videl eno posebno polico z njimi na začetku unih polic, kjer majo čips in podobne stvari.

LP
Uporabniški avatar
 jan_jan
Drži, Janezek, našel sem jih prvem Šparu in danes jih bom z veseljem uporabljal na Koroškem izzivu. :wink:
Tudi tebi hvala za informacijo. :D
LP jan_jan
Uporabniški avatar
 microwaved
A me lahko nekdo razsvetli kaj to sploh je?? Zadnjič sem jih videla v Mullerju, pa me zdaj matra firbec :wink:
Uporabniški avatar
 Lin@
Ja tudi, mene zanima kaj je to za ena reč. Sem jih pa drugače videla tudi v našem lokalnem majhnem Šparu. Lp :)
 ton
Kolikor razumem, gre za grozdni sladkor. Nič pretresljivega, smo pa zadnjič nekje kupili ene take v bloku, kjer najprej izdelaš dvojno kubaturo smeti iz ovojnega celofana, okus pa ko kak malo pocukran kos stiroporja.
Če mene prašate, je Vitergin alfa in omega cukrenih tabletk. Res sta cukra povsem druga, imata pa po wikipediji enako strukuro (C6H12O6).

Sem pa našel vir - mogoče imajo v Emporiumu stvari res drugačen okus: http://www.magistratint.si/
Uporabniški avatar
 INOT
Glede na to, da stane kilogram glukoze v trgovini 4 evre je to vsaj zame stran vržen denar.
Uporabniški avatar
 ZHAK
Danes sem na dom dobil katalog od DM-a in v njem je tudi reklama za energijske bonbone Dextro, 1,09€ za 46g.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA