prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
a slučajno kdo ve, kateri model je zamenjal adidas response control. te superge sem namreč mel zdaj cca 2 leti in so že istrošene. zdaj pa sem gledal nekaj po štacunah in se jih ne dobi več. se pa bojo zdaj začele razprodaje, pa bi rad nabavil nadomestek

LP
Uporabniški avatar
 Vlajko
Očitno je Superga na dopustu, sicer bi ti že odgovoril. :!:

Najbolje je, da povprašaš v Tomas Sportu na Čopovi (Lj.), oziroma greš kar tja, če si doma iz okolice močvirja. :idea: :wink:
 dragann
Uporabljam model adistar control in sem zadovoljen. Predlagam, da se oglasiš v TS na čopovi v LJ. Modele pa si oglej na www.adidas.com.
LP, Dragan
Uporabniški avatar
 klatez
Sem že enkrat nekaj podobnega spraševal in odgovor je tule:
superga napisal/-a:Adistar je tehnično najvišji rang obutve in oblačil pri njih. Supernova je drug kvalitetni rang (tretji je RESPONSE).
V vseh terh rangih imajo modele za pronatorje (control) oz. supinatorje (cushion).
V vsakem rangu navzdol je nekaj manj tehnologije in cena cca. 15% nižja.
l.p.

Vse skupaj pa je bilo v tej temi:
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=4388&highlight=adidas

Po tej logiki bi ti verjetno ustrezali tudi modeli Supernova control in Adistar control.
Sicer pa ti ne morem pomagat s konkretnimi izkušnjami, saj Adidask še nisem uporabljal.
 janezek
hvala vsem za odgovor

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA