prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 damjan10
Zanima kateri program uporabljate za S625x, da nariše graf (potek poti - nadmorska višina, pulz, razdalja)?

Hvala!
Uporabniški avatar
 MihaPR
polarjev sw, ki pride zravn
Uporabniški avatar
 FITINSIT
Mene pa zanima, če kdo ve zakaj mi ne nariše grafa. Ponovno sem naložila SW (že 3x) pa mi zdaj ko prenesem podatke v prvem okencu preden da shranim nariše graf, potem ko pa naj bi mi pokazalo v večjem okencu podatke in graf oz. želim odpreti določen dan, graf ni več dosegljiv.
Ima kdo kakšno idejo?
Uporabniški avatar
 Pingo
Ko naložiš file iz urce se ti odpre okno,kjer ti vidiš tudi graf.Potem vpišeš podateke...ime,vaje,running... in shraniš to zadevo.To se potem prenese v koledar.Ko ponovno odpreš vajo tistega dne in klikneš na mini graf se ti odpre večje okno.Če nimaš nobenega grafa je zgoraj gumb kjer so tri vijuge narisane poleg urce.Pritisneš in izbereš graf katerega želiš videti. :lol:
Verjetno ti samo manjkajo kljukice ob nastavitvah :wink:

LP
Uporabniški avatar
 FITINSIT
Problem je ko želim ponovno odpreti vajo tistega dne - tistega mini grafa ni več in mi že tam napiše da graf ni na voljo. :(
 rlovre
damjan10 napisal/-a:Zanima kateri program uporabljate za S625x, da nariše graf (potek poti - nadmorska višina, pulz, razdalja)?

Hvala!

Če potrebuješ program, se oglasi na ZS, sem iz okolice NM..

LP, Robert :-)
 damjan10
FITINSIT napisal/-a:Problem je ko želim ponovno odpreti vajo tistega dne - tistega mini grafa ni več in mi že tam napiše da graf ni na voljo. :(

Pojdi na polarjevo stran www.polarpersonaltrainer.com greš na running toolkit , go to download , SW 4 free download in si downloadaj program, nato pa obkljukaj vse zate potrebne podatke in ponovno probaj poslati podatke iz ure v računalnik!
Uporabniški avatar
 Pingo
Hmmm...ali ti vajo ki jo shraniš postavi na pravo mesto v koledarju??Ko klikneš na dan z vajo na koledarju se ti odpre okno,ki vsebuje dva zavihka...prvi ima Day Information...drugi pa je Exercise...ali sta oba.Na prvem nio grafa na drugem pa se le ta nahaja...matr to je pa čudna stvar :roll:
Uporabniški avatar
 Pingo
V ukazni vrstici zgoraj poglej pod Options-Preferences-Transfer data--če imaš obkljukano save exercises file :roll:
 MajkelNajt
Jaz uporabljam Protrainera 5 pa je grafov koliko hočeš....
Uporabniški avatar
 MihaPR
protrainer je polepšan PPPSW
 damjan10
Zanima me kako bi spremeni distanco v SW (s pood mi je nameril 9,5 moral bi pa 9,2)!

Zanima me tudi kako bi prenesel graf iz SW na tekaški forum!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ko odpreš trening popravi s tipkovnico na 9,2.

Kar se tiče prenosov pa nerediš print-screen s tipo zgoraj desno na tipkovnici in jo shraniš kot sliko ter pripopaš sem :)
 damjan10
Ko s tipkovnico popravim, se mi distanca popravi v koledaju, v grafu pa ne.
Ne morem pa ne morem (oz. ne znam) prenesti graf na forum!!!

grem na graf, pritisnem Prt Sc (nič)
grem poleg grafa, grem na exercise select (prenesejo se mi podatki v txt oblike, ne pa v grafu)

UPAM, DA SE BOM KDAJ NAUČIL!!!
Uporabniški avatar
 MihaPR
pritisneš prnt scren in potem moraš odpret program za urejanje slik in zadevo prilepit notri ter shranit na disk :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA