prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
matjaz napisal/-a: tekel proti Lipoglavu in srecaval mnozico kolesarjev

Pa ne Lipograv na Hrvaškem???

Ker edinokrat enkrat se mi je zgodilo, da mi ni bilo niti enkrat prvič pozdraviti, in sicer v Rovinju. Bi rekel, da so Hrvatje bolj odprtega tipa kot mi!

Ampak to je že druga tema! Jaz bom po Tivoliju poskušal pozdraviti čimveč ljudi pa bo! Se jih bo že prijelo, da je to lepa geste, ne pa prikaz premoči, kot si eni mislijo, ki jih pozdravim, ko jih prehitim.
Uporabniški avatar
 matjaz
ne, to je Lipoglav na obrobju ljubljane, to je ena lepa spura, fuzine-sostro-sadinja vas-podlipoglav-lipoglav.
Uporabniški avatar
 Bor
matjaz napisal/-a:zanimivo ko pa sem v nedeljo tekel proti Lipoglavu in srecaval mnozico kolesarjev so pozdravljali in se cvekali bi, zares pohvalno za kolesarje. Ne vem ampak vcasih se mi zdi da tekaci ki jih srecujem tekmujejo z vsakim ki ki ga srecajo. :D :D :D :D

matjaž , pa ti tečeš mim mene...se ti bom prdružu čez ene 5 let ( takrat bom namreč že mogoče zdržu tvoj tempo :shock: )

lp bor

pi.es.:kolk časa pa tečeš do lipoglava pa nazaj?
Uporabniški avatar
 Barb
Mogoče bi si pa moral umislit pa kakšen svoj pozdrav,pol bi pa že potem vedl, da smo s TF
...ker jaz na primer še nimam majčke da bi z njo tekala
 dpop
Barb napisal/-a:Mogoče bi si pa moral umislit pa kakšen svoj pozdrav,pol bi pa že potem vedl, da smo s TF

Sej res... jest sem tut ze razmisljal o kaksnem forumovskem pozdravu...
ali pa geslu (brez "juzernejma" :wink: )

LP Darko

More bit pa kej kratkega... ker kukr so "pupe" tukej na forumu hitre...
ce bi katero srecal bi od "Dober dan" vse od "Do..." naprej bilo že mimo
:wink:
Uporabniški avatar
 matjaz
Bor napisal/-a:
matjaz napisal/-a:zanimivo ko pa sem v nedeljo tekel proti Lipoglavu in srecaval mnozico kolesarjev so pozdravljali in se cvekali bi, zares pohvalno za kolesarje. Ne vem ampak vcasih se mi zdi da tekaci ki jih srecujem tekmujejo z vsakim ki ki ga srecajo. :D :D :D :D

matjazˇ , pa ti tecˇesˇ mim mene...se ti bom prdruzˇu cˇez ene 5 let ( takrat bom namrecˇ zˇe mogocˇe zdrzˇu tvoj tempo :shock: )

lp bor

pi.es.:kolk cˇasa pa tecˇesˇ do lipoglava pa nazaj?

:D :D :D ma bor, ni blema, tudi zdaj se lahko vedno pridruzis, saj se z veseljem prilagajam, predvsem pa kadar grem po tej spuri grem 6 min/km, ker je okolica tako lepa, da je ne smem zamuditi. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
No torej predlog za pozdrav TF-mislim, da to zasluži kakšno posebno temo

....da o nickname-mih in pravih imenih-k' se mi že meša,sploh ne govorim
Uporabniški avatar
 nada
--------------------------------------------------------------------------------

ne, to je Lipoglav na obrobju ljubljane, to je ena lepa spura, fuzine-sostro-sadinja vas-podlipoglav-lipoglav.

Matjaž, daj povej, kje se začne ta proga, da vidim če je meni na poti proti domu, ker me mika malo zamenjati relacijo in sprobati kaj novega :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
Barb napisal/-a:Mogoče bi si pa moral umislit pa kakšen svoj pozdrav,pol bi pa že potem vedl, da smo s TF

hm.. mogoče mal neumestno :oops: ..če boš tekala brez majčke bomo vsi vedl da si to ti :oops:

lp bor
Uporabniški avatar
 Bor
matjaz napisal/-a:
Bor napisal/-a:

matjazˇ , pa ti tecˇesˇ mim mene...se ti bom prdruzˇu cˇez ene 5 let ( takrat bom namrecˇ zˇe mogocˇe zdrzˇu tvoj tempo :shock: )

lp bor

:D :D :D ma bor, ni blema, tudi zdaj se lahko vedno pridruzis, saj se z veseljem prilagajam, predvsem pa kadar grem po tej spuri grem 6 min/km, ker je okolica tako lepa, da je ne smem zamuditi. :D :D :D

matjaž
ma kdaj pa tečeš to? bi pa res kdaj skoču zraven....recimo u zadvoru

lp bor

bom dal za pir pol.
Uporabniški avatar
 Barb
Bor napisal/-a:

hm.. mogoče mal neumestno :oops: ..če boš tekala brez majčke bomo vsi vedl da si to ti :oops:

lp bor

Veš kaj Bor,zdej po temu bodo pa vsi vedl,kaj se je prejšn teden dugajal na Brdu-šit,ne no :P
Uporabniški avatar
 Bor
Barb napisal/-a:Veš kaj Bor,zdej po temu bodo pa vsi vedl,kaj se je prejšn teden dugajal na Brdu-šit,ne no :P

hahahahahha ampak zdej bojo pa res vedl ane kaj se je dugajal :oops: :oops:

pomoje bo kmal kr gužva tamle na brdu

lp bor

pi es : a veš kašna štorija bi ratala, če bi bil še fotr tam
Uporabniški avatar
 matjaz
nada napisal/-a:
--------------------------------------------------------------------------------

Matjazˇ, daj povej, kje se zacˇne ta proga, da vidim cˇe je meni na poti proti domu, ker me mika malo zamenjati relacijo in sprobati kaj novega :wink:

zacnem u fuzinana in koncam u fuzinama :D :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
Bor napisal/-a:
pi es : a veš kašna štorija bi ratala, če bi bil še fotr tam

on bi še bolj podrobn vse opisal,kot sm jaz
Uporabniški avatar
 matjaz
Bor napisal/-a:
matjaz napisal/-a:
Bor napisal/-a:

lp bor

matjazˇ
ma kdaj pa tecˇesˇ to? bi pa res kdaj skocˇu zraven....recimo u zadvoru

lp bor

bom dal za pir pol.

krasno, zacnem ob 10-ih, pri tebi na pumpi sem u 10.30.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA