Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Rollback
no, važn da lokalci delate reklamo za turiste :lol: kampiranje sred julija na gorensjkem zna bit dobra stvar, dolgoročne vremenske karte kažejo pozitiven vpliv lune in ustaljeno vreme ravno okol Nočne 10ke.. :idea:
Uporabniški avatar
 Hafo
V komentar.

Prijavljeni udeleženci Nočne10ke bodo dobili:
Vsi udeleženci 10km teka dobijo spominsko viteško majico in naglavno lučko, ter bon za kremšnito
Uporabniški avatar
 namaste
Tudi jaz sem se prijavila :-)
Mi že kar manjka udeležba na eni tekaški prireditvi in vsa ta pozitivna energija, ki jih ponavadi spremlja (pa tudi kremšnita ne bo odveč :lol: )
Uporabniški avatar
 Rollback
v zadnjih dneh so se prijave res množično povečale :!: zaradi varnosti bo omejitev tekačev na 500...

trenutno je prijavljenih že več kot 500 8) ampak štejejo le plačane, ta številka pa tudi konstanto raste...že preko 200..

spremljajte live na
http://www.nocna10ka.net :arrow:
Uporabniški avatar
 bobr
Dobro bi bilo kak števec prijav uvesti na vaši spletni strani. Da ne bo potem kdo plačal in zvisel...
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Saj števec je za prijavljene in plačane tekače.
 Matej79
Ja samo slabo se osvežuje. Danes je bilo moje plačilo urejeno, pa sem še kar med neplačniki! :cry: :lol: :lol: :lol:
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja to bo pa res pravo tekaško doživetje, samo malo premalo za take, ki so vajeni tečt 24 ur. Bomo pa nekaj krogov več odlaufali. Važno, da je veselje in prava družba starih znancev in novih spoznanj.
Organizatorjem pa želim dobro organizacijo pri prvem tradicjonalnem nočnem teku.
Uporabniški avatar
 Rollback
Matej79 napisal/-a:Ja samo slabo se osvežuje. Danes je bilo moje plačilo urejeno, pa sem še kar med neplačniki! :cry: :lol: :lol: :lol:

opravičilo vsem, ki ste nestrpno čakali modre zvezdice med prijavami...bančna obdelava plačil namreč traja en dan, poleg tega pa je bil naval te dni precejšen..brez skrbi, nobenega ne bomo izgubili :wink:

hvala za razumevanje, se vidimo na Bledu!
Uporabniški avatar
 Rollback
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!
Ja to bo pa res pravo tekaško doživetje, samo malo premalo za take, ki so vajeni tečt 24 ur. Bomo pa nekaj krogov več odlaufali. Važno, da je veselje in prava družba starih znancev in novih spoznanj.
Organizatorjem pa želim dobro organizacijo pri prvem tradicjonalnem nočnem teku.

Hvala Jožko!
Da bi nam bo uspelo vsaj pol tako dobro, kot je tebi GM4O! Če boste pa odlaufali več krogov, se vam pridružimo na kakšnem proti jutru :wink: 8)
Uporabniški avatar
 Rollback
Zaradi velikega števila prijavljenih in varnostne omejitve 500 tekačev na 10 km progi, so od tega trenutka prijave za Nočno 10ko zaključene.

Hvala za razumevanje,
Vitezi Dobrega Teka
Uporabniški avatar
 shash
Rollback, kako pa veste da sem jaz to plačal, če nima vsak svojega sklica? Jaz nisem plačal namreč iz svojega računa, plačala žena iz svojega (delitev dela pač - jaz tečem ona pa plačuje :D :D )?

Lp
Uporabniški avatar
 Tedi
vencelj napisal/-a:Rollback, kljub temu, da sem prijavnino plačal v soboto, 7.7., pa še nimam modre zvezdice, se zanesem na Viteze, da nobenega ne bodo izgubili.

Žal banke za vikende niso tako v pogonu kot tekači in podatke posredujejo 2 krat na dan ob delavnikih :roll: Smo obdelali plačane prijave in lahko sporočim da si med prijavljenimi :wink:

Zvezdico boš pa dobil v najkrajšem možnem času :D

Pa Dober Tek!
Uporabniški avatar
 Tedi
shash napisal/-a:Rollback, kako pa veste da sem jaz to plačal, če nima vsak svojega sklica? Jaz nisem plačal namreč iz svojega računa, plačala žena iz svojega (delitev dela pač - jaz tečem ona pa plačuje :D :D )?

Lp

Najprej naj pohvalim tvojo ženo :D , res lepo slišati o taki sinergiji :wink:

Glede na to, da letos nima vsak svojega sklica smo računali na iznajdljivost plačiteljev, da vpišejo v namen plačila ime in priimek ali pa podatke posredujejo po el. pošti, lahko pa tudi objavijo na forum 8)

Pravkar si nam dal namig in razrešil smo vprašanje, kateremu tekaču je ***** nakazala štartnino.

Hvala za pomoč :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA