prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 jernejd
Živjo!

Pravkar sem si nabavil asics gt 2120 in so me po notranjem delu močno ožulile(po 10km)! vprašanje pa je ali so to pravi copati zame!

Glede pronacije pa ne vem, ker je še nikoli nisem izmeril, mislim pa, da imam kar visok lok!

Hvala za vse informacije!
Nazadnje spremenil jernejd, dne 03 Jul 2007, 22:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
po 10 km se ne sekirat. Mene so vsak mizuno wave rider bolele do 50-70 km, pa imam že 3 par zapored (8,9 in 10).
 jernejd
ja upam da bo boljš..glede stopal pa sem z mokro bisačo izvedel da imam normalen podplat.., če ne bo bolje se vam oglasim čez 50 km! lp
Uporabniški avatar
 shash
jernejd napisal/-a:Živjo!

Pravkar sem si nabavil asics gt 2120 in so me po notranjem delu močno ožulile(po 10km)! vprašanje pa je ali so to pravi copati zame!

Glede pronacije pa ne vem, ker je še nikoli nisem izmeril, mislim pa, da imam kar visok lok!

Hvala za vse informacije!

Prve mizunke - wave rider 8 od prvega dne nič žuljev.
Druge mizunke wave rider 10 v trgovini kot ulite. Potem pa prvi kilometri in žulji na notranji strani, ampak samo na desni nogi.
Potem pa po kakšnih 60 km podobno kot pri Mihapr nič več, in so mi kot ulite na nogo.

Priporočam pa še nekaj. Zadnjič sem obul pomotoma neke netekaške nogavice in me je zopet hotelo malo ožuliti. Po 10 km sem že malo čutil, na istem mestu kot pri prvih kilometrih s temi supergami. Tako da ti priporočam, da si nabaviš ( če seveda še nimaš) tudi dobre tekaške nogavice.

Pa veliko sreče, lp
 jernejd
Nogavice že imam, bom pa poskusil še z drugimi..! Hvala za odgovore fantje!

Lp
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Tudi jaz imam asics (sicer samo 1110), ki so me sprva ožulile na peti tako, da sem mislil, da jih bom moral vreči stran. Zdaj, ko sem se jih navadil, pa ne vem, če bi sploh še iskal drugje, kot pri asics :?

Je pa žal tako, da nikoli ne moreš vedeti, katere superge te bodo ožulile in katere ne. Če si nagnjen k ožuljanju te bodo vsake, če ne, pa ni nujno...
 corsol
Poskusi nabaviti tekaške nogavice s "Friction free" tehnologijo(na etiketi je simbol npr.:FRICTON FREE FIBER, BLISTER GUARD,...).

Več o tem kaj to je: http://www.frictionfreetech.com/

Pri nas sem jih nazadnje videl v Intersportu (aplikacija peta-prsti)...tam okoli 6€.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA