Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
Izy napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Rollback, kljub temu, da sem prijavnino plačal v soboto, 7.7., pa še nimam modre zvezdice, se zanesem na Viteze, da nobenega ne bodo izgubili.

Žal banke za vikende niso tako v pogonu kot tekači in podatke posredujejo 2 krat na dan ob delavnikih :roll: Smo obdelali plačane prijave in lahko sporočim da si med prijavljenimi :wink:

Zvezdico boš pa dobil v najkrajšem možnem času :D

Pa Dober Tek!

Izy, najlepša hvala in Lep pozdrav na Bled!
Uporabniški avatar
 shash
Izy napisal/-a:
Najprej naj pohvalim tvojo ženo :D , res lepo slišati o taki sinergiji :wink:

Glede na to, da letos nima vsak svojega sklica smo računali na iznajdljivost plačiteljev, da vpišejo v namen plačila ime in priimek ali pa podatke posredujejo po el. pošti, lahko pa tudi objavijo na forum 8)

Pravkar si nam dal namig in razrešil smo vprašanje, kateremu tekaču je ***** nakazala štartnino.

Hvala za pomoč :D

Izy, hvala tudi tebi.

LP
 Matej79
Rollback napisal/-a:
Matej79 napisal/-a:Ja samo slabo se osvežuje. Danes je bilo moje plačilo urejeno, pa sem še kar med neplačniki! :cry: :lol: :lol: :lol:

opravičilo vsem, ki ste nestrpno čakali modre zvezdice med prijavami...bančna obdelava plačil namreč traja en dan, poleg tega pa je bil naval te dni precejšen..brez skrbi, nobenega ne bomo izgubili :wink:

hvala za razumevanje, se vidimo na Bledu!

NI panike...Razumljivo, da transakcije nekoliko trajajo...no danes že imam svojo zvezdico. :) Se vidimo!
Uporabniški avatar
 Rollback
Tudi plačila so za Nočno 10ko dokončno zaprta!

Številka udeležencev je presegla 500...Hvala vsem, ki ste se prijavli in plačali, se vidimo na Bledu, ostalim pa hvala za razumevanje in brez zamere :arrow:
Uporabniški avatar
 ali
Bravo, bilo je odlično!
 dragann
Bilo je super. Bravo organizatorjem in vsem tekačem.
LP, Dragan
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Enako vzdušje je bilo fenomenalno več kot 500 tekačev je bilo na štarto če sem prav slišal jih je bilo cirka 540 ali več.Skratka tek ki je lahko vzor nekaterim drugim klubom in vsem ostalim.
Organizacija je bila za vse te razmere fantastična, vzdušje na cilju te je poneslo v nebesa, ko si iztiskal iz sebe zadnje atome moči.
Zagotovo pridem naslednje leto še tu.
Čeprav sem kmalu šel domov pa se še sedaj lepo spominjam vseh dogodkov.
ČAO!
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja, se pridružujem čestitkam, tekma je bila res dobro organizirana v prijetnem vzdušju. Seveda pa dobro vzdušje naredijo udeleženci, če so zadovoljni. V današnjem času pa je težko zadovoljiti vsem ljudem, vam Vitezi pa je v veliki meri uspelo in le tako naprej. Se vidimo naslednje leto na drugem tradicjonalnem teku okoli jezera.
 andrejk
Se pridružujem vsem - pohvala organizatorjem in zares odlično vzdušje. Upam, da se naslednje leto zopet vidmo!
Uporabniški avatar
 BO-JAN
BRAVO, BRAVO, BRAVO VSI ki ste pripomogli za prelepo tekaško dogodivščino, ki je zares nekaj posebnega, bravo organizatorji, bravo tekači, bravo skratka vsem ki znamo uživat v takih stvareh.

LP Bojan :wink:
 Matej79
No tudi od moje malenkosti in še dveh rekreativcev iz Radovljice, ki smo včeraj pretekli 10ko vse čestitke za dobro organizacijo. Na startu je bilo malo tesno, a se je kar dalo. Kakšnih rezultatskih čudežev nismo delali smo bili pa vsi med prvih 100 in vsi pod 46 minut. Kar je za prvič zadovoljivo. :) Organizacija je bila odlična, vzdušje fenomenalno, vreme ste pa tudi naročili..tako da :clap: .
Uporabniški avatar
 shash
Še moje poročilce.

Najprej malo zmede s tem, da nisem plačal in po destminutnem raziskovanju s strani prijaznih organizatorjev smo se le nekako dokopali , da je vse poravnano - s strani moje žene. Prijazna punca me še enkrta vpraša po imenu moje žene, nekaj piše in pove, no zdaj pa gre lahko ona na tekmo. Pa sem ji moral povedati, da ne gre ona tečt ampak jaz. Pa je mogla spet popravljat podatke. Potem pa še malo komplikacij. Prosil sem, če mi lahko pa od njenega brata dajo vrečko, ker je zbolel in mogel priti na tekmo. Lepo prijazno so mi jodali. Sedaj pa ne vem, kdo je že bil bolj zmeden jaz ali oni, oziroma ali so njega vpisali pod mojo številko, ali sem jaz iz njegove vrečke vzel številko. Epilog tega je, da je on , revež bolan, uvrščen, jaz zdrav , prešvican in utrujen pa neuvrščen :cry: :cry: .

Nič za zamerit, za mene zelo lepa tekma, fantastično vzdušje, lepa nočna panorama Bleda ( še nikoli bil na Bledu ponoči), živahni gledalci, prijazno osebje, ki je skrbelo, da vse teče.

Vsekakor še zahvala dragann - ju za prijeten 58 - minutni čvekec na
tekmi.

Upam, da se drugo leto zopet vidimo.

LP
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Vsi ste carji.

Bilo je zelo lepo, vreme super, organizacija 200% enkratna. V drugem krogu pred ciljem me je nekdo zamenjal a vseeno hvala saj me je spodbujal z " DEJMO FOTR, BRAVO FOTR" no najverjetneje sva se z FOTROM strinjala da so me v tisti temi zamenjali.
Imamo nekaj fotk ko jih potegnem dol jih objavimo.

ČAO

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA